Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.5.2020 18:15:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas cu i ja pogledati... Ja bih najvise volela da mogu ujutru, odnosno planiram da pocnem ujutru. Ali to bi znacilo da moram da ustanem u 6h, da zavrsim sa vezbanjem i tusnem se dok mm ne krene na posao. Nije to strasno, ustajala sam i ranije dok sam radila... Nateracu se. Recimo ta dva radna dana koja mi budu za vezbanje da odradim ujutru. Vikendom mogu i malo kasnije, ili neki drugi termin.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 8:49:47
|
|
|
|
pari
|
Ja evo odradila pola sata...stomak i noge i guza
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 14:05:01
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam juce pola sata noge i guza pa onda ruke 5 minuta. Danas na redu stomak,oko 20 minuta sam radila htjela opet pola sata i odustala.Sad mi krivo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 14:49:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja veceras opet krecem sa laganim vezbanjem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 15:14:12
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice sano pomalo da ne pretjeras
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 22:11:04
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam veceras sa yugoslovenkom, piramida+plank, 45min. Bas je bilo dobro
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 22:41:11
|
|
|
|
pari
|
Je l to live? Sta je piramida?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 23:51:06
|
|
|
|
mati
|
I ja danas onaj 1h sa Jane, malopre trbusnjake, pokusam da vratim ono koliko sam pre mogla... I vezbe sa starijim M, ko se cega seti, vidim on uziva u tom nasem vremenu pa mu pravim drustvo...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.5.2020 8:20:30
|
|
|
|
jess021
|
Ide uto, cet, sub live, ali drzi na storiju trening 24h. Pari, piramida je kad se neki set_ vezbi izvodi u ponavljanju od 1-8, pa onda unazad od 8-1. Nije lako😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.5.2020 8:58:21
|
|
|
|
pari
|
Super,hvala, nisam znala .. Ja uradila jutros vežbe, sad sam super
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 8:29:50
|
|
|
|
jess021
|
Ja nedeljom ne vezbam, opustim se malo sto se tice i hrane, ali od danas ponovo akcija🏃♀️🏋️♀️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 8:32:41
|
|
|
|
emicaa
|
ni ja nisam juce radila nista ali sam presla 6 km pjeske.Danas se vracam vjezbama,sad sam doruckovala i cim prodju 2h od jela pocinjem
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 8:36:46
|
|
|
|
pari
|
Ja sam jutros vežbala...najbolje mi je tako...i onda ću još u toku dana jer sad nisam baš mnogo...stomak i guzu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 12:50:40
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja svakoga dana idem na treing ujutru u 10h 45 min, i bas mi prja, kao da imam vise energije tokom dana ....
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 12:57:52
|
|
|
|
pari
|
Super! Ujutru je zato najbolje...daje snage
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 13:35:03
|
|
|
|
emicaa
|
Ja odradim do 11,jutros sam odradila stomak.Sutra noge i ruke
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 14:39:53
|
|
|
|
jess021
|
Masnice, jel vezbas svaki dan?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 20:25:48
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Svaki radni dan, vikend ne...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 21:01:57
|
|
|
|
pari
|
Ja sam i popodne danas vežbala pola sata, neki pilates,baš mi se svideo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 22:11:59
|
|
|
|
Milena18
|
Ja sam konačno počela ponovo večeras. 10 minuta joge za ramena i gornji deo leđa i par minuta pilatesa. Ali opet me boli oko lopatice i rebara sa desne strane kad vežbam. Ne znam da li da nastavljam. A prija mi, podigne mi raspoloženje, jedino što boli malo.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2020 8:20:21
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam sinoc jedva, sreca pa nije bio neki tezak trening.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2020 8:24:47
|
|
|
|
pari
|
Dobro je jess da si se naterala, bravo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2020 8:32:08
|
|
|
|
jess021
|
Bas tako, jos treba da dobijem pa sam sva njanjava. Nadam se da cu danas uspeti ranije da vezbam, uvece bas budem umorna.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2020 9:48:05
|
|
|
|
emicaa
|
ja cu izgleda danas preskociti,nesto mi se neda.Sama sam kuci i bas uzivam.Ne bih sad da to sebi pokvarim 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2020 9:50:14
|
|
|
|
pari
|
Hehe emice... Ja vežbala opet pilates, ovaj put 45 min,baš mi prija
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?