Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 23:48:18
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sanjalice, negde sam citala da samo jacanje imuniteta. Jedna nasa dr kaze cink, selen, vitamin C, vitamin D i sto vise djumbira.I jabukovo sirce za ispiranje grla. Nadam se da cete biti dobro. Cuvajte se svi.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 10:38:43
|
|
|
|
physio70
|
To se i savetuje sta drugo moze. Vitamini ok, ali gde nadje sirce? Nepodnosljivo je.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 11:13:59
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Nemam pojma tako sam procitala. Sad cu nadjem bas..Mislim da ovde ima puno merodavnijih ljudi koji se razumeju u to. Ja sam to videla usput eto naisla na to. Izbacila zena koja je lezala u kovid bolnici.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 18:44:03
|
|
|
|
flamingos
|
Ma svašta će da nam savetuju.Kao što je bilo za pranje ruku,mislim...Oduvek je,svako ko je vodio računa o higijeni,često prao ruke.Ne znam ni sama koliko puta dnevno ih peremo svi u kući.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 19:27:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Meni danas drugarica rece da au ona i muz pozitivni. Troje dece imaju, ona se u aprilu porodila treci put. Temperatura par dana, posle samo uzasna malaksalost i potpuni gubitak cula mirisa i ukusa.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 19:30:17
|
|
|
|
Duškić
|
Kod vecine upala oba plucna krila i dijareja.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 19:48:03
|
|
|
|
physio70
|
Ima puno upala pluca i kod mladjih ljudi. Obolelih koliko hoces.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 19:50:52
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Auu mama jo. Pa da obicno bude obostrana upala. Bas mi je zao. Da prodje brzo i da imaju bar laksu klinocku sliku.Imaju bebicu? Jel su i deca testirana ili ne?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 20:14:15
|
|
|
|
flamingos
|
Joj mama Jo,baš mi je žao.Biće to sve ok.Samo da što pre prođe.Da,to su simptomi-gubi se čulo mirisa i ukusa.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 20:40:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Laksa klinicka je. Deca nisu testirana, nisu imala nikakve simptome, dobro su. Mala od 5 meseci imala 2 dana blagu temp, i suvo kasljucala. Samo to. Dva dana.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 20:51:56
|
|
|
|
flamingos
|
Bogu hvala kad su deca dobro.Naravno,bitno je da i roditelji što pre ozdrave.Strašno.Sedim tako i razmišljam...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 22:02:51
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kad je vec tako, dobro da je laksa klinicka.. Bitno da su deca dobro. Ali naravno da i roditeljima bude bolje.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.7.2020 22:10:02
|
|
|
|
physio70
|
Cujem da se i posle izlecenja mogu javljati neke tegobe jos duze vreme. Kratak dah, brzo zamaranje, malaksalost.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 20.7.2020 8:14:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
U nasoj blizini je bas dosta ljudi bolesno od korone. To su ljudi koji su od samog pocetka bili opusteni i nisu verovali da to može njima da se desi.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 20.7.2020 8:17:26
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, moja kuma i njen muz su oboje pozitivni, a bas su se pazili. Ona je bolje, imala je par dana temp, glavobolju, a on ima upalu pluca, 6 dana vec temp preko 39. a ima 35 godina.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 20.7.2020 8:18:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Eto nema pravila. Joj, jezim se od tih visokih temperatura☹️
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 20.7.2020 8:44:30
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,nema pravila.Eto,paze se i desi se.Nadam se da će i on biti dobro.Kuma je bolje,pročitah,biće i on,samo ta temperatura da ode.Treba i vremena.Mogu misliti kako im je.Bog da ne da nikome.Da to zlo više nestane.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 20.7.2020 9:11:29
|
|
|
|
jess021
|
Evo sad mi javila da je njemu losije, zvala hitnu, ali moraju u Covid ambulantu, sad je na pregledu. Bas se brinem.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 20.7.2020 9:13:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Uf bre jess. Nadam se da ce mu proci sto pre!!
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 20.7.2020 9:15:58
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, i ja. Dete od 4 god je svo vreme sa njima, jer nece da ga posalju ni kod koga da ne bi nekome preneo. A on je momak 35 god, 100 kg, 2m, zdrav skroz i eto vidis.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 20.7.2020 9:38:02
|
|
|
|
flamingos
|
Jao Jess,strašno.Javi šta kažu dr.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 20.7.2020 9:43:00
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jao Jess... Nadam se da ce mu brzo proci.. nema vise pravila.Cuvamo se svi ali ovo je postalo nenormalno.Nisu ga negde poslali u neku kovid bolnicu? Od srca im zelim brz oporavak.Mrzim temperature, pogotovo visoke..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 20.7.2020 10:45:15
|
|
|
|
physio70
|
Uh to je ta nepredvidivost toka bolesti koja me uzasava. Nadam se da ce se uspesno oporaviti.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 20.7.2020 11:24:31
|
|
|
|
Maraj
|
Jess, a dete , kako je?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?