Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 8:39:25
|
|
|
|
bikicaV
|
Maslacak, burno i napeto kod tvojih. Zelim im sto brze ozdravljenje. Kovid i nove mere , sta reci . Opet maske i da vidimo sta novo.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 8:44:00
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Joj,maslacak,mnogo je zeznuta situacija... Pazi,korona se svakako ne leci nista specijalno,koliko sam shvatila,dok ne uhvati maha,a tad moze biti i kasno..Inace,sad i ja cujem da je vise ljudi zarazeno,nego dok je bilo vanredno stanje..srecom,svi imaju po 1 dan temp.. Von,izvini, ali uopste nisi dobro shvatila. Nas drug je u Zvezdari, pet dana je vukao temperaturu, dva puta su ga vracali iz dz da sedi kuci (poslednji put sa sbinkom pluca koja su bila prulicno bela pa su konstatovali da je samo upala plica). Testiranje nije dolazilo u obzir. Na kraju kad vise nije mogao da dise je zavrsio u infektivnoj saturacija 80. Na kiseoniku je vec tri dana. Mlad, zdrav, bavi se sportom, 39 gid
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 8:56:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Mili,bas to,dobro sam shvatila..nasi je ne lece dok ne dodje stani pani...vracaju iz doma zdravlja,dok nije neko za bolnicu.. eto sama si navela primer..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 9:13:45
|
|
|
|
milicicak
|
Von, izvini, nisam dobro procitala pocetak, zapalo mi za oko ono temperatura jedan dan... Nije da nema takvih slucajeva ali i bude mnogo gore i ozbiljnije cak i mladim i zdravim ljudima. Ono sto se desava u Novom Pazaru je strasno, ja ne mogu sebi da dodjem
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 9:45:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja samo znam da mi je sada strašnije nego u početku, kada znam da je zdravstveni sistem na izmaku.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 10:11:14
|
|
|
|
bebilule
|
I ovdje stalno skaču brojke. Mi živimo kao i do sada, šta ću. Nema nekih velikih okupljanja, ali ja radim, M u vrtić. Družimo se sa prijateljima, u dvorištu smo stalno. Generalno, jesu se ljudi opustili svuda. Ali izgledalo je kao da jenjava. I niie to samo kod nas, gledam slike iz Njemačke, pohrlili svi na baltičke plaže, izgleda gore nego kod nas u Neumu u sred jula, samo bez paradajza i paštete (i to su nam negdje privezali oko vrata).
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 10:16:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja samo znam da mi je sada strašnije nego u početku, kada znam da je zdravstveni sistem na izmaku. Isto, a i posle sinocnje emisije ne znam sta da mislim
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 10:28:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Sta je bilo u emisiji? Ne pratim😁
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 10:44:56
|
|
|
|
Maraj
|
I mene zanima. Ovo bas uzelo maha. Kod mm u firmu jedan ppzitivan...i nikom nista...rade u dalje
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 10:47:09
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: vonavoj Joj,maslacak,mnogo je zeznuta situacija... Pazi,korona se svakako ne leci nista specijalno,koliko sam shvatila,dok ne uhvati maha,a tad moze biti i kasno..Inace,sad i ja cujem da je vise ljudi zarazeno,nego dok je bilo vanredno stanje..srecom,svi imaju po 1 dan temp.. Von,izvini, ali uopste nisi dobro shvatila. Nas drug je u Zvezdari, pet dana je vukao temperaturu, dva puta su ga vracali iz dz da sedi kuci (poslednji put sa sbinkom pluca koja su bila prulicno bela pa su konstatovali da je samo upala plica). Testiranje nije dolazilo u obzir. Na kraju kad vise nije mogao da dise je zavrsio u infektivnoj saturacija 80. Na kiseoniku je vec tri dana. Mlad, zdrav, bavi se sportom, 39 gid Skolski drug brata moje koleginice je na respiratoru.Ona ima 40. Brat je neku godinu mladji od nje, verovatno ima 36-37.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 13:30:03
|
|
|
|
Maraj
|
I....nova mera je nosenje maske ? Samo to?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 13:36:29
|
|
|
|
Ana RR
|
I zabrana okupljanja više od 200 osoba što znači da kafići i sve ostalo radi normalno. Kod mene u kraju nargila bar opušteno radi.
