Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:07:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Zene,kafana jos radi?Ja upravo iz kafane,iznenadile me kume,sestra i drugarica. Bilo nam je extra!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:08:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
O Von, prelepoooo 😂❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:08:35
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja idem 28og sa firmom, nas 7 zena 😂 Ali opasniiiiih Nas 1000🤣, najmanje... Vesi, pitu, nego sta... Emica da mu mesi burek sa sirom... Ja vasima necu da mesim nista, imam pametnijeg pola Sta,cetvrto ali plavo dete,lepotan ti lici na muza,sad mozes opet plavo
< Poruku je uredio veselica RR -- 12.12.2019 0:09:00 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:09:01
|
|
|
|
smeško
|
Flamingos, mene jesi nasmejala!😂 Ivanka, moj dr mi posle kutije Panklava obavezno da Amoksiklav. Sva je u strahu od rezistencije, a ja Panklav pijem jednom u par godina. Uopste ne pijem ab cesto. Inace, Flamingos, moj N obozava flamingose. Imamo sveske sa tim motivom, cinijice za keks i mleko😬, olovke, peskire.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:10:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Prelepo draga
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:10:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Jeste blesave!Bubi na proslavi ne poznaje muza (citaj sefa)🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:10:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imam zakazano u petak u 18h kod lekara, otici cu da me pogleda za, svaki slucaj. A Panklav, inace, pijem prvi put u zivotu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:11:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jeste blesave!Bubi na proslavi ne poznaje muza (citaj sefa)🤣🤣 Kako molim? Kako kako? Obrazlozenje molim lepo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:11:13
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jeste blesave!Bubi na proslavi ne poznaje muza (citaj sefa)🤣🤣 A koga Bubi da juri,sve zene
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:13:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Aaaa.mislis ne poznaje ga.pa da mu se nabacuje🤣🤣bori sa zenama.Ivanka,objasnice ti,cim se ujutru probudi😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:16:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Ostade samo kafana y aktivnim temama..sve su nestale..joj kad ce kraj igre😎
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:16:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moracu da je podset_im, sad me bas interesuje, ne volim da sam u mraku😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:17:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ostade samo kafana y aktivnim temama..sve su nestale..joj kad ce kraj igre😎 Teniski lakat, atletsko stopalo, isijas... Krece nocno lecenje, tj saniranje klik klik ikocenosti 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:18:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad cy sebi da izbacim link za kafanu na homepage da mi se ne zagubi za ujutru 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:22:56
|
|
|
|
flamingos
|
Von,predivno je.Smeško,divno,slatki su flamingisi😀Imamo plišanu igračku i tako dobih ime,meni je lepo.Ivankaaaa,izdrži nagradnu igru,kad mogu ja,možeš i ti-mlađa si👍
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:24:00
|
|
|
|
smeško
|
Au, dok ja iskucam...Ivanka, bolje smo. Solja se polako vraca primarnoj