|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
9.4.2020 9:25:47   
Misha i Ljisha
Ma salim se ja naravno da nikad predsednik ne bi isao tamo ali stvarno. Ovo je zesca kampanja. Muka mi je. Sve je kampanja. Spreman je da dotuce cely zemlju zbog kampanje. Eeeej iznajmio je poljoprivredno zemljiste Srbije strancima eeeej... i da kao dao dozvole poljoprivrednicima a da budu u traktoru sa prikacenom masinom. Vidi se da nikad zemlju pipnuo nije. Pa.moj tata prvo treba da obidje njive pa da vidi  da li je usev oboleo da li ok napreduje sta od poljoprivrednih mera treba pa onda ide kuci u traktor i stavlja masinu. Znaci tata ce da se voza sa prskalicom (najlaksa masina) praznom po vasceli dan u traktoru da ga ne bi maltretirali da se badava voza

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2001
9.4.2020 9:41:16   
Dragica Draga
Ma otkud si zla bre, samo realna.
Sto bi rekli ovi sa drustvenih mreza- dok ne vidimo da nam junior mase sa Sajma sva prica o + koroni macku o rep user posted image

Novo zariste Novi Pazar, i on i premijerka kazu - licno cemo otici da odnesemo respiratore za pomoc. Ma bajde molim te... Karantin i izolacija, ovamo oni odose u zariste. I nije kampanja. Aha. Ali - dok je ovaca za sisanje... kako se ono kaze...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2002
9.4.2020 9:44:30   
Ivanka 75
Ah, razboleo se potomak 😔

Čitam ja to sinoć i komentarišem da bi sad trebalo cela first family u samoizlolaciju, sajam, šta li je već po protokolu, a mm me gleda onim okicama.... 😂 Smaram... Znam... Ali reko ovaj comedy kanal.... Da razgalim mozak malo 😊
Šalu na stranu, žao mi dečka, ko zna u kom pravcu će mu se razvijati klinička slika (ako im ne poraste nos), sve najbolje mu želim. 

Direktna veza do poruke: 2003
9.4.2020 9:50:25   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: nata11

IZVORNA PORUKA: jess021

Moze li neko da mi pojasni sta je bio cilj kineza ako su hteli da sakriju epidemiju, laziraju podatke i sl.? 

Ekonimija. 

Maslacak pisala sam vec. Bila je emisija na Euronews-u. Kazu da se virus pojavio jos pocetkom 2019-te ali su uhapsili dr koji ga je i otkrio. On je sada tamo kao neki heruj. Mladi mu pisu pesme, crtaju murale... 

I on je preminuo od posledica virusa. Ako mislimo na istog.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2004
9.4.2020 10:02:09   
Ivanka 75
Taj dr je morao da umre da bi sprao ljagu sa svog imena 😔 Hapsili ga kao huškača, terali da potpiše da širi lažne informacije i na kraju kad je umro postao heroj. Licemeri 😔

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2005
9.4.2020 10:24:10   
princezica1
Poznato je da Kina ima slabu ekonomiju pa joj je bio potreban korona virus da je malo ojaca? Zanimljivo razmisljanje.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2006
9.4.2020 10:31:31   
Ana RR
Ko je rekao da Kina ima slabu ekonomiju?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 2007
9.4.2020 10:33:40   
Ivanka 75
Kina ima slabu ekonomiju? Otkud sad to? 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2008
9.4.2020 10:37:23   
nata11
Da taj Ana.

Ja bas mislim da ce otici na sajam zarad reklame. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2009
9.4.2020 10:39:01   
nata11

IZVORNA PORUKA: princezica1

Poznato je da Kina ima slabu ekonomiju pa joj je bio potreban korona virus da je malo ojaca? Zanimljivo razmisljanje.

Kineska ekonomija je sve samo ne slaba. Ne znam sta si po struci ali ne zameri vidi se da nisi ekonomista. 

Direktna veza do poruke: 2010
9.4.2020 10:58:48   
IvanaSK RR
Moj muz i sin su bili letos u Kini. Tj. Unutrašnja Mongolija,grad Ordos koji je pravljen za preko milion stanovnika,a zivi u njemu oko pet puta manje stanovnika. Grad je predivan,ja nemam reci. I tamo nema ono da jedu zmije i ostalo 😂   ljudi su toliko neoptereceni novcem,a generalno svi imaju. Da ne pričam da nas gledaju kao da smo Bogovi. 

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2011
9.4.2020 11:15:41   
Dragica Draga
Super Ivana, sjajno iskustvo za sina posebno.
Meni su oninuvek bili tako - sve mi se nekako cinilo da su super i sve mogu sa nekim lakocom. Posle ovoga sam nekako promenila misljanje. Ali iskreno, uopste ne znam vise ni u sta da verujem. Kad sve prodje, nadam se da cemo svi imati relevantnije informacije

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2012
9.4.2020 11:18:25   
Maslacak15
poznato je da kina cini sve da sa broja 2 koji zauzima na svetskoj listi najmocnijih ekonomija dodje do mesta broj 1 na kojem su jos uvek USA. Osim toga imaju autoritativni rezim koji strogo vodi racuna da kontrolisu tako ogromnu zemlju. ja uopste ne podcenjujem kineze, naprotiv. ali zbog stvari koje sam navela odigrali su neslavnu ulogu u ovoj pandemiji i nema te kolicine PR a koju sad primenjuju da promene moje misljenje na tu temu. a dobri su i u PR u. Eto u Srbiji su spasioci.

Direktna veza do poruke: 2013
9.4.2020 11:20:51   
princezica1
Jasno je iz mog posta da zakljucak o kineskoj ekonomiji nije moj, sulud je user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2014
9.4.2020 11:59:31   
Dragica Draga
Ja npr mislim da Srbi generalno nemaju bas nesto lepo misljenje o njima. Posle ovoga posebno.

