|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
25.3.2020 11:52:43   
gagana83

IZVORNA PORUKA: daca77

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Preminula je ginekolog iz Nisa :(

Čula i ja...bez obzira na sve, nikada joj neću zaboraviti one reči koje mi je pljusnula u lice 2011.~12god.-ne sećam se više.Starije rr znaju...odem slučajno kod nje privatno da mi uradi uz i da broj antralnih folikula prenesem telefonom Spebu u Le. Dr ni manje ni više kada je čula da sam Hsg radila u analgeziji, kaže meni: "ti, ne zaslužuješ da imaš dete...ti si kukavica, jedna sebična osoba...šta će ti trudnoća". Iako važi sve najbolje o pokojniku, ali ovo se ne zaboravlja. Bog me je pogledao i ja svakodnevno čujem da sam "najbolja mama na svetu".

Gospode Bože...

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1201
25.3.2020 11:54:26   
Ana RR
Strašno daco...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1202
25.3.2020 12:33:51   
daca77
Ovu dr je, prema pisanju medija, zarazila žena iz Lugana, koja bila na pregledu u priv.ordinaciji. Najgore od svega što tamo radi i načelnica patologije trudnoće i načelnik dz i sada su svi u kućnoj izolaciji. Pitanje je koliko su oni zarazili, jer su radili do prošle nedelje, ako su naravno pozitivni.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1203
25.3.2020 12:38:23   
vonavoj
Meni je fascinantno da su svi koji su dosli iz Italije zarazeni😭

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1204
25.3.2020 12:47:55   
mama Jo
Joj daco, najezih se... Strasno.
Citala sam da je bila dijabeticar.
Uzas, ja se trudim da ne razmisljam, ali naravno napadnu me vise puta dnevno misli o svemu... Prosto ne mogu da verujem sta se dogadja.
Samo da prodje sto pre...
Sad i dve bebe koje su zarazene... Navodno jedna se izlecila. A dobila je od strica 😒 aman zaman. Beba od 27 dana. Zar je moguce da smo toliko nedisciplinovani.

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1205
25.3.2020 12:49:13   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Meni je fascinantno da su svi koji su dosli iz Italije zarazeni😭

Isto.
Mislim da nikada vise necu pozeleti da odem u Italiju.

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1206
25.3.2020 13:02:36   
vonavoj
Mama jo,to je ono,dosao stric iz inostranstva da vidi malu bebu..pretpostavljam..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1207
25.3.2020 14:05:34   
princezica1
Vodja hoce da ukine vecernji sat za setanje pasa. Kaze da ce dozvoliti termin u 5 ujutru i mozda jos jedan u toku dana.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1208
25.3.2020 14:07:15   
Misha i Ljisha
Svako ima nekog na selu. Uglavnom. Tako da bih ja da sam u stanu psa odvela kod nekog na selu. Kako psu objasniti da ne moze napolje?

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 1209
25.3.2020 14:09:18   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Mama jo,to je ono,dosao stric iz inostranstva da vidi malu bebu..pretpostavljam..

Da, to. Mislim ako je to uopste tacno. Mislim svasta se prica. Iako sam redukovala citanje na minimum minimuma, opet se desi da iscitam svasta.

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1210
25.3.2020 14:14:12   
mati
IZVORNA PORUKA: princezica1

Vodja hoce da ukine vecernji sat za set_anje pasa. Kaze da ce dozvoliti termin u 5 ujutru i mozda jos jedan u toku dana.

Ja sam ovo ispustila. Prepodne smo orijentisani na skolu, dorucak, rucak... Zbog cega sada to?
Opet ce ljudi koji postuju, nadrljati zbog ovih drugih.

< Poruku je uredio mati -- 25.3.2020 14:15:45 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 1211
25.3.2020 14:27:17   
princezica1
Nece da se setaju ljudi u toku policijskog casa. Pominju se termini u 5.15 i 15h oba van pol. casa.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1212
25.3.2020 14:40:48   
bubulence

IZVORNA PORUKA: mati

IZVORNA PORUKA: princezica1

Vodja hoce da ukine vecernji sat za set__anje pasa. Kaze da ce dozvoliti termin u 5 ujutru i mozda jos jedan u toku dana.

Ja sam ovo ispustila. Prepodne smo orijentisani na skolu, dorucak, rucak... Zbog cega sada to?
Opet ce ljudi koji postuju, nadrljati zbog ovih drugih.

Prosto, ljudi su bezobrazni. Evo nase komšije, njih troje set_a jednog psa uvece. To sam bas preksinoc videla. Cemu to? 

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1213
25.3.2020 14:41:20   
nata11
Ma daj Daci ajde da se lazemo malo i pricamo gradske price. Svi oni februara/marta idu na odmor i to na dalje destinacije. Otuda su i doneli. Evo u 13h objavili da je nase interno odeljenje zatvoreno. Jedan dr dosao sa Malte, jedan iz Madrida... Naravno u izilaciji su i sestre i servirke.

I gde sada da zakazem uz srca? Boze me sacuvaj kolektivne neodgovornosti. 

Direktna veza do poruke: 1214
25.3.2020 14:45:17   
IvanaSK RR
Ljiso,ja retko koga znam da ima nekog u selu😜

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1215
25.3.2020 15:09:16   
mati
Jeste Bubi, ali to je ono sto kazem, nadrljacemo i mi koji postujemo. Moji momci su zaduzeni, jedan za hranu, jedan za vodu. Nikada je ne izvode. Osim kada krenemo u setnju, a to je bilo samo par puta jos pre ovoga. Ja sam je navikla da izlazimo samo ispred zgrade, nema povodca, obavi sta treba, ja pokupim za njom i penjemo se. Ali naravno, ljudi sve moraju da zloupotrebe, i zarad njihovog nekog zadovoljstva stradace nevine zivotinje.
Taman sam je odvikla od pelene, citavih pet meseci, sada opet da se vracamo na staro...
A da je besim na povodac sa treceg sprata, kao ona bakica, ne pada mi na pamet.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1216
25.3.2020 15:41:38   
dunja RR
Sad slušam za sajam, i neki novinar pita gde bi se odvela deca ako se roditelji razbole, i kaže Kon, desilo se i to pa su vodili kod nekog tamo ujaka, na kraj Srbije.

Evo recimo mi nemamo nikoga, baš nikoga od porodice kod koga bi mogli da odvedu decu, ako mi moramo na Sajam, i šta onda. Ne znam da li smo jedini u Srbiji u toj situaciji, možda jesmo možda i nismo. Ja lično ne poznajem nikog ko je u našoj situaciji i kome niko nikada nije pričuvao dete, jer i nije imao ko.

Ne bih im dala da me odvoje od dece, jer deca nema gde da odu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1217
25.3.2020 15:56:53   
vonavoj
Dunja,pisali smo o tome,svi smo u slicnoj situaciji..ne misli o tome.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1218
25.3.2020 15:58:52   
dunja RR
Von, znam, ali mi baš nemamo nikoga kod koga bi dete tj. deca otišla, znači NIKOGA. Ujaka, tetku, strica itd.
Kaže Kon uvek se nađe, ali kod nema da se nađe, zato kažem.

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.3.2020 16:01:12 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1219
25.3.2020 16:08:59   
dunja RR
Jel samo ja imam osećaj da će sada ljudi da kriju i blage simptome, da ne bi išli na sajam? Jer se sada svako sa bilo kakvim simptomom testira.
I da će mnogi biti zaraženi a ćutati, i širiti oko sebe, ako se budu kretali.
Ja verujem da si u do sada radili mnogi da ne bi išli u kućnu izolaciju, a sada tek sa ovim sajmom, ne znam nekako mi deluje kontraproduktivno.

Ako sam dobro razumela, Kinezi su ljude čak i zaključavali u stanovima, donosili im obroke, kaže Kon mi za to nemamo uslove iako su im Kinezi predložili da i to uvedu.

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.3.2020 16:10:20 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1220
25.3.2020 16:27:34   
nata11

Nadje se uvek neko. Imate prijatelje, kumove, komsije bliske. 
Ako se nedaj boze to desi evo ja cu ih cuvati. Najozbiljnije. 

Ne mislite sada i tome. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1221
25.3.2020 16:33:34   
pari
Dunja, i meni tako deluje...to sa sajmom...grozno je i svi će se kriti...

Kod mene je slična situacija. Imam ja brata u Ns ali oni nikad nije čuvao decu, ni moju ni tuđu 😀 samo je moja mama čuvala njih dvoje i to je to,a ona ima 69god...I stvarno, ja isto ne bih dala da me odvoje od dece...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1222
25.3.2020 16:33:44   
Sanjica26 RR
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sad slušam za sajam, i neki novinar pita gde bi se odvela deca ako se roditelji razbole, i kaže Kon, desilo se i to pa su vodili kod nekog tamo ujaka, na kraj Srbije.

Evo recimo mi nemamo nikoga, baš nikoga od porodice kod koga bi mogli da odvedu decu, ako mi moramo na Sajam, i šta onda. Ne znam da li smo jedini u Srbiji u toj situaciji, možda jesmo možda i nismo. Ja lično ne poznajem nikog ko je u našoj situaciji i kome niko nikada nije pričuvao dete, jer i nije imao ko.

Ne bih im dala da me odvoje od dece, jer deca nema gde da odu.

Zasto uopste razmisljas o tome? Mnogo ti mozgas.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 25.3.2020 16:34:10 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1223
25.3.2020 16:36:58   
branki*

IZVORNA PORUKA: nata11

Nadje se uvek neko. Imate prijatelje, kumove, komsije bliske. 
Ako se nedaj boze to desi evo ja cu ih cuvati. Najozbiljnije. 

Ne mislite sada i tome. 

Nato❤❤💪

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1224
25.3.2020 16:43:05   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Von, znam, ali mi baš nemamo nikoga kod koga bi dete tj. deca otišla, znači NIKOGA. Ujaka, tetku, strica itd.
Kaže Kon uvek se nađe, ali kod nema da se nađe, zato kažem.

ako ste i vi pozitivni najverovatnije su i deca i idu sa vama u paketu. To mi je logicno. Ni u logor ber svoje dece ne idem.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here