Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 17.7.2020 21:14:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Fil... Eto. A samo sto si pocela da radis.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 17.7.2020 21:16:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Eto fil,belaja..ne vredi,ovo je haos.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 17.7.2020 21:37:02
|
|
|
|
physio70
|
Mozda i ne budes pozitivna na koronu.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 9:14:48
|
|
|
|
flamingos
|
Sanjaloce,Fil-držim fige da sve bude ok.♥️
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 12:37:38
|
|
|
|
nata11
|
Nasa mala drugarica (15m) ima virus. Tj cela porodica. Evo i proverenih informacija za Jablanicki okrug: Testova NEMA. Ko ima visoku T par dana i kasalj vadi krv i snimak pluca. Veliki je broj male dece sa T koja se krece do 38. Istu NE VODITI u deciji disp vec u kovid ambulantu. (Genijalna ideja) U prevodu ljudi Bog neka nam je na pomoci. Ja zaista poznajem puno zarazenih, cak poznavala i 5 preminulih od virusa (potvrdjen kovid) ali danas se bas potresla zbog bebe.
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 13:03:34
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Nato,strašno.Bog neka nam je u pomoći.Čuvajte se.❤
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 13:21:33
|
|
|
|
physio70
|
Ima vec dugo obolele dece nego ljudi ne prate pa ne znaju.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 14:36:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Fil, mi smo bili u kontaktu sa logopesom koja je pozitivna j 2 nedelje se lecila. I nemamo simptome. Ne mora da znaci da ces se zaraziti. Jacaj iminitet. Mozda to deluje glupo u ovom trenutku i strahujes i zbog ukucana ali to js sada jedino zsto mozes da uradis za sebe. Nato,ja ne mogu da verujem za bebu. Bas je tragicno. Ni kod nas nije bilo testova. Analiza krvi i snimak pluca ako je obostrana onda salju dalje.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 14:43:39
|
|
|
|
emicaa
|
Fil iskreno se nadam da nisi pokupila. Nato dabude beba u redu,javljaj nam.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 15:35:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Nato,a kako je beba,ima li tegoba? Eto,nije svaka temp od 38 korona..pa opet salju u kovid!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 16:44:38
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Znaci, ako se razbolis i imas temp obavezno ces biti poslat u Kovid ambulantu i znaci zarazices se? Generalno onda nam ne gine svima.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 19:46:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moj tata je pozitivan. Vadili su mu krv i snimali pluca, sve je bilo ok. I urade posle dva dana test jer je i dalje imao temp. i danas stignu rezultati.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 19:55:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Uh bre Sanjalice. Nadam se da će proći bez tegoba.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 20:28:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj sanjalice... A ti, jesi sa njim u bliskom kontaktu, zna li on kako se zarazio?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 20:47:44
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Videli smo se pre dve nedelje. Ja ove nedelje imala temperaturu i glavobolju. Ne znam da li je to to. Mama isto ima simptome, ali se nije testirala.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 20:51:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Ima li neku terapiju? Sta si ti uzela?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 21:04:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobio je pancef i hemomicin. Ja nisam nista pila osim brufena koji nije ni delovao na glavobolju.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 21:05:53
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nema predstavu kako se zarazio. IZVORNA PORUKA: mama Jo Joj sanjalice... A ti, jesi sa njim u bliskom kontaktu, zna li on kako se zarazio?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 21:16:23
|
|
|
|
physio70
|
Mozemo samo da zamislimo koliko je stvarno zarazenih kad se bliski kontakti ne testiraju.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 21:21:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Uf. Nadam se da ce sto pre biti bolje, i on, i ti.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 21:23:32
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Dobio je pancef i hemomicin. Ja nisam nista pila osim brufena koji nije ni delovao na glavobolju. Imas li i dalje temp? Da uzmes i ti hemomicin..ko god je imao,pio je hemomicin..i sa blagim simptomima.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 22:34:02
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nemam temperaturu, ne boli me glava. Osecam se dobro. Nadam se sa i ako je bilo to, da je najgore proslo.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 22:45:29
|
|
|
|
flamingos
|
Sanjalice,nadam se da si ok.i da je najgore prošlo.Kažeš da se dobro osećaš,mada,obzirom na situaciju,mogla bi da ispiješ neki antibiotik.Ti najbolje znaš.Dokle više...Džaba ga bilo.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 23:42:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Bitno da je proslo.. Ova zaovina drugarica zavrsi u bolnici,imala 1 dan 37..i posle 3 dana dobi 38.2..i ode opet da snimi pluca,obostrana upala..znaci za 4 dana,2 snimka pluca i eto...u bolnici je..posle prve visoke temp,pluca sy pokazala..znaci ne treba se igrati sa visokom temp..bykvalno ni dan!Sestra u Americi kaze da je cekala rezultat testa 14dana...nikakvy terapiju nije imala,a raspadala se...tek joj je sad malo bolje.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.7.2020 23:45:22
|
|
|
|
physio70
|
Zbog toga je korona tako jeziva. Ne znas da li ce ti se u toku dana rapidno pogorsati stanje ili ces je preboleti bez problema.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?