|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
14.3.2020 15:59:40   
lesica
Von, moj muž je u samoizolaciji proveo 2,5 nedelje zbog povratka iz inostranstva, a i trenutno je na čekanju (odlazak u inostranstvo na posao) zbog novonastale situacije sa pandemijom, tako da mi smo već neko vreme u sopstvenom vidu karantina.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 351
14.3.2020 15:59:43   
IvanaSK RR
Von,a ta deca koju stalno vidjaju,ne mogu da zakace i donesu u skolu? Ili nastavnici? Nastavnici i ucenici menjaju buseve,na primer,do skole.
U Lesicinom slučaju nije bitno ko ne radi,cerka joj je dovoljno velika da moze sama ostati kuci. Moj sin je ostajao u prvom razredu sam kuci.
Veci ce problem biti ako zatvore vrtice.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 352
14.3.2020 15:59:45   
MishMash
Ljiso, pitala si kako izvestavaju. Vrlo, vrlo sturo. Objavili su samo imena vrtica koji su zatvoreni jer vaspitacice imaju virus i to je sve. Ni reci o tome sta su preduzeli. Citala sam komentare malo i ako im je za verovati, roditelji dece nisu uopste testirani.

Inace, rade kafici, trzni centri, Mc, teretane, cak je i buvlja pijaca radila danas.

Kinezi su nam "kupili" dosta vremena i logicno bi bilo slediti (donekle) njihov primer u nacinu zaustavljanja virusa.

Umesto toga, deca po kaficima slave to sto se ne ide u skolu, kao u Becu npr.

Posto vecina nema zdravog razuma, obzira i samokontrole, mislim da nam je jedini spas potpuni karantin 14 dana sa jasno istaknutim konsekvencama za nepridrzavanje istog.

Da se ja pitam, ovo bi trebalo emitovati na svim televizijama:

O Coroni

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 353
14.3.2020 16:14:04   
vonavoj
O tome pricam..dzabe sto skole ne rade.kad su deca po kaficima i sve ostalo radi.

Ivana,ne kazem da ne mogu preneti,nego je veci problem sto ljudi nisy odgovorni..Lesice,retko ko moze da bude u samoizolaciji i da ne radi,zato sto mu se hoce...radis kod privatnika,ne dodjes na posao,hvala dovidjenja.. drzava mora da donese mere i sad da stavi sve u karantin...ne samo skole..to je mali procenat karantina..

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 354
14.3.2020 16:15:10   
princezica1
Kako pravdate povlacenje dete iz skole samoinicijativno? Jel to nije zakonski problem?

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 355
14.3.2020 16:19:38   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: princezica1

Kako pravdate povlacenje dete iz skole samoinicijativno? Jel to nije zakonski problem?

Moje dete ide u skolu,a onog trenutka kad ga povucem nek mu pisu neopravdane slobodno 😀

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 356
14.3.2020 16:23:31   
vonavoj
Pravdace se lako,sigurna sam i treba..svako ko je u rizicnoj grypi treba da povuce svoje dete.

Inace,kod nas vrtici nisu radili ni sad kad je produzen raspust,tako da je to pakao..i sad ce ih sigurno zatvoriti isto kao i skole..moraju.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 357
14.3.2020 16:24:18   
princezica1
Pa da ali koliko neopravdanih moze da ima. Sta moze da bude, da ponavlja, bude izbaceno?

Direktna veza do poruke: 358
14.3.2020 16:30:30   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Moje dete ide u skolu,a onog trenutka kad ga povucem nek mu pisu neopravdane slobodno 😀

Pa da. Mora nekad i da imaju neopravdane. Ne moraju uvek da budu uzorni djaci😀

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 359
14.3.2020 17:00:20   
Tiziana
Ja bih samo da i ja budem ok za svoju decu.. i da ih ne daj boze ja nr zarazim jer sam 9h svaki dan ns poslu, srecem milion ljudi koji su mozda ko zna gde bili. samo to. 
U tom smislu mislim da bi tako parcijalne mere smesne. 
Ali to je moje misljenje i svakako ga ovde vise necu iznositi. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 360
14.3.2020 17:48:00   
mama Jo
Naravno, razumem u potpunosti sta pricas...
A kod vas u firmi ne postoji mogucnost rada od kuce?

Mm radi u firmi u kojoj non stop ljudi putuju bukvalno na sve strane sveta, i kod njih dolaze ljudi iz raznih zemalja (sad su sva putovanja obustavljena, ali do pre par dana je sve funkcionisalo tako)... I kod njih je predlog da se radi od kuce, u ponedelhak ce doneti odluku kako i na koji nacin, u smislu da sto manje ljudi bude u firmi, da se organizuju neka dezurstva.
Kada bi svaki preduzetnik tako razmisljao, to bi bile odlicne mere.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 361
14.3.2020 17:56:07   
IvanaSK RR
Mnogo je ljudi koji moraju ici na posao. Prodavacica ne može raditi od kuce..da ne spominjemo medicinske radnike..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 362
14.3.2020 18:16:57   
milicicak
Tiziana, ti si potpuno u pravu. Cela zemlja mora u izolaciju, nema parcijalnih mera. I to da policija i vojska proveravaju koliko se pridrzavamo mera izolacije. To su Italijani prekasno shvatili...

