Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 15:45:50
|
|
|
|
branki*
|
mama jo,i ja bih rado volela da mi se pridruzis.bas mi fali i treba zensko drustvo i drugarice..ne pamtim kad sam se videla uzivo sa nekom.zamisljacemo da smo zajedno inace..koja pesma je u pitanju?severina.. pisacu posle u temi o vrticu..pisala vec,ali me izlogovao i mrzelo me da opet pisem..inace to je oduvek problem na rr,to da te izloguje,a nisi kopirao poruku..
< Poruku je uredio branki* -- 18.12.2019 15:47:19 >
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 16:15:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozdrav mame, ceo dan jurim i stizem ali ne stizem da se ovde upisem... Isla nesto placala, pa se nasla sa jednom zenicom uzimala je sapune da iznenadi cerku, pa sam neke kutije nasla kod jednog super decka i tako... Ceo dan... Posle skuvaj rucak spremi kucu i tako... Na kraju sam zadovoljna kutije su ok i tako... Sad cu nesto da skuvam da popijem Ovako to sada izgleda ♥️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 16:18:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Kh, izgleda savrseno, bravo, bas se usavrsavas odlicno! Branki, ista situacija i kod mene... ne pamtim kad sam se videla sa mojim zenskacima, od silnih svakodnevnih obaveza. I bas mi fali.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 17:14:41
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: veselica RR Ahaha znam na sta mislis,mozda koristili prevodilac Na ovo sam mlaopre naletela "good whit my sister" 😏 Joj moja drugarica ima koleginicu koja se tako frlja sa engleskim, umiremo od smeha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 17:30:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki draga dolazim kod tebe☺️☺️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 17:42:28
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Haha, bas tako bubi. Svi samo nesto pametuju, svi isti, svi! Znaci koliko mene to nervira. Covece kad se pojavila ona Severinina pesma sad pre neki dan... a joj majko bozija 🤦♀️ Svi seruju, sve placu, gospode boze. Ne mogu to stvarno. Dal sam ja jedina koja tu pjesma jos nije cula,i koja je ne planira uopste cuti 😂 meni dovoljno da cujem ko je pjeva 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 17:44:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Nisam cula ni ja.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:10:29
|
|
|
|
emicaa
|
Gdje ste zene,ja vec pola sata govorim da idem pod tus a jos nisam otisla. Pijete li ista
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:14:52
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice pijemo,samo alkohol,kafana je ovo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:14:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja zavrsavam popodnevnu kafu, ali mogla bih nesto drugo jos da pijem. Preskacem veceru, nadam se da necu krizirati ubponoc. Dosta slatkog sam danas pojela, pravo sam danas bila.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:15:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo saljem ti baklavu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:23:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja upravo završila kroasane i cimet rolnice... nisam normalna.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:35:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Napravila sam tortu za sutraaaa ☺️☺️☺️ Mm nam sprema rucak za sutra, jupiiiii 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:54:09
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja upravo završila kroasane i cimet rolnice... nisam normalna. Ana,ovde se hvalis,pa ovde zene ne jedu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:54:19
|
|
|
|
Filadendronka
|
Samo vi jedite, ja moram da budem riba ili makar macka uskoro. 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:54:48
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo za muza
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:56:21
|
|
|
|
mama Jo
|
'Hajde fil jednu photo u kako zamisljamo ostale forumasice
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:57:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Fili
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 20:59:54
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hej Mama Jo, htela sam ovde da napravim album da mogu samo prijatelji da ga vide, pa nikako nije htelo preko mobilne verzije. Jos nisam prelomila za javno kacenje slika, nesto sam skepticna. Ne zbog vas koje ste tu sto godina, nego ostali... 🤭🤔
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:03:34
|
|
|
|
emicaa
|
Fil kao da ostali i gledaju to 😂 Mama jo ja sam juce imala Pero Zdero dan,kao usisivac sam bila.Stvarno ne jedem puno ali juce sam sam stalno nesto jela a nisam u pms-u
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:26:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Fil, razumem te u potpunosti, salim se ja malo. Ni ja nisam nesto u tom fazonu, eno na fb me svi zezaju da stavim novu sliku, stoji mi na profilu slika u vencanici od pre 5 godina znaci 😂 Mislim da toliko nisam izbacila nijednu sliku. Na insta jos i stavim, tamo sam zakljucala profil, jednom u 6 meseci stavim
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:27:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Emice bas Pero Zdero dan. Eto rekoh da cu preskociti veceru... aha.. kad je mm seo da jede, tako sam mu se slatko pridruzila Ali sutra necu stvarno, ne prija mi uopste kad toliko jedem. Bajiskrenije, ja se bolje osecam kad gladujem nego kad jedem
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:40:11
|
|
|
|
veselicaa
|
Ovde vise necemo pisati o hrani
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:41:32
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi slazem se,samo o picu i vecernjim razgovorima 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:42:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Dajte alkohol
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?