|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
10.6.2020 9:47:07   
Sanjica26 RR
Kakva je sitiacija u vasoj okolini?

Poznajem nekoliko iz Bg koji su sada zarazeni. Jedna osoba je u kriticnom stanju. A cula sam juce od dr da su troje iz mog grada otisli sa Bg. Tako da situacija nije uopste naivna. Mi smo i dalje oprezni. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 651
10.6.2020 9:48:58   
Mirko Svirko
Kod nas za sada nema pozitivnih. 

A znam da je sada dosta testirano jer je par zena  bilo pozitivnp.. pa su se testirali svi koji su bili u kontaktu.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 652
10.6.2020 10:01:58   
Ivanka 75
Kod nas non stop ima poneko zarazen. Sad je i jedna klinika u izolaciji jer je korona usla na kliniku. Gerontoloski je jos uvek u karantinu. Ko zna kad cemo biti corona-free. Pogotovu sto se skoro svi iz ovog kraja lece u Nisu. 

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 653
10.6.2020 11:05:12   
Filadendronka

Sanjice, u Bg ima zarazenih, a medju njima je izgleda muz od moje drugarice. Ceka rezultate posto se u njegovoj firmi pojavilo nekoliko pozitivnih slucajeva.
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Poznajem nekoliko iz Bg koji su sada zarazeni. Jedna osoba je u kriticnom stanju. A cula sam juce od dr da su troje iz mog grada otisli sa Bg. Tako da situacija nije uopste naivna. Mi smo i dalje oprezni. 

Direktna veza do poruke: 654
10.6.2020 14:51:15   
Misha i Ljisha
Ja ne znam nikog ko je zarazen. Nemam pojma kakva je situacija u NS

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 655
10.6.2020 16:06:38   
dunja RR
Nemam pojma, ovde niko ne nosi maske, pre neki dan prođoh sa decom Njegoševom, vraćali se iz parka sa Slavije, svi restorani, kafići, sve krcato, napolju unutra, i poznate ličnosti sede, niko maske ne nosi ..atmosfera kao na moru u sezoni, muzika, veselje.

Mojoj divnoj saradnici je suprug preminuo prvi dan nakon završetka vanrednog stanja, kada je izašao napolje, izliv krvi u mozak. Čovek jeste bio stariji, ali zdrav bio, navikao da se kreće, aktivan bio, i kaže žena slomio se skroz što nije mogao da izlazi jer je bio 65+, i eto prvi dan izašao i kraj.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 656
10.6.2020 16:11:46   
nata11
Kod nas svakog dana po 20-tak novih. Nasa Covid bolnica nece biti skoro zatvorena. Ja poznajem najmanje 10 zarazenih medju kojima i nas kum koji prelezao i kaze virus ko virus. 
Mi smo sto Dunja kaze ko na moru. Ja svakodnevno sa detetom u prodavnicu, kod kineza, butici.  Valjda nas prosla ona panika. 

Spremamo rodjendan, planiramo jezero sa drustvon. Nista se ne cimam kao ranije. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 657
10.6.2020 18:39:28   
ivaMark
U Sloveniji je pre dva dana uveden opet karantin za sve koji ne dolaze iz EU ili zemalja šengena.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 658
12.6.2020 10:54:34   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ja znam nekoliko ljudikoji su zarazeni i jos nekoliko u izolaciji zbog kontakata... realno, počelo je da se širi po kolektivima jer su ljudi maksimalno opušteni i neodgovorni. Vlast neću da komentarišem, poslednjih nedelju dana je sramota i vrhunac neodgovornosti i licemerja. AKo se ovako nastavi, 22-og opet odosmo pod ključ.

Uglavnom, mi sve ko i ranije, maske su obavezne u zatvorenom prostoru, nema kućnih druženja ali šetamo po prirodi.

Direktna veza do poruke: 659
12.6.2020 11:46:45   
dunja RR
Mili nije to neodgovornost vlasti, sve je to odgovorno isplanirano, juce utakmica sa 16.ooo ljudi cemu se ceo svet cudi. Nemci igraju bez publike, italijani i Englezi nisu ni počeli ja mislim, kod nas se potpuno nebitni derbi igra pred 16.000 ljudi, opuštencija svuda, u autobusima gužva, klime rade, pricali toliko da nece raditi, onda 21. izbori pa 22.kljuc.