Ja moju decu od ponedeljka ne saljem u vric i skolu. Nek polaze razredni ili sta vec, ne zanima me

Direktna veza do poruke: 363
14.3.2020 18:20:25   
mama Jo
Znam... zato mozda i nije lose da oni koji imaju mogucnost da rade od kuce - da rade...
Ne znam, sve ovo me nekako nervira. Spradamo se sa ljudima koji prave zalihe, a onibse samo ponasaju odgovorno... Naravno da niko ne misli da ce smak sveta, prosto ljudi kupe namirnice za par dana vise, da ne moraju svaki dan u prodavnicu... Opet kad bi tako vecina razmiljala, i te prodavacice, koje moraju na posao, bi manje bile izlozene riziku... I tako u krug.
Opet kazem - to je sve na neko vreme, sve ce se vratiti u normalu.
Ja se vodim time - rigoroznije mere da bi ovo sve sto krace trajalo.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 364
14.3.2020 18:59:40   
Sanjalicaaa
Sada dolazim iz DM-a, rafovi su prazni. Nema tolet papira, sapuna ni tecnog ni obicnog. Rafovi sa vlaznim maramicama i hemijom poluprazni.

Htela da proset_am do Emmezete, kad cujem malopre, zatvorili su je danas jer je dvoje radnika pozitivno na koronu.Ne panicim, ali nije mi vise prijatno.
Ja radim od kuce, cela firma radi od kuce posto imamo uslove.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 365
14.3.2020 19:54:11   
Ivanka 75
Ja se iskreno nadam da ce uskoro da nas hermeticki zatvore, to je jedino resenje. Dokle god ima jedan granicni prelaz otvoren svi smo izlozeni riziku. 

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 366
14.3.2020 19:57:45   
gagana83

Naša učiteljica ne pravi problem.Moje dete ide u školu, ići će i od ponedeljka, sem ako se nešto dramatično ne promeni(ne daj Bože). Neka deca iz Uninog odeljenja ne idu u školu, roditelji uplašeni, a ja ih danas videla u parku a roditelje jedne devojčice srela u tržnom centru 🤦
Elem, kome treba toalet papir, poslaću mu poštom, mi to proizvodimo 😁😂

< Poruku je uredio gagana83 -- 14.3.2020 20:01:36 >

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

Direktna veza do poruke: 367
14.3.2020 20:00:39   
Sanjica26 RR
gagana ne hvalis se😀

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 368
14.3.2020 20:08:41   
gagana83
😂😂😂

Nama su deo proizvodnje i kancelarija u istom dvorištu gde i kuća.Jutros komšinica zvoni u pola 7, došla po džak papira, još smo bili krmeljivi 😂

Direktna veza do poruke: 369
14.3.2020 20:09:38   
princezica1
U redu park, ali kud sad u trzni centar. Najavljena je mogucnost uvodjenja vanrednog stanja.

Direktna veza do poruke: 370
14.3.2020 20:17:24   
Maslacak15
ja mislim da je to sve sa granicama sad skroz besmisleno iskreno. mere ogranicavanja kavnog zivota da. ali ako je registrovano 41 u srbiji ima sigurno bar 500 (verovatno vise) vec zarazenih koji vode svoje zivote i inficiraju dalje druge. to su trebali ranije da misle da su mislili hermeticki da zatvaraju. tad kad su se hvalili da nemaju slucajeve e tadnje trebalo najkasnije da uvedu redtriktivne mere. isto vazi i za EU ni oni se nisu proslavili. oce, nece, rezultat je tragican nafocito u italiji i spaniji....sad je malo 12 i 5
vucic je sad zabranio nemcima.znaci moj muz ne moze da dodje ali ja bih mogla :) jako smisleno. a da zabrani drzavljanima ulazak u zemlju i to nigde .bas nema. sigurno da nema smisla ne voditi dete u skolu pa visiti u parku.

Direktna veza do poruke: 371
14.3.2020 20:24:14   
dunja RR
Znači Gaganče i kod vas nestašica?

Mi juče bili u Boljevcu, pitala žene tamo da li ima gužve i nestašice, gledale me belo, a zaštoo? Tamo ima svega, pa smo ponešto i kupili.
Ovde na pijaci u BG, jutros bilo svega, mm kaže i u Idei svega ima, puni rafovi. ali ne znam kako će biti dalje.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 372
14.3.2020 20:33:14   
Ivanka 75
Kasne sa svim odlukama, satreće nas sve... Dinosaurusi... 😭

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 373
14.3.2020 20:37:04   
gagana83
Rekoše mi da je danas u par većih marketa nestašica ovih osnovnih stvari, poput brašna i ulja. Verujem da je trenutno, i da manje prodavnice nemaju taj problem. 

Elem, priča mi danas drugarica, njena koleginica već nekoliko dana ima temperaturu i prateće simptome. Otišla kod lekara, ova joj rekla 2 nedelje izolacije. Dijagnozu nije dobila, test naravno nije radila.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 374
14.3.2020 20:54:49   
dunja RR
Jel vi nosite maske, i ako da, gde ih kupiti i koje?
Maslačko jel se Nemačkoj nose?

Mi smo bili na putu, ne puno među ljudima jer ih i nije bilo na vr' planine, sinoć došli u Bg, ne videh nikoga sa maskom, gledam kroz prozor, živimo u jednoj od najprometnijih ulicau Bg, pre svega što se tiče šetača.

Ja mislila da odem u DM po par kašica za svaki slučaj i po žitarice, i ne odoh, videću sutra. Da li toga ima u DM?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here