|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
16.7.2020 23:46:13   
Didy
Mirko Svirko, mislim da je najveći problem to što su ljudi neodgovorni i samoživi. Ja da imam T sigurno ne bih nigde išla, nebitno od čega je T jer bih se plašila da nekog ne zarazim ko je u rizičnoj grupi. Mislim da bih to sebi teško oprostila. Ne bojim se za sebe i svoju porodicu, zdravi smo, imamo dobar imunitet, deca su mi retko kad bolesna, verujem da bismo brzo prezdravili i da negde pokupimo, više me je strah za druge koji mogu imati težu kliničku sliku. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1076
16.7.2020 23:50:49   
Mirko Svirko
Tacno Didy.

Pa ni ja ne izlazim kad imam T. Ili moj sin da ga set_am a on gori.Ni zbog sebe ne bih izasla a ni zbog drugih ljudi. Jer svi sml mi razliciti. Ne znam ja da li neko ima neku tezu bolest ili je na hemoterapiji itd itd...samim tim imunitet drugih ljudi je ugrozen.Ali eto nazalost ima i ljudi koji to ne postuju.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1077
16.7.2020 23:55:28   
Didy
Nije to samo sad za koronu, nego inače. Kad su mi deca bila mala, redovno su mi ljudi dolazili bolesni. Jednom je zaova došla sa stomačnim virusom na Stefanov 4. rođendan i nije nikom rekla i svi se porazboljevali od nje. 

Direktna veza do poruke: 1078
17.7.2020 0:26:01   
Mirko Svirko
Jao kad smo kod toga... nama je jedna majka prosle godine NAGLASILA da je devojcica bila bolesna i ostavila je jos nedleju dana kod kuce da se lepo oporavi do rodjendana.

Mi cela grupa iz vrtica odemo na rodjendan i od 18 do 20h je bio rodjendan a ja i moj sin od 23h vise oka nismo sklopili. Celu noc smo povracali. Ja zavrsila i na infuziji na kraju. Jer devojcica je kmala stomacni virus. A ima jos troje brace koji si imali a bili an rodjendanu.
E tako sada ljudi rade sa koronom. Samo ovo ne prolazi za dan dva ili tri.. i bas je neodgovorno.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1079
17.7.2020 0:44:09   
Didy
Ljudi neće da se odreknu svog "komfora", ma šta to bilo - proslava ili odlazak na rođendan, šetnja, odlazak na posao... Ja poludim kad mi dođe bolesno dete na čas ili kad mi neko od roditelja kaže - Da ne gubi časove. Uf...

Kaže mi drugarica koja je medicinska sestra da joj je neki dan došao momak koji se testirao jer sumnja da ima koronu po rezultat. Pita ga ona - Pa što si ti došao? Kaže on - Pa ne mogu ceo dan sedeti u kući! Ili čovek ima potvrđenu koronu, ona mu izdala papir i vidi ga za dva dana čeka specijalistički pregled. Kaže ona - Pa zašto ste došli, sedite u čekaonici sa zdravim ljudima, sve ćete ih zaraziti? Kaže on - Pa ja sam čekao dugo na ovaj pregled, ne mogu sad da ga propustim. 

Direktna veza do poruke: 1080
17.7.2020 2:52:37   
pari
Strašno ..toga se ja i bojim...

Mi ćemo se samoizolovati kad dođemo na nedelju dana zbog aviona...otkud znam šta može biti

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1081
17.7.2020 7:24:45   
Misha i Ljisha
Didy skroz si u pravu. Ljudi su neodgovorni. Kazu u Futogu ima dosta zarazenih i neodgovorno se ponasaju. Inace momak 92 godiste preminuo od korone. Ozenio se prosle god u junu ima malu bebicu. 😔  strasno.

Iskreno sad bih ostala na salasu za do zauvek dok korona ne prodje pa i 30 god

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1082
17.7.2020 8:46:47   
vonavoj
Sve znam..ali 1001 scenario u glavi,hvala Bogu nisu bolesljive,nadam se da ce i ako mora,biti bez ili sa blagim simptomima.Ta ljudska neodgovornost me ubija,gade mi se ljudi..gotovo sad.Zaova za sad nema simptome,mozda i nije zarazena..tako da onda nemaju ni one od koga da se zaraze.Ovako treba da se ponasamo i sa obicnim virusom,a ne u kolektiv odmah.

Direktna veza do poruke: 1083
17.7.2020 8:49:26   
vonavoj
Ja idem na posao,mm isto..ali to moramo...