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.6.2020 14:22:33 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 660
12.6.2020 12:05:05   
Ana RR
Ja sam u šoku zbog te utakmice.. ovo je ludilo mozga. Tek nas čeka haos.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 661
12.6.2020 12:06:34   
pari
Utakmica je stvarno bila potpuno nepotrebna u ovoj situaciji...

Generalno bih zabranila sva okupljanja još neko vreme ali ne vredi...ništa od toga.Igraonica blizu nas radi skroz normalno, ima puno dece i roditelja...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 662
12.6.2020 22:41:05   
smeško
Ja ne verujem u sve ovo. Nisam pristalica teorija zavere, ali sve je ovo previse nelogicno. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 663
18.6.2020 12:11:10   
Maraj
Da li slavite decije rodjendane i idete na njih, sada u ovom periodu?
Nasoj s je rodjendan za mesec dana...ne znam sta da radimo...da li da slavimo u igraonici, da li da naznacimo samo kuciuser posted image pojima nemam sta da radimo

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 664
18.6.2020 12:14:41   
Filadendronka
Mene je pozvala drugarica na svadbu, bice 400+ ljudi. Niti mogu da ne idem, a opet... 🤭

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 665
18.6.2020 12:19:25   
smeško
Maro, mi za nedelju dana pravimo tortu J, pa ko svrati. Ali, mi inace ne padamo u vatru zbog rodjendana. On je mali da zove drugare iz vrtica, pa nemamo potrebu za igraonicom. A na rodjendane idemo. Mi planiramo krstenje, ali kum nam ne zivi u Srbiji, pa se jurimo da sve uklopimo.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 666
18.6.2020 12:21:51   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Maraj

Da li slavite decije rodjendane i idete na njih, sada u ovom periodu?
Nasoj s je rodjendan za mesec dana...ne znam sta da radimo...da li da slavimo u igraonici, da li da naznacimo samo kuciuser posted image pojima nemam sta da radimo

Mi iskreno nismo isli u igraonicu na rođendan kod kumova, a oni su posle otkazali jer u njihovoj familiji ima zarazenih. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 667
18.6.2020 12:33:43   
bikicaV
Isli smo prosle nedelje na zurku.
Nije bilo zarazenih od korone.
Mada dosta pozvanih nije doslo.

Direktna veza do poruke: 668
18.6.2020 12:50:03   
Maraj
Nama bi u sustini najvise dosla rodbina sa decom. Plus kumovi i par prijatelja...ne znam sta da radimo.... dal u i graonici ili samo kuci sa babama i dedama...

(odgovor članu bikicaV)
Direktna veza do poruke: 669
18.6.2020 12:59:38   
smeško
Kako se vi osecate, tako uradite. Ako osecas strah, nemoj u igraonici.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 670
18.6.2020 13:12:48   
bikicaV
Kod moje sestricine u vricu osoblje pozitivno, ceka se ispomoc?

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 671
18.6.2020 13:21:58   
emicaa
Svako radi onako kako osjeca da treba Ja licno ne bih isla.Za Davidov rodjendan samo tetka,baba i djed.U igraonicu ne bih ziva usla.Ali to je samo moje misljenje

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu bikicaV)
Direktna veza do poruke: 672
18.6.2020 13:27:45   
Ana RR
Ni ja ne bih. Markov rođendan je u julu i ne planiramo da slavimo u nekom zatvorenom prostoru. Biće verovatno neki roštilj kod kuće u dvorištu sa najužima.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 673
18.6.2020 15:53:15   
ivaMark
Ovde pocinje...juce 4 novozarazenih, danas 8...najvise od 29. aprila, vecina iz Bosne i Srbije (samo te dve zemlje imaju Covid 19). Danas se odlucuje o granicama, karantinu itd.. Prvi put nisam imala frku, sad mi nije svejedno 😟 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 674
18.6.2020 15:57:33   
dunja RR
Iva, pa zar iz Srbije i BIh sme da se ulazi u Slo?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here