Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.12.2019 15:22:24
|
|
|
|
Filadendronka
|
I mi uskoro zavrsavamo. Ja sam bavim dekoracijom, a drugarica se ponudila da ispise tekst posto je moj rukopis da se prekrstis. 😆
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.12.2019 15:39:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Fil, ti si se bas potrudila Jedva cekamo da posaljemo
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.12.2019 15:39:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jos nismo pocele. Nisam ni slala moju adresu. Svakako saljemo na adrese koje imam sacuvane, prijateljima i rodbini.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 16.12.2019 21:02:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo danas bili vredni. Jos nismo cestitke zavrsili do kraja, ali smo danas pravili koverte Kod nas ce sve da bude homemade
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 16.12.2019 23:08:20
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ko bude zeleo nama da salje, neka adresira na moje ime ( Ana), ostale podatke ste dobili na pp. Ogromna nam je zgrada, pa da postar ne isporuci u pogresno sanduce. Vec se radujem i slanju u prijemu. :)
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 6:23:56
|
|
|
|
lepic
|
Ovo je bas interesantno, mi cestitke nikad nismo pisali.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 9:22:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Lepic, pridruzi nam se iduce godine. Deca se jako raduju kad prave cestitke, a tek kad stigne u sanduce pismo samo za njih, znaci nema vece radosti
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 9:37:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi se nismo prijavili. Nisam videla temu. Jel nije kasno sada?
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 9:37:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Napisi pp lesiciRR, ne znam da li je kasno, ona je nama vec poslala adrese.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 10:06:36
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi smo napravili par probnih ali danas zavrsavamo. Nego ovaj mali bas voli makaze.. Pa ja zavrsim sve makazama i sakrijem ih.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 10:16:11
|
|
|
|
mama ivane
|
Ja danas kupujem materijal za cestitke Htela sam da pitam pravite li za svako dete posebno cestitku , da ne pogresim nesto Od nas ce biti malo jednostavnije ali od Srca potrudicemo se da budu i izgledom lepe koliko budemo mogli
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 11:46:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo do sada jednu, tako su svi, a ja isto mislila da napravim sad svakom posebno. Ali nesto nam se oteglo, hocu do kraja nedelje da posaljemo, pa cemo videti koliko bude vremena. Mozes kako hoces. Ma to deca i treba da prave, ne opterecujte se izgledom!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 15:01:42
|
|
|
|
lesica
|
Khaleesi, vidi pp.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 17.12.2019 19:04:05
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moram na komp da odem.... Cim ugrabim citam
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 19.12.2019 13:52:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Nama je stigla prva cestitkaaaaaaa ❤ Fil, hvala od ❤ preeeeedivna, predivna je, J se evo igra sa njom 😊 Postavicu sliku. Svaka ti cast, vidi se da ste se bas potrudili! Ljubino drugare 😘
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 19.12.2019 13:54:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Vec stigla, meni rekose u posti oko sedam dana posto su u haosu. Bas mi je drago da im se dopada. 🌸💕💕
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 19.12.2019 13:58:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Daaa, evo danas smo pokupili, a moguce da je i juce stigla, juce sam zavirila i videla da ima nekoliko koverata, predlostavila sam da su racuni i kao pokupicu kad se budemo vracali iz parka... zaboravila juce. Evo sad u moru racuna jedna divna ❤
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 15:30:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi smo pokusali i napravili cestitke. Nismo umetnici ali potrudili smo se. Saljemo ili sutra ili u ponedeljak. 🤗🤗🤗💖💖
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 18:06:35
|
|
|
|
mama Jo
|
I mi privodimo kraju. Juce nam nestalo lepka 😕 A danas nas malo ova temp.sprecila, u ponedeljak cemo poslati.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 18:29:01
|
|
|
|
lesica
|
Nadam se da ćemo sutra poslati, gotove su al ne stižem do pošte da odem. Uglavnom, naše nisu umetnost, sve je Damjanovih ruku delo dakle šljokice i neki nedefinisani oblici (pisaću tumačenja 😂) al se on baš baš zauzeo.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 20:02:24
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Fil,hvala ti punooooo 🤗Mirko se obradovao. I cestitka je bas divna. Stigla je juce jos ali kod moje svekrve. Pa je danas dosla kod nas 👍Jupi jupiii predivna je 💖💖💖💖
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 20:07:00
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja sam uglavnom prrpustila da J pravi, pomagala sam naravno, ali uglavnom su njene ideje. Obradovace se svakako ❤
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 20:08:12
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi smo se odlucili da lepimo neke tu stvarcice. Posto nama crtanje ne ide bas ali potrudili smo se. Ulepili smo se ali vredelo je 😂🤗
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.12.2019 22:08:23
|
|
|
|
Filadendronka
|
Super, bas mi je drago da mu se svidja. :) Moj malac je jos mali, on obozava nalepnice i makaze. Sledece godine cemo videti da li ce biti kreativan. Ah da, obozava i heftalicu. 🤦♀️😆 IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Fil,hvala ti punooooo 🤗Mirko se obradovao. I cestitka je bas divna. Stigla je juce jos ali kod moje svekrve. Pa je danas dosla kod nas 👍Jupi jupiii predivna je 💖💖💖💖
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 21.12.2019 16:22:22
|
|
|
|
Olga75
|
Jaaaao!pa ja sam zakasnila dajte mi makar fotke čestitki da uživam i ja!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?