Direktna veza do poruke: 2015
9.4.2020 12:00:59   
Misha i Ljisha
Ja vise ne znam sta da mislim. U naletima mislim da se fest preteruje i da nista nije trebalo da stane sa radom. Evo iskreno. Onda u naletima mislim trebali su odmah sve zatvoriti nema ulaza izlaza i dve tri nedelje biti samo u vandrednom stanju i kraj. Onda mislim da je sve ovo savrsena prilika za AV kampanju, da jos proda i iznajmi sve sto moze u Srbiji, mislim se isto i Tramp radi. Iskoriscavaju situaciju nenormalno. to me i nervira i iskreno zbog toga najvise i sumnjam u virus pricu i sve zivo sumnjam iskreno. I u smrtnost i u opasnost i u prenosenje virusa i u ma sve. Imigranti i cela prica da ne pricam. Ovo im je svima idealna prilika da rade sta zele i proglasenjem vandrednog stanja. Sve me nervirauser posted image . Da se razumemo pridrzavam se SVEGA. Ne idemo nigde ne druzimo se, sve dezinfikujem sto donesem spolja, idm s maskom rukavicama i naocarima ako treba negde. I td i td. Ali mozak....mozak sumnja u sve sto procita. Eto. Sto bi rekli na tarabi pise...pa ne guras... u nju. Znaci nista nikom ne verujem i svi su isti i svaka vlada je sklona zataskavanju. A sta je toliko vredno stopiranju ekonomije u celom svetu ne znam. Znam da ljudski zivoti nisu. Nikad im nisu bili ni u jednom svetskom ratu ni u prvom kad je svaki cetvrti Srbin stradao. Tako da...ne verujem u teorije zavere ali ne verujem ni da je ovo tolika posast

Direktna veza do poruke: 2016
9.4.2020 12:10:27   
princezica1
Ljiso pa ovaj vlada bez problema i bez korone. Ko zna koliko ce jos. Sigurno je da je ubacena i kampanja u celu pricu, ali ne verujem da je zavera.

Direktna veza do poruke: 2017
9.4.2020 12:18:37   
IvanaSK RR
Ljiso,sve se slažem 😀

Direktna veza do poruke: 2018
9.4.2020 12:28:48   
milicicak
Ljiso, sto vise mislis, vise te boli glava 😁 ja mislim da je ovo cudo jako jako opasno, uzasno zarazno i da SZO uopste ne preteruje kad savetuje socijalnu izolaciju i neke vrste karantina kao najbolju meru smanjenja posledica.Trik je u tome da je sve novo i nepoznato, da se uci u hodu i da vazi parola snadji se kako najbolje znas i umes.

Isto tako verujem da ce razni neljudi (ukljucujuci i ove nase na vlasti) uraditi sve sto mogu da iskoriste ovu situaciju za licnu korist. I generalno to nije samo kod nas, retke su zemlje u kojima su ljudi koji odlucuju doneli prave odluke.
Na kraju se nekoako svede na odgovornost pojedinca, mozes da verujes u sta hoces samo se pridrzavaj preporucenih mera :)

Direktna veza do poruke: 2019
9.4.2020 12:30:37   
IvanaSK RR
Mili,to jeste. Vec pisah,mi se stvarno maksimalno pridrzavamo mera. I kontakti i izlazak na minimum. 

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2020
9.4.2020 12:35:38   
Ana RR
Rado bih vas pozvala kod mene u dvorište :) Ja sedim napolju i radim. Komšija je baš sad našao da nešto brusi pa je malo bučno ali ne smeta. Sunce greje, milina. Još samo da mi pritisak nije 97/67 ali skočiće valjda haha

Direktna veza do poruke: 2021
9.4.2020 12:36:56   
princezica1
Milicicak kao sto neko rece za ostanak kod kuce: " ne moras da razumes, samo poslusaj".

Direktna veza do poruke: 2022
9.4.2020 12:38:50   
Dragica Draga
Haha, bas tako princezice.
Istina da sto vise razmisljas vise te boli glava. Zato mislimo na sebe i pridrzavamo se, a to sve na globalnom nivou, sta se radi politicki i teorije zavere - na to svakako ne mozemo da uticemo.

Direktna veza do poruke: 2023
9.4.2020 12:44:02   
milicicak
Ja imam rodjaka, elektroinzinjera koji se bukvalno u sve razume i sve zna najbolje. Kad je ovo pocelo, svaki dan me je smarao sa pricama o teorijama zavere i sta je jedan ovaj rekao i drugi i kako je sve ovo glupost i preterivanje. U pocetku sam bila fina a onda mi prekipelo... Uglavnom, svelo se na to da sam mu rekla da je za razumevanje nekih stvari ipak neophodno prethodno znanje i da kad se ne razumes u nesto ne slusas idiote koji pricaju suprotno od onoga sto je trenutno misljenje jer ne znas sta su tacno od cinjenica iskrivili i zloupotrebili.

I jos nesto, mi trenutno zivimo u stanju koje bi bilo redovno da nema vakcina (ukljucujuci i zloglasni MMR). Zato mislite o ovome svaki put kad vam padne na pamet da izbegavate vakcinacije jer farmaceutski lobi i ostale teorije zavere

Direktna veza do poruke: 2024
9.4.2020 12:49:21   
jess021
Ljiso, ali sve de slazem sa tobom. Jako je tesko ostati zdravog razuma u svemu ovome. I ja menjam misljenje iz dana u dan.

Mili, ja sam neko ko jako dugo radi u farmaciji i od njih nema vece mafije... Ovo ne pisem zbog vakcina, nego generalno cime se sluze u toj oblasti. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here