< Poruku je uredio Ana RR -- 29.6.2020 13:38:17 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 13:40:32
|
|
|
|
Filadendronka
|
Anci, nisam procitala da je to stupilo ma snagu.Ako jeste, dobro su se set_ili! IZVORNA PORUKA: Ana RR I zabrana okupljanja više od 200 osoba što znači da kafići i sve ostalo radi normalno. Kod mene u kraju nargila bar opušteno radi.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 13:52:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Fil, ali to ništa ne rešava. Kafići rade normalno. Treba zabraniti okupljanja za više od 15,20 osoba. Ma treba zabraniti okupljanja i tačka!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 14:18:18
|
|
|
|
ivaMark
|
Dever moje sestre je u bolnici i dalje, sreca nije na aparatima ali imao je u sobi slucaj osobe do 40 godina, gde se situacija u dva dana pogorsala i poslat je za BG. Danas sam trebala da skidam konce sa sake, treci dan vec kako sam prehladjena, zvala dr da im kazem to i zakazali mi testiranje za sutra. U Srbiji nista vise nema smisla, na zalost 😔😔 nedelju dana posle izbora je broj zarazenih skocio cetiri puta....i ko zna koliko ih je jos.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 14:24:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja vise nista ne verujem iskreno. I u sinocnoj emisiji se o tome govorilo - da li je zaista posle izbora skocio broj, ili je tako sve vreme, samo se nama prezentuje drugacije? I dokle god oni budu davali p r e d l o g mera koje prvi oni iz kriznog staba ne postuju, nista se nece promeniti.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.6.2020 14:39:39
|
|
|
|
nata11
|
Ma nema problema ja cu u izolaciju 2x od pocetka marta a oni neka sede i ispijaju kafe. 😩😩 Nasa prijateljica je dr na urgentnom i to bas kaze da su svi zarazeni mladi. Vise i nemam neki stav o virusu. Da ga prelezimp pa nastavimo sa zivotom.
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.6.2020 13:19:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Da li se korona može preležati više puta kao i grip, ili ne? To mi nije baš najjasnije, da li se uopšte zna ovo, jedan dr mi neki dan reče, može više puta, i da se spremim, kaže svi ćemo morati da budemo zaraženi, dok vakcina dođe na red .. Znači Merkelova je bila u pravu (sa prognozom od 70% populacije) ili ipak ne moramo svi da se zarazimo?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.6.2020 13:28:02
|
|
|
|
pari
|
Mislim da se to ne zna...mislim da puno stvari se još ne zna vezano za ovaj virus
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.6.2020 13:31:11
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Vise i nemam neki stav o virusu. Da ga prelezimp pa nastavimo sa zivotom. Bas tako. Iscrpeli su nas. Verujem da to i jeste bio cilj.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.6.2020 13:36:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Jap. IZVORNA PORUKA: smeško IZVORNA PORUKA: nata11 Vise i nemam neki stav o virusu. Da ga prelezimp pa nastavimo sa zivotom. Bas tako. Iscrpeli su nas. Verujem da to i jeste bio cilj.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.6.2020 13:52:54
|
|
|
|
Maraj
|
Dunja, dr iz hitne je bila zarazena sa obostranom upalom pluca. Onda je radila, sada je ponovo na bolovanju jer se opwt testirala i opet je dobila covid , samo bez simptoma, kao prvi put. Tako da , da, moze se lezati vise puta...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.6.2020 15:57:38
|
|
|
|
ivaMark
|
Dala sam bris, ako je pozitivan: zvace me telefonom, ako je negativan: poslace u rokubod tri dana na adresu. Samo iz nosa su uzeli uzorak.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?