Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:45:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Rakija, vino? 🍻🍸🍹
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:46:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Evo kao u pravoj kafani!Osvojih danas preko naxi radija parofne za sina..tj.vaucer milami😂😂😂2000din,taman za patofne.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:46:52
|
|
|
|
veselicaa
|
Vino
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:47:20
|
|
|
|
mama Jo
|
To Von Super za nagradu, svaka cast
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:48:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Von
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:52:44
|
|
|
|
vonavoj
|
U 9 i 10 slusajte naxi,posalje u inbox na fb broj mobilnog i pozovu vas da pogadjate pesmu. A i ako ne pogodite dobijete..hahahah..To mi snajka javila..ona juce osvojila..ma reko bravo!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 21:53:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Super Von!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:12:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Izvolite 😊
< Poruku je uredio Ana RR -- 18.12.2019 23:51:10 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:15:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Zeno,sta mi radis u ove kasne sate!Njami...Mogla bi da pravim kifle.nisam bas dugo..po kom receptu su😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:15:45
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana ahahahahaha
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:18:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj sto me nervira sto su preko telefona fotke okrenute 😫
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:18:29
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ana, pa ovo nestvarno izgleda. Svaka ti cas_t!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:18:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Na desktop verziji nisu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:18:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Von pravila sam kroasane, nisam moje čuvene kiflice 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:19:16
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Na desktop verziji nisu. E super!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:20:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Kiflice,baklave a zene ne jedu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:21:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, podsecas me na moju majku koja je iznosila takve djakonije uvece kasno.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:21:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Oci gladne 😁
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:24:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Pravo do frizidera sad
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:24:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Umrecu..samo bi mi jos to falilo.Nego anci.kako uspevas tako dobro da izgledas kad svasta pravis? Da li i jedes😂😂ja sam i ovako tenk,jos kad bi mesila,haha.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:27:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala ženske, jako volim da mesim pa valjda mi zato i uspeva testo Von hvala haha lepi mi se za stomak uh to me ubija. A na stomak sam uvek bila ponosna, sad ga krijem ufffff. Volim da mesim i da jedem testo ali izbegavam zaista. Evo pojela sam samo jedan kroasan i probala komadić rolnice. A rado bih sela i umlatila kroasane, ovo drugo ne moram.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:29:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Jedan kroasan! Blago tebi kad si karakter.Jok,za mene nije da mesim😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:29:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne smem ni da kažem koliko je mm pojeo... kad je Marko pojeo tri kroasana onda možete misliti koliko je mm plus je rolnice prelivao čokoladnim topingom pa posle maple sirupom. Jesus Christ
< Poruku je uredio Ana RR -- 18.12.2019 22:30:07 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:30:54
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jedan kroasan! Blago tebi kad si karakter.Jok,za mene nije da mesim😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2019 22:37:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, zbog toga ja u vecernjim satima ne mesim. Znam koliko bi mm pojeo. E, pa nece da može. Dovoljno je debeo
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?