Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li znate da šijete? 23.5.2014 21:06:08
|
|
|
|
Torbica
|
Krece letnja kolekcija
|
|
RE: Da li znate da šijete? 23.5.2014 21:24:32
|
|
|
|
Torbica
|
Uspela sam da je obrnem!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 23.5.2014 22:53:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Torbi,svaka ti čast...biće to izgleda lepa letnja kolekcija
|
|
RE: Da li znate da šijete? 23.5.2014 23:00:39
|
|
|
|
anci kv
|
kad vidim Torbi šta radi..kapiram da samo dugme umem da prišijem. Ženo svaka čast
|
|
RE: Da li znate da šijete? 24.5.2014 0:12:29
|
|
|
|
Torbica
|
Hehe, hvala drage moje. Volim, samo mi je problem da ugrabim vremena za to. Moja cera je blagoizvolela takvu ali na bretele, malopre je zavrsih, okacicu sutra. Bicemo komeNdija kad se pojavimo tako iste
|
|
RE: Da li znate da šijete? 20.8.2014 11:31:34
|
|
|
|
Mariya
|
Haljinica na tufnice i traka za kosu. Svaki put kad vidi ovu sliku, Lu mi kaze:"Mama, obuci me da budem ovako lepa"
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 20.8.2014 13:25:34
|
|
|
|
superm
|
ne, nazalost, ne znam da sijem. Godinama ganjam majku da me nauci. Imam ideje sto se tice kreacija na pretek ali ne znam sama da ih sasijem.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.9.2014 23:02:10
|
|
|
|
Torbica
|
Evo moje cudence od sinoc! Mm me slikao u kupatilu.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.9.2014 23:48:18
|
|
|
|
Dada81
|
I ti moderna Torbi,pa slike iz kupatila Stvarno svaka cast! Kad bi mi ovako mogla preneti znanje,ih... I sto Superm rece,ideja na pretek,masina je tu,ali nema ko da pokaze..
|
|
RE: Da li znate da šijete? 5.9.2014 0:00:08
|
|
|
|
Torbica
|
Cuti, safatala sam ovog mog u letu da me uslika. Sad je legao, inace sam jos jednu zavrsila, cak m je i lepsa, neka krem/braon/bela varijanta, cim ga nahvatam okacicu. Hvala ti! Da si malo blize
< Poruku je uredio Torbica -- 5.9.2014 0:02:30 >
|
|
RE: Da li znate da šijete? 5.9.2014 0:00:15
|
|
|
|
superm
|
Torbi, svaka čast! Baš je lepa!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 5.9.2014 0:02:04
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala
|
|
RE: Da li znate da šijete? 5.9.2014 0:02:57
|
|
|
|
superm
|
Po meni su cvetni dezeni uvek u modi
|
|
RE: Da li znate da šijete? 5.9.2014 8:17:42
|
|
|
|
branki*
|
torbi,sad gledam ovo sto sijes,super je ja nemam masinu,i ne umem,ali mi je bila zelja da je imam,uvek sam nesto seckala,prepravljala,kratila... i koliko tebi vremena treba za ovu jednu haljinu ili tuniku?
|
|
RE: Da li znate da šijete? 5.9.2014 8:59:24
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala Branki! Kad sam bas bas brza, malo jacih sat vremena, a kad imam kade, zajedno sa krojenjem, plafon dva sata. Nekad endlarica (masina sto obradjuje krajeve tj porube i spojeve) zamrsi konce, pa se s njom borim. Juce me drndala 20-tak minuta dok nisam namestila da sva 4 konca budu jednako zategnuta.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 5.9.2014 9:02:27
|
|
|
|
branki*
|
covece!za dva sata napravis od parceta tkanine haljinu,bravo to je super.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 5.9.2014 9:07:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Jaoj blago tebi Torbice sto umes da sijes Ja jedva dugme usijem a da ne pricam kada se nesto rasije ma haos.Uvek mi se desi da se nove stvari samo sto kupim rasiju ili im otpadne dume pa posle ja kao moram da sredim.Zaista ne umem da sijem a svekriva(namerno ) me cak kada sam tek dosla ucila da heklam.Ma to je bila komedija nikako se nisam snasla
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.9.2014 12:34:46
|
|
|
|
mali_mis
|
U srednjoj sam morala da znam zbog prakse, ali mi to nikada nije predstavljalo zadovoljstvo, uzasno me je nerviralo. Sad odlepim kad moram dugme da usijem.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 22.11.2014 20:47:45
|
|
|
|
soni
|
ne znam ali volela bih da sam ucila...
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.12.2016 0:11:55
|
|
|
|
Mariya
|
Danas prsluk za L, sutra planiram i za H.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.12.2016 0:21:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravoo Mariya
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.12.2016 8:37:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo, devojke Ja ne znam da sijem, ali mi je jako lepo kad vidim tudji rad.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.12.2016 8:40:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ni ja ne znam , a imam masinu. Nemma gde da je smestim pa mi stoji kod mame. Mozda za koju godinu kad budem imala vise vremena.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.12.2016 8:41:41
|
|
|
|
suzi kju
|
Ne umem ni ja da šijem. Umem da usijem dugme i tako to sitno nešto. Svaka cast ko ume.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 7.2.2019 14:22:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Kako divno sto i ova tema postoji. Tek sada sam je otkrila. Elem, ja obozavam sivenje, ali sam u potpunosti samouka i neke stvari nikako da skontam Jos i masina nesto non sto zeki peki... pa imam pitanje za vas koje znate: koju masinu preporucujete? I kako najlakse da naucim da izvucem kroj na osnovu mera? 🤔
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?