Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 15:59:24
|
|
|
|
ivaMark
|
Da, osobe sa privremenim boravkom mogu normalno da funkcionisu, bez karantina...oni koji nemaju boravak karantin ali ih retko i pustaju u zemlju.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 16:29:56
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Ovde pocinje...juce 4 novozarazenih, danas 8...najvise od 29. aprila, vecina iz Bosne i Srbije (samo te dve zemlje imaju Covid 19). Danas se odlucuje o granicama, karantinu itd.. Prvi put nisam imala frku, sad mi nije svejedno 😟 Ja se nadam da je ovo da samo Bosna i Srbija imaju koronu ironicno... Btw, nulti pacijent u stidentskom domu u Karaburmi je dosao iz Crne gore. Ovde da je lose, lose je. Da su svi redom neodgovorni, neodgovorni su. Meni nikad nije prestala da bude frka. Maraj, ti uradi kako mislis da treba ali ja stvarno u igraonicu ne bih usla tako da izbegavamo rodjendane 🙂 Mi smo ove godine i mini bubim i mm-ov rodjendan proslavili samo nas cetvoro, ja sam svoj proslavila u izolaciji, a ja bas bas bas volim rodjendane i izvodim cirkuse za iste. Takva je godina slavicemo na veliko dogodine
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 17:00:46
|
|
|
|
ivaMark
|
milicicak, naravno da je ironicno, Srbija, Bosna i Kosovo su nebezbedni a Francuska bezbedna. Inace, pisu o punom stadionu i o glasanju u Srbiji i ocekuju porast pa je eto zato poostreno sve ali je dozvoljeno i dalje zbiranje do 500 ljudi......gde je logika...U Hr se normlalno ide, Italiju, Austriju.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 21:54:38
|
|
|
|
bikicaV
|
Haos, sve je toliko zbrkano i toliko se uvija.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 22:24:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Suska se da ce opet biti vandredno stanje. Boze kao da je to bilo prosle godine 😂. Takav neki osecaj imam. Sveki ide s deckom u Grcku u ponedeljak. Bas m3 zanima kako ce sve proci i ako posle izbora opet uvedu vandredno stanje hoce li se ljudi moci vratiti sa letovanja?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 22:28:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Malopre citam da je gosn izjavio da treba izaci na izbore i pored blagih simptoma 🙄 Zedni vlasti... Neljudi.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 23:45:05
|
|
|
|
Axi87
|
Kod nas se pominje vanredno stanje nakon izbora. Dosta se skriva zbog istih... zalosno. P.S. Kosovo je deo Srbije. Sorry za off, al ne moze Se ignorisati. IZVORNA PORUKA: ivaMark milicicak, naravno da je ironicno, Srbija, Bosna i Kosovo su nebezbedni a Francuska bezbedna. Inace, pisu o punom stadionu i o glasanju u Srbiji i ocekuju porast pa je eto zato poostreno sve ali je dozvoljeno i dalje zbiranje do 500 ljudi......gde je logika...U Hr se normlalno ide, Italiju, Austriju.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.6.2020 6:17:11
|
|
|
|
bikicaV
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Suska se da ce opet biti vandredno stanje. Boze kao da je to bilo prosle godine 😂. Takav neki osecaj imam. Sveki ide s deckom u Grcku u ponedeljak. Bas m3 zanima kako ce sve proci i ako posle izbora opet uvedu vandredno stanje hoce li se ljudi moci vratiti sa letovanja? E to sa morem me posebno izludjuje, jednu godinu pauzirati .
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.6.2020 6:47:01
|
|
|
|
bikicaV
|
Juce sam se videla sa drugaricom, planiraju svadbu za 20 dana i bas se pita sta ce biti sa ovim stanjem? Ludost sto se mene tice? Ali kako protiv Covida i te mase ? A kako i ne otici ako pravi,
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.6.2020 10:07:36
|
|
|
|
nata11
|
Klik
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.6.2020 10:47:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Strašno Nato.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.6.2020 11:11:59
|
|
|
|
bikicaV
|
Bas, sad i ja gledam Nato .
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.6.2020 14:17:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Uzas. Sta reci.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 19.6.2020 19:52:47
|
|
|
|
branki*
|
smara vise ova korona i sve u vezi sa time.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 22.6.2020 6:22:40
|
|
|
|
bikicaV
|
Mene jakp plasi i dalje. Imam neke proslave, pitanje je da li da idemo?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 23.6.2020 13:55:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Kod mm u firmi jedno zarazeno 🙄
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 23.6.2020 14:00:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Firmu moje drugarice su zatvorili jer ima zaraženih (marketinška agencija). Srećom ona radi od kuće još od marta. Mama Jo, jel muž mora na testiranje?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 23.6.2020 14:06:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Juce su saznali za tog jednog. Oni imaju dosga ljudi u Sapcu u fabri i, i juce su dobili info da ih u Sapcu ima 6-7 zarazsnih, a u NS u zgradi (gde ih ima oko 150 radnika) samo 1. Mm je danas poceo da radi, od proslog utorka do danas je bio na godisnjem. Po sektorima su raspustili ljude. On je danas bio sam u kancelariji iako sedi sa nji 6 jos. Ceo dan sastance da vide kako ce dalje funkcionisati. Cekam da mi javi.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 24.6.2020 7:57:36
|
|
|
|
nata11
|
Mi slavili rodjendan na otvorenom. Bilo je razmaka i izmedju ljudi i izmedju bastenskih stolova ali opet... Kod nas u gradu je bas gadno a mi se opustili.... Juce cujemo da je dvoje sa nase zurke u izolaciji da su bili u kontaktu sa osobom koja je pozitivna (ore nase zurke naravno) . I tako sada cemo opet u izolaciju. Jel mozemo biti u kontatu sa osobama koje su vec prelezale virus? Posto ih znamo bas bas dosta.
|
RE: Korona virus - 2. deo 24.6.2020 8:03:10
|
|
|
|
bikicaV
|
Nato, koliko ih ja razumem , mozete sa onima koji su prelezali ovaj virus. Lepo pa je bilo na otvorenom.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 24.6.2020 8:07:50
|
|
|
|
jess021
|
Nato, nemam pojma posto niko ne govori koliko dugo, nakon prelezanog virusa, antitela postoje u krvi U slicnom sam problemu, juce sam saznala za jednu osobu da je pozitivna a bile smo u kontaktu u petak na Strandu i sad nemam pojma sta da radim. Dobila sam savet da uradim test na antitela, verovatno i hocu, a sta sa decom?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 24.6.2020 8:17:10
|
|
|
|
nata11
|
Pa bas to Jess. Koliko cekati Ja bih isto radila ali ne znam da li ima logike odmah ili da sacekam jos malo.
|
RE: Korona virus - 2. deo 24.6.2020 8:17:48
|
|
|
|
nata11
|
Zvacu danas zavod za javno zdravlje da vidim koliko se ceka rezultat, a cena je kako sam razumela svuda ista
|
RE: Korona virus - 2. deo 24.6.2020 8:35:13
|
|
|
|
jess021
|
U Ns je rezultat isti dan.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 24.6.2020 8:36:30
|
|
|
|
mama Jo
|
To je sad problem i kod mm u firmi. Jedan zarazen, javilo se jos 2 njih koji su prosli vikend ima temperaturu, a svo troje su cirkulisali u firmi tih dana i recimo da su sa vecinom bili u kontaktu. Da li svi da se testiraju? Raspustili su ih po sektorima da rade od kuce, jedan dan u nedelji svako da dodje u firmu.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?