Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:30:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nadam se da ce ove godine da smekša. Nadam se
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:30:48
|
|
|
|
lepic
|
Moze li kafa ovde da se popije i guarana!?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:31:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, verovala ili ne sedi. Dodje pre nas, i ode posle nas. Jedino ako ima neki sastanak ode ranije. Žena je radoholicar
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:33:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Evo zelimo joj svi da smeksa i da ne maltretira radnike toliko Lepic, moze da se pije sta ko zeli, kafana za to i sluzi. Udji, raskomoti se
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:44:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Ok,radoholicar,pre mi deluje da ne zavrsi sve na vreme.pa koristi..ja bi pre 3 dana udarnicki radila da 3 dana ne idem na posao😂Sto kaze mama jo,svede se na ispijanje kafe i pricu,gubis vreme..spremas se za 1h u skoli.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:49:32
|
|
|
|
flamingos
|
Branki,kuoi rheumon gel,ne masiraj,već kad namažeš blago utrljaj.Pomoćiće.Hajd budi dobro❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:54:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Haaaaaj 😊 Zvali ste me? Pila kaficu, mrzi me da se oblacim i tako to.... Standardno.... 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 9:01:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivankaaaaa Bas standardno, to jutarnje - ustati ili odustati
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 9:04:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ivankaaaaa Bas standardno, to jutarnje - ustati ili odustati Vala bas 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 9:07:04
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dok se Branki vrati sa posla trebace joj pola sata da sve procita. 😄 Dobro jutro u kafani! Ivanka je drzi na prvom mestu medju temama. 🙃 Jaksa poceo da skripi, ne znam da li je ovo u nosu/grlu. Inhalirala sam ga samoinicijativno sa 3% NaCl i izgukla nos dva puta. Sad je zaspao, posto je budan od zore. Von, bas je lepa torta. Sanjice, postuje zakon, ma kakvo glupiranje bez potrebe.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 9:08:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha, zatrpacemo brankine savete 😊 I moja mladja je nocas opet pocela da kaslje... nije strasno, ali kaslje. Ima li kraja
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 9:13:18
|
|
|
|
flamingos
|
Fil,hajd da što pre budete dobro.Dušica draga.Nadam se da nisi odustala od kliktanja😀Meni dete kaže da odustanem,ali,kliktaću u nadi da nabasam bar na specijalnu.Ljubim vas❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 10:43:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Fil, da vas prodje sto pre. Mi odosmo malo napolje, da se smrznemo Posle pravim kolac, zovem vas sve
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 10:49:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste zene? Jel neko za kafu? Sta ima u kafani? ☕☕☕☕
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 11:15:44
|
|
|
|
lepic
|
Prazno. Vecina klikce. Ja odustala i danas. Moram do grada.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 11:17:13
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ivankaaaaa, pa zatrpase ti kafanu! 😅 Sutra neka radionica u vrticu, pa spremam materijal. Moze kafa.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 11:23:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moze kafa, evo kuvam da se ne zqtrpamo 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 11:24:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Radim bre, treba mi lopata da otkopam kaVanu 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 11:29:01
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma treba onaj budak, lopata je mala! 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 12:31:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odmaram mozak malo...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 14:43:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Gde ste mame? Hoce neko kafu... pece se cokolasni kolac, stavih i cimet, covece ceo stan mirisi...
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 15:23:32
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mama Jo gde zivis da dosjem na te kolace 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 15:27:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Novi Sad, hajd autoputem za cas 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 15:28:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama Jo, ajd salji jedan tanjir vamo 😊 Plus ruske kape, mmmmmm miriseeee 👍👍👍 Crkam bus, kao i obicno u ovo vreme. Nije hladno ali smog ubi 🤮
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 15:29:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nije smog breeee nego puše dvoje iza mene 🤮
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?