Ne idemo u kafice,niko nam ne dolazi na kucna druzenja...eto u Soko banju sto smo isli,ali bez direktnih kontakata...Ne mogu se izolovati,kad radimo,deca u vrtic.eto,i povucem ih i sad brinem..Kad mi neko kaze cuvaj se,pa radimo oboje...sreca ja u kancelariji imam 2 koleginice i nemam drugih kontakata.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1084
17.7.2020 8:52:04   
Didy
Verujem da se brineš, Von, ali polako, nemoj unapred. Što ti kažeš, možda se ni zaova nije zarazila. Moraćemo da naviknemo da živimo s ovim virusom, ne može život da se potpuno zaustavi, ali možemo biti odgovorniji, ako ništa - zbog drugih. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1085
17.7.2020 12:03:14   
dunja RR
Pre 2 dana 38,4, ujutru i uveče, i kijala, slinila, ali znam da su rekli da kod korone kijavica nije simtom. Juče ništa, ne slini, ne kija, nema T, sve normalno.
Znam da je čini mi se Maslačak jednom rekla da neće T od zuba, ali meni na Halobebi rekli odmah, možda je zubić user posted image A stvarno je nabrekla gorna leva dvojka, samo što nije izbila. U svakom slučaju samo je ujutru i uveče imala T, pre 2 dana, posle ništa. Nema dijareju normalna stolica, sve redovno.

Niko nam ne dolazi, niti mi idemo, ne vodim ih u radnje ni inače, ni pre korone, a tek sada ne, ma ni mi skoro da ne idemo, sve što može završimo online.

Ona je u šetnji sa tatom, 3 puta na dan, ma skoro stalno je napolju, spava u kolicima.

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Dunja, kolika joj je temp.bila, kako je veceras?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1086
17.7.2020 12:06:24   
Didy
Prati, pa ćeš videti. Po meni je najvažnije da je T prošla, pa i ako je korona (što ne verujem), pregurala ju je bez većih simptoma. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1087
17.7.2020 12:10:04   
Ana RR
Suzi, i Marko je tako pre neki dan - temperatura i povraćanje, ceo dan bio slomljen. Sutradan vozio trotinet user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1088
17.7.2020 12:14:36   
Maslacak15
sigurno da nije 38,4 od zuba. user posted image Reci im sledeci put: porucila maslacak da nemate pojmauser posted image . Vazno da je ona dobro i sto je jos vaznije da ste vi dobro. Korona kod dece u principu kratko traje ali ne mislim da je korona. Kod sina moje sestre, dva dana je imao temp i to je to. Ali zato teca njegov deda jos uvek u Smederevu, posle skoro tri nedelje......

Pozdravljam vas, grlissaaa

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1089
17.7.2020 12:19:09   
Ana RR
Maslačak, da li mu je bolje?

Mi smo juče slučajno saznali da je skoro cela jedna ulica u našem kraju zaražena (a ko zna koliko još van te ulice) i to sve zbog nargila bara u komšiluku. I saznamo da je otac Markovog drugara sa treninga jedva preživeo, sreća pa M već neko vreme ne ide na treninge.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1090
17.7.2020 12:19:37   
Sanjalicaaa
Cetvrti dan imam temp. 37 sa 3, glava me strasno boli. Brufen ne pomaze. Malo mi je zapusen nos, ali imam culo i ukusa i mirisa.
Pre nedelju dana me je i grlo bolelo, imala slivanje u grlu, ali sada to nemam. 
Zbog glave nesto pocinjem da sumnjam da nije korona. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 1091
17.7.2020 12:24:33   
Didy

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

sigurno da nije 38,4 od zuba. user posted image Reci im sledeci put: porucila maslacak da nemate pojmauser posted image .

Zamišljam facu s druge strane veze. 😂

Direktna veza do poruke: 1092
17.7.2020 12:25:22   
Ana RR
Sanjalice, imaš li razloga da sumnjaš da je korona? Gde si se kretala, znaš li nekoga ko je zaražen a da si bila u kontaktu sa njim?

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1093
17.7.2020 12:27:53   
Sanjalicaaa
Ana, prva komsinica je bila vise od 10 dana bolesna, temperatura, kasalj, nije imala culo ukusa i mirisa. Ali nije se testirala. Nismo bile u kontaktu, ali deca jesu. I oni su bili slinavi i juce im je izalsa groznica. Temp. nemaju. Nisam pametna...

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1094
17.7.2020 12:47:24   
Ana RR
Uh bre Sanjalice, bzvz. Vidi kako će ti biti pa možda da odeš negde da se testiraš. Držim fige da sve bude ok user posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1095
17.7.2020 12:56:26   
mama Jo
Sanjalice, bzvze bas. Nadam se da ce te proci i da nije nista strasno user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1096
17.7.2020 16:38:26   
Sanjica26 RR
Evo nesto sto se kod nas reklamira 

Klik
Sektaski. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1097
17.7.2020 20:34:51   
physio70
Nije, samo je tupavo osmisljen nacin da se ukaze na vaznost drzanja distance.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1098
17.7.2020 20:37:07   
vonavoj
Strasan video.

Zaovina drugarica ima upalu pluca,za 3 dana se razvije..eno je u bolnici,juce dobila 38.2..i danas snimila pluca...

(odgovor članu physio70)
Direktna veza do poruke: 1099
17.7.2020 21:12:51   
Filadendronka
Dvoje sa posla sa temp, nemaju culo ukusa i mirisa, cekaju rezultate. Bila sam u kontaktu vise puta sa njima, ali ne skidam masku po ceo dan. Mada klime rade, pipamo iste predmete,vrata, isti toalet... 😭

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here