Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.12.2019 15:22:24
|
|
|
|
Filadendronka
|
I mi uskoro zavrsavamo. Ja sam bavim dekoracijom, a drugarica se ponudila da ispise tekst posto je moj rukopis da se prekrstis. 😆
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.12.2019 15:39:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Fil, ti si se bas potrudila Jedva cekamo da posaljemo
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.12.2019 15:39:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jos nismo pocele. Nisam ni slala moju adresu. Svakako saljemo na adrese koje imam sacuvane, prijateljima i rodbini.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 16.12.2019 21:02:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo danas bili vredni. Jos nismo cestitke zavrsili do kraja, ali smo danas pravili koverte Kod nas ce sve da bude homemade
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 16.12.2019 23:08:20
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ko bude zeleo nama da salje, neka adresira na moje ime ( Ana), ostale podatke ste dobili na pp. Ogromna nam je zgrada, pa da postar ne isporuci u pogresno sanduce. Vec se radujem i slanju u prijemu. :)
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 6:23:56
|
|
|
|
lepic
|
Ovo je bas interesantno, mi cestitke nikad nismo pisali.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 9:22:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Lepic, pridruzi nam se iduce godine. Deca se jako raduju kad prave cestitke, a tek kad stigne u sanduce pismo samo za njih, znaci nema vece radosti
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 9:37:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi se nismo prijavili. Nisam videla temu. Jel nije kasno sada?
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 9:37:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Napisi pp lesiciRR, ne znam da li je kasno, ona je nama vec poslala adrese.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 10:06:36
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi smo napravili par probnih ali danas zavrsavamo. Nego ovaj mali bas voli makaze.. Pa ja zavrsim sve makazama i sakrijem ih.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 10:16:11
|
|
|
|
mama ivane
|
Ja danas kupujem materijal za cestitke Htela sam da pitam pravite li za svako dete posebno cestitku , da ne pogresim nesto Od nas ce biti malo jednostavnije ali od Srca potrudicemo se da budu i izgledom lepe koliko budemo mogli
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 11:46:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo do sada jednu, tako su svi, a ja isto mislila da napravim sad svakom posebno. Ali nesto nam se oteglo, hocu do kraja nedelje da posaljemo, pa cemo videti koliko bude vremena. Mozes kako hoces. Ma to deca i treba da prave, ne opterecujte se izgledom!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 15:01:42
|
|
|
|
lesica
|
Khaleesi, vidi pp.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 19:04:05
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moram na komp da odem.... Cim ugrabim citam
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 19.12.2019 13:52:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Nama je stigla prva cestitkaaaaaaa ❤ Fil, hvala od ❤ preeeeedivna, predivna je, J se evo igra sa njom 😊 Postavicu sliku. Svaka ti cast, vidi se da ste se bas potrudili! Ljubino drugare 😘
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 19.12.2019 13:54:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Vec stigla, meni rekose u posti oko sedam dana posto su u haosu. Bas mi je drago da im se dopada. 🌸💕💕
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 19.12.2019 13:58:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Daaa, evo danas smo pokupili, a moguce da je i juce stigla, juce sam zavirila i videla da ima nekoliko koverata, predlostavila sam da su racuni i kao pokupicu kad se budemo vracali iz parka... zaboravila juce. Evo sad u moru racuna jedna divna ❤
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 15:30:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi smo pokusali i napravili cestitke. Nismo umetnici ali potrudili smo se. Saljemo ili sutra ili u ponedeljak. 🤗🤗🤗💖💖
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 18:06:35
|
|
|
|
mama Jo
|
I mi privodimo kraju. Juce nam nestalo lepka 😕 A danas nas malo ova temp.sprecila, u ponedeljak cemo poslati.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 18:29:01
|
|
|
|
lesica
|
Nadam se da ćemo sutra poslati, gotove su al ne stižem do pošte da odem. Uglavnom, naše nisu umetnost, sve je Damjanovih ruku delo dakle šljokice i neki nedefinisani oblici (pisaću tumačenja 😂) al se on baš baš zauzeo.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 20:02:24
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Fil,hvala ti punooooo 🤗Mirko se obradovao. I cestitka je bas divna. Stigla je juce jos ali kod moje svekrve. Pa je danas dosla kod nas 👍Jupi jupiii predivna je 💖💖💖💖
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 20:07:00
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja sam uglavnom prrpustila da J pravi, pomagala sam naravno, ali uglavnom su njene ideje. Obradovace se svakako ❤
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 20:08:12
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi smo se odlucili da lepimo neke tu stvarcice. Posto nama crtanje ne ide bas ali potrudili smo se. Ulepili smo se ali vredelo je 😂🤗
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 22:08:23
|
|
|
|
Filadendronka
|
Super, bas mi je drago da mu se svidja. :) Moj malac je jos mali, on obozava nalepnice i makaze. Sledece godine cemo videti da li ce biti kreativan. Ah da, obozava i heftalicu. 🤦♀️😆 IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Fil,hvala ti punooooo 🤗Mirko se obradovao. I cestitka je bas divna. Stigla je juce jos ali kod moje svekrve. Pa je danas dosla kod nas 👍Jupi jupiii predivna je 💖💖💖💖
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 21.12.2019 16:22:22
|
|
|
|
Olga75
|
Jaaaao!pa ja sam zakasnila dajte mi makar fotke čestitki da uživam i ja!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?