Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.6.2020 9:47:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kakva je sitiacija u vasoj okolini? Poznajem nekoliko iz Bg koji su sada zarazeni. Jedna osoba je u kriticnom stanju. A cula sam juce od dr da su troje iz mog grada otisli sa Bg. Tako da situacija nije uopste naivna. Mi smo i dalje oprezni.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.6.2020 9:48:58
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kod nas za sada nema pozitivnih. A znam da je sada dosta testirano jer je par zena bilo pozitivnp.. pa su se testirali svi koji su bili u kontaktu.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.6.2020 10:01:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kod nas non stop ima poneko zarazen. Sad je i jedna klinika u izolaciji jer je korona usla na kliniku. Gerontoloski je jos uvek u karantinu. Ko zna kad cemo biti corona-free. Pogotovu sto se skoro svi iz ovog kraja lece u Nisu.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.6.2020 11:05:12
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sanjice, u Bg ima zarazenih, a medju njima je izgleda muz od moje drugarice. Ceka rezultate posto se u njegovoj firmi pojavilo nekoliko pozitivnih slucajeva. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Kakva je sitiacija u vasoj okolini? Poznajem nekoliko iz Bg koji su sada zarazeni. Jedna osoba je u kriticnom stanju. A cula sam juce od dr da su troje iz mog grada otisli sa Bg. Tako da situacija nije uopste naivna. Mi smo i dalje oprezni.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.6.2020 14:51:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja ne znam nikog ko je zarazen. Nemam pojma kakva je situacija u NS
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.6.2020 16:06:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Nemam pojma, ovde niko ne nosi maske, pre neki dan prođoh sa decom Njegoševom, vraćali se iz parka sa Slavije, svi restorani, kafići, sve krcato, napolju unutra, i poznate ličnosti sede, niko maske ne nosi ..atmosfera kao na moru u sezoni, muzika, veselje. Mojoj divnoj saradnici je suprug preminuo prvi dan nakon završetka vanrednog stanja, kada je izašao napolje, izliv krvi u mozak. Čovek jeste bio stariji, ali zdrav bio, navikao da se kreće, aktivan bio, i kaže žena slomio se skroz što nije mogao da izlazi jer je bio 65+, i eto prvi dan izašao i kraj.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.6.2020 16:11:46
|
|
|
|
nata11
|
Kod nas svakog dana po 20-tak novih. Nasa Covid bolnica nece biti skoro zatvorena. Ja poznajem najmanje 10 zarazenih medju kojima i nas kum koji prelezao i kaze virus ko virus. Mi smo sto Dunja kaze ko na moru. Ja svakodnevno sa detetom u prodavnicu, kod kineza, butici. Valjda nas prosla ona panika. Spremamo rodjendan, planiramo jezero sa drustvon. Nista se ne cimam kao ranije.
|
RE: Korona virus - 2. deo 10.6.2020 18:39:28
|
|
|
|
ivaMark
|
U Sloveniji je pre dva dana uveden opet karantin za sve koji ne dolaze iz EU ili zemalja šengena.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.6.2020 10:54:34
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Kakva je sitiacija u vasoj okolini? Poznajem nekoliko iz Bg koji su sada zarazeni. Jedna osoba je u kriticnom stanju. A cula sam juce od dr da su troje iz mog grada otisli sa Bg. Tako da situacija nije uopste naivna. Mi smo i dalje oprezni. Ja znam nekoliko ljudikoji su zarazeni i jos nekoliko u izolaciji zbog kontakata... realno, počelo je da se širi po kolektivima jer su ljudi maksimalno opušteni i neodgovorni. Vlast neću da komentarišem, poslednjih nedelju dana je sramota i vrhunac neodgovornosti i licemerja. AKo se ovako nastavi, 22-og opet odosmo pod ključ. Uglavnom, mi sve ko i ranije, maske su obavezne u zatvorenom prostoru, nema kućnih druženja ali šetamo po prirodi.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.6.2020 11:46:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Mili nije to neodgovornost vlasti, sve je to odgovorno isplanirano, juce utakmica sa 16.ooo ljudi cemu se ceo svet cudi. Nemci igraju bez publike, italijani i Englezi nisu ni počeli ja mislim, kod nas se potpuno nebitni derbi igra pred 16.000 ljudi, opuštencija svuda, u autobusima gužva, klime rade, pricali toliko da nece raditi, onda 21. izbori pa 22.kljuc.
