|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
25.3.2020 16:47:08   
princezica1
Nemojte odmah na najcrnji scenario da mislite. Vecina ljudi nema pomoc jer sa bakama i dekama nema kontakta. Kon je jasno rekao da je prihvatni centar na sajmu samo za odrasle.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1226
25.3.2020 16:48:32   
Misha i Ljisha
vidis to sam previdela. Tj nisam videla da je pisalo da je samo za odrasle. Pa kako to? Ako su ideca pozitivna gde njih? Gde oni tu i ja. Bas me briga. Nek me onda u zatvor stavljaju i kaznjavaju

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 1227
25.3.2020 16:52:49   
princezica1
Nije pisalo ali je dr Kon to rekao na konferenciji za medije. Mislim da je ova prica oko sajma jos jedan nacin da se utice na ljude da jos vise smanje kretanje i ozbiljno shvate samoizolaciju. Sto uopste nije lose.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1228
25.3.2020 17:30:57   
IvanaSK RR
Ma vidite da ni on,a ni ostali ne znaju. Očigledno ce se takve stvari resavati u hodu. 
Ja nudim svima cuvanje dece,al pretpostavljam da niko nece s''obzirom na posao mm-a 😀Ni ja ne znam gde bih moju decu. Ali stvarno ne treba crno da razmisljamo.Ako budem morala u karantin ja bih na Frusku Goru 🤣

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1229
25.3.2020 17:37:53   
Sanjica26 RR
Ево одговора др Кона: "“ne sme dogoditi” da dete ostane samo kao ni da se hospitalizuju roditelji čija deca nemaju gde".
Тако дс молим вас свакако без црних мисли

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1230
25.3.2020 17:49:02   
Ana RR
Mi smo u kući na tri sprata, ne mrdam nigde user posted image svaki sprat ima kupatilo, lako ćemo se izolovati daleko bilo user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 25.3.2020 19:42:51 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1231
25.3.2020 18:02:13   
dunja RR
Pitala sam hipotetički jer je novinar baš postavio Konu to pitanje, a vidim da nema rešenje.

Kon je više puta rekao da je sajam postavljen da bi se sačuvali članovi porodica i ad bi se zaraženi članovi odvojili, ali opet mislim da će slabo ljudi da se dobrodovoljno javlajju na testiranje ako kašlju npr, ili kijaju.

Moja zaova radi u bolnici, velikoj bolnici u BIH (u kojoj za sada zvaniČno nema zaraženih, u oklnim mestima ih im,a), i mi smo joj rekli da se izoluje, da bude u prizemlju, a roditelji (svekar-preko 80 i hronični bronhitis i svekrva skoro 80) gore (kuća ima 200 kvadrata), i ona nije htela, samo su u odvojenim sobama na istom spratu, ona smatra ada je to dovoljno. A eto ona je zdravstveni radnik, pa se ne odriče komoditeta. Kaže da će se izolovati kada budu imali zaražene ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.3.2020 18:03:48 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1232
25.3.2020 18:03:14   
dunja RR
Anči, problem je u tome što kažu da ovo više nije dozvoljeno, izolacija u sopstvenim kućama, i da je sajam obavezan ako je neko pozitivan a sa blagim simptomima.

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mi smo u kući na tri sprata, ne mrdam nigde user posted image svaki sprat ima kupatilo, lako ćemo se izlovati daleko bilo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1233
25.3.2020 18:04:45   
flamingos
Hajde malo optimizma.Ubiće nas crne misli.Ne znam šta da kažem,ali moramo da izdržimo.Čuvajte se❤

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1234
25.3.2020 18:08:14   
mati
Mislim da oni sve ovo resavaju u hodu, i da im logisticka podrska nije bas potkovana... Jedno je sta pricaju i prezentuju na TV-u, a sasvim drugo ono sto mi trpimo i dozivljavamo u praksi...
Da nismo nedisciplinovani, kao sto jesmo, sve bi drugacije bilo. Mozda...

