Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 7:09:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro 😊Branki, imas spazam mozda? Sto je maglaaaaa
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 7:21:22
|
|
|
|
flamingos
|
Ovde duva jak vetar,brrrrrr
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 7:38:25
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro! Przenice sa kakaom. To moja deca obozavaju. Izvolite! Branki, hoce da prodje samo duze nego da neko to sredi. Ivanka, drzi se! Fil, kako beba?Sanjice, kako si? 😬😋😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 7:51:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo kasnimo u skolu. Nismo spakovali uzinu. Moracu da idem posle da je odnesem
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 7:54:08
|
|
|
|
smeško
|
To se i meni desilo dva puta. Ostala na sred stola.😫
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 7:57:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mrtva sam umorna. Jedva me je mm probudio.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 7:59:59
|
|
|
|
smeško
|
Ta jurnjava najvise iscrpljuje. A raspust nece jos.🙄
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:00:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro!tu je kafana,ivanka je drzi😁Sreca ja sam sinoc pre kafane spremila uzinu,tako da jutros nisam.a koma sam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:01:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I kad bude ovaj mini raspust za mene nije. Nek ide u persun.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:04:25
|
|
|
|
smeško
|
Iskusno, Von! 😂 Sanjice, tako moja komsinica Madjarica psuje.☺️ Bar na raapustu ne moras da juris za skolu i vrtic. Valjda. Kad razmislim, u vrtic se ide u isto vreme.🤔
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:07:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro. Bas ste dugo bile u kafani nocas Branki, je l'te jako boli? Ne znam.sta bi mogla za to da popijes... ako te jako boli, valjda ce proci samo od sebe. Von, divno iznenadjenje te sacekalo. Kako ste se provele? Ivanka, ne daj se, je l'ti bar malo bolje grlo?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:09:22
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ispratila jedno djete a sa drugim posle na cas fizickog.Sledeci vikend putujemo,jedva cekam da pocnem sa pakovanjem 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:11:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Emice, gde idete? (Izvini ako si pisala a nisam videla?)
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:11:18
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR I kad bude ovaj mini raspust za mene nije. Nek ide u persun. Pa do 7.1. Imas raspust.tada nema sta u skoli😁Nema sednica,nije kraj polugodista...Emice,jos malo i putujete!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:11:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki,uzmi mydocalm.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:14:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Palo mi na pamet, branki da nesto mazes,a?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:17:11
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo idemo u Doboj 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:20:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR I kad bude ovaj mini raspust za mene nije. Nek ide u persun. Pa do 7.1. Imas raspust.tada nema sta u skoli😁Nema sednica,nije kraj polugodista...Emice,jos malo i putujete! Samo 1.12. ne radim i 7.1. Nasa direktorka postuje zakone
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:21:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von to sto tvoja zaova ne ide nije kod svakog isto.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:22:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Super emice, prijace vam. Sanjice, bas sve dane moras da ides... u skoli u kojoj sam radila isto su bas postovali, ali recimo za praznike su nam dozvoljavali da ,,spojimo" da tako kazem... od ng pa do Bozica, koliko se secam.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:25:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,ti kao kod privatnika da radi..1 i 2. I 7mi..i to je to..A sta radite,da mi je znati? Svako svoje planove,dnevnik pise,moze i kod kuce.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:25:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma jok. Nema to kod moje. Svaki put kaže raspust je za decu sto je i normalno. Izmisli ona posao
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:28:27
|
|
|
|
vonavoj
|
I ona kao direktorka sedi od 7 do 15h na poslu,kako da ne...izivljavanje...tad ni firme nemaju posla,samo trgovine..Sta je tako hitno da sw radi i tih dana...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:28:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Mislim realno i jeste, ali nekako sta sve te dane raditi zaista, sto kaze Von - sve to mozes i kod kuce, bar kad su ovakvi praznici.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 8:29:44
|
|
|
|
mama Jo
|
I nas direktor je bio dosta zaguljen, nekada je i on tako zahtevao da se dolazi...i to nekako izgubi smisao, dosjemo tako kao eto da nas vidi i sedimo 2h, niata pametno ne odradimo
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?