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.6.2020 14:22:33 >
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.6.2020 12:05:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam u šoku zbog te utakmice.. ovo je ludilo mozga. Tek nas čeka haos.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.6.2020 12:06:34
|
|
|
|
pari
|
Utakmica je stvarno bila potpuno nepotrebna u ovoj situaciji... Generalno bih zabranila sva okupljanja još neko vreme ali ne vredi...ništa od toga.Igraonica blizu nas radi skroz normalno, ima puno dece i roditelja...
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 12.6.2020 22:41:05
|
|
|
|
smeško
|
Ja ne verujem u sve ovo. Nisam pristalica teorija zavere, ali sve je ovo previse nelogicno.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 12:11:10
|
|
|
|
Maraj
|
Da li slavite decije rodjendane i idete na njih, sada u ovom periodu? Nasoj s je rodjendan za mesec dana...ne znam sta da radimo...da li da slavimo u igraonici, da li da naznacimo samo kuci pojima nemam sta da radimo
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 12:14:41
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mene je pozvala drugarica na svadbu, bice 400+ ljudi. Niti mogu da ne idem, a opet... 🤭
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 12:19:25
|
|
|
|
smeško
|
Maro, mi za nedelju dana pravimo tortu J, pa ko svrati. Ali, mi inace ne padamo u vatru zbog rodjendana. On je mali da zove drugare iz vrtica, pa nemamo potrebu za igraonicom. A na rodjendane idemo. Mi planiramo krstenje, ali kum nam ne zivi u Srbiji, pa se jurimo da sve uklopimo.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 12:21:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Da li slavite decije rodjendane i idete na njih, sada u ovom periodu? Nasoj s je rodjendan za mesec dana...ne znam sta da radimo...da li da slavimo u igraonici, da li da naznacimo samo kuci pojima nemam sta da radimo Mi iskreno nismo isli u igraonicu na rođendan kod kumova, a oni su posle otkazali jer u njihovoj familiji ima zarazenih.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 12:33:43
|
|
|
|
bikicaV
|
Isli smo prosle nedelje na zurku. Nije bilo zarazenih od korone. Mada dosta pozvanih nije doslo.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 12:50:03
|
|
|
|
Maraj
|
Nama bi u sustini najvise dosla rodbina sa decom. Plus kumovi i par prijatelja...ne znam sta da radimo.... dal u i graonici ili samo kuci sa babama i dedama...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 12:59:38
|
|
|
|
smeško
|
Kako se vi osecate, tako uradite. Ako osecas strah, nemoj u igraonici.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 13:12:48
|
|
|
|
bikicaV
|
Kod moje sestricine u vricu osoblje pozitivno, ceka se ispomoc?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 13:21:58
|
|
|
|
emicaa
|
Svako radi onako kako osjeca da treba Ja licno ne bih isla.Za Davidov rodjendan samo tetka,baba i djed.U igraonicu ne bih ziva usla.Ali to je samo moje misljenje
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 13:27:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Ni ja ne bih. Markov rođendan je u julu i ne planiramo da slavimo u nekom zatvorenom prostoru. Biće verovatno neki roštilj kod kuće u dvorištu sa najužima.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 15:53:15
|
|
|
|
ivaMark
|
Ovde pocinje...juce 4 novozarazenih, danas 8...najvise od 29. aprila, vecina iz Bosne i Srbije (samo te dve zemlje imaju Covid 19). Danas se odlucuje o granicama, karantinu itd.. Prvi put nisam imala frku, sad mi nije svejedno 😟
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 18.6.2020 15:57:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Iva, pa zar iz Srbije i BIh sme da se ulazi u Slo?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?