Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:53:46
|
|
|
|
Filadendronka
|
I ja jedva cekam, samo moram da nastavim da pravim i da nam stignu adrese.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:55:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Znaci ni ti nisi dobila... dobro je. Dobicemo uskoro. Mi nismo jos ni poceli, ali materijal je spreman
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:57:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Poslace Les svima bez brige. A ja imam vec sve adrese, jer stalno saljem pakete 😉
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:58:23
|
|
|
|
Slavkic
|
Moze moze samo salji
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:58:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Čujte, važno je da postati rade 😅
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:59:43
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jel treba da pravimo da i mi saljemo i kako da znam kome saljem?
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 22:59:58
|
|
|
|
mama Jo
|
A da, da, dobro je 😁 Ovo mi je jedna od lepsih akcija, kad se setim prosle god.te radosti kad kazem da je pismo za njih... J.se i sad igra sa proslogodisnjim cestitkama, kaze - cestitke od mojih prijatelja ❤
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 23:00:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Mirko pridruži nam se! IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Znaci pravite cestitke i saljete jedni drugima?Mi ispisali cestitke za sve moje. Posto rodbina mog muza zizi u nasoj zgradi. Na svakom spratu po jedan clan porodice.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 23:00:33
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Čujte, važno je da postati rade 😅 Poceli? Dobro je
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 23:01:10
|
|
|
|
Slavkic
|
Mi sutra salje o za inostranstvo
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 23:01:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Pošalji adresu Lesici u pp, a ona će javiti ko kome šalje. IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Jel treba da pravimo da i mi saljemo i kako da znam kome saljem?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 23:02:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Tako kažu, nisam gledala na vestima ali priča se po kraju. IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: dunja RR Čujte, važno je da postati rade 😅 Poceli? Dobro je
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 23:04:12
|
|
|
|
Slavkic
|
Konacno su poceli sa radom
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 13.12.2019 23:06:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Poslacu pp ali sutra oreko kompa. Ne znam preko tel. Meni nesto nikad to ne uspe.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.12.2019 10:40:30
|
|
|
|
lesica
|
Adrese koje sam do sada dobila su poslate
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.12.2019 10:41:01
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Lesii!!! 🤗
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.12.2019 10:44:18
|
|
|
|
lesica
|
I samo da nam pošta definitivno proradi
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.12.2019 10:44:22
|
|
|
|
mama ivane
|
Lesi saljem ti adresu u pp
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.12.2019 11:47:31
|
|
|
|
Slavkic
|
Rade poste od juce
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.12.2019 12:01:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Super, bas ce se decica radovati 🙂
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.12.2019 12:39:41
|
|
|
|
lesica
|
Ja samo da kažem, da ne zamerite ako dobijete brlju punu šljokica od nas - to je D samostalno radio, tako da... 😂
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.12.2019 13:05:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma meni su takve najlepše, i naše su sa čudnim srcima, asimetričnim jelkama i tako to , ali Savinih ruku delo, a tek pisanije unutra, biće vam veselo dok budete čitali taj rukopis
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 14.12.2019 13:06:54
|
|
|
|
dunja RR
|
I jao kako se zeznuh sa nekim gliterom, to su baš bile šljokičaste brlje, ja mislila da će da se stvrdne, a ono curiii, pa smo na tim mestima polepili vatu, i to je sada sneg :D
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.12.2019 15:11:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Poceli smo poceli 😊 Dunja, stalno gledamo vase, kaze Jana najlepsa joj je ova narandzasta sa zvezdom, kaze kako je taj decak mogao to tako lepo da napravi
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.12.2019 15:15:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao pa reci cu mu, ta je bas skroz njegova, nju nisam ja ni taknula. Vide se njegova srculenca čudna hihi. Hvala na komplimentu u njegovo ime 🙂 IZVORNA PORUKA: mama Jo Poceli smo poceli 😊 Dunja, stalno gledamo vase, kaze Jana najlepsa joj je ova narandzasta sa zvezdom, kaze kako je taj decak mogao to tako lepo da napravi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?