< Poruku je uredio mati -- 25.3.2020 18:13:15 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1235
25.3.2020 18:08:15   
dunja RR
a sada će i da nas izoluje, nas u ovih 10 opština u Bg ..i Valjevo i Niš.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1236
25.3.2020 18:18:58   
pari
Kako misliš dunja da nas izoluje?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1237
25.3.2020 18:22:52   
dunja RR
Najavio je da će izolovati 10 centralnih opština u Bg jer smo najveće žarište. Bićemo u karantinu u odnosu na ostatak države. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1238
25.3.2020 18:25:34   
pari
Ceo Bg u totalnoj izolaciji, da ne možemo da izađemo uopšte? od kad?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1239
25.3.2020 18:28:53   
daca77
Dunja, pusti crne misli...biće kako mora, ne možemo ništa promeniti. 

Ja baš kažem danas, kada pročitah da i Niš očekuju dodatne mere izolacije, neka nam rade šta god hoće, samo da se ovo što pre završi..A ne vidim da su objavili te neee za Bg, Niš i Valjevo☹️

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1240
25.3.2020 18:28:53   
dunja RR
Da. Kao Vuhan, to su mu Kinezi predložili. Ne znam od kad, samo je najavio, rekao mozda za dan, dva. Da li će stvarno uraditi, ne znam. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1241
25.3.2020 18:31:28   
dunja RR
Daco cula sam malopre njega kao je to rekao, u nekom obraćanju, kao najavu. Za Bg, Niš i Valjevo. Ima na Blicu koje opštine Bg neće biti u izolaciji, npr Surcin, Grocka, Obrenovac.. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1242
25.3.2020 18:45:33   
princezica1
Valjda ce biti zvanicnog obracanja oko izolacije gradova. Danas smo na 384 obolelih.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1243
25.3.2020 18:49:42   
pari
Ja baš ne bih volela tu totalnu izolaciju...

Pretpostavljam da može do radnje da se ode.  Ali svejedno mi je to užasno

Direktna veza do poruke: 1244
25.3.2020 18:53:45   
dunja RR
Pari može do radnje ali je grad zatvoren. Ograničava se zaraza. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1245
25.3.2020 19:29:13   
Ivanka 75
Ja sam danas isla u prodavnicu, po hleb svkijevcima i do apoteke, stigle im maske.

Sveki trazila jabukovo sirce od divlje jabuke, ali od one zene sto prodaje na pijaci pa joj gore na polici stoji sirce 😠
Reko ne radi pijac... A on ce, Pa dobro, ako ti tako kazes.... 
Ma umal je ne oterah u PM 😠

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1246
25.3.2020 19:30:53   
mati
Sad sam nesto gledala kako su i u Kini preuredjivali sportske hale, identicno kao kod nas. I secam se da sam slusala kako neka nasa iz Kine pricala da je njih spasilo to sto su gradovi bili podeljeni u zone(crvena, plava, zuta?), cini mi se, i svaka zona je imala svoja ogranicenja kretanja, pa u neke delove nisu ni zalazili. I da je trebalo to ranije uraditi.
Joj Ivanka, nisam znala da si toliko opasna, ako ti tako kazes... Pa ona je bre luda...

< Poruku je uredio mati -- 25.3.2020 19:32:11 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1247
25.3.2020 19:48:27   
Ana RR
Mati, ta devojka što je pričala je naša bivša ringerajka.

Rekli su da za sada neće zatvarati po opštinama ali videćemo šta će biti, situacija se menja iz dana u dan.

Suzi, znam, zato i kažem da iz kuće ne mrdam user posted image bolje u mojoj kućnoj izolaciji nego bilo gde drugde. Nadam se zaista da ćemo svi biti ok i da će ovo proći. Lično će mi trebati mnogo vremena da se opet opustim i normalno živim posle ovoga.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1248
25.3.2020 19:58:56   
pari
Ana,baš sam i ja o tome razmišljala,kako ćemo nastaviti normalno da živimo...taj virus će svakako još uvek biti prisutan ili će moći da se vrati...

Ali dobro,ajmo jedno po jedno.. za sad da se smanji malo ova napetost, da se zaustavi na neko vreme, da bude makar malo bolje...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1249
25.3.2020 20:04:20   
Ivanka 75
Necu se opustiti sigurno. Necu vise nilad ni da se rukujem ni sa kim. I ljubljenje na ulici cu da zaobilazim.

Zivot nece biti isti posle ovoga. U strahu su velike oci 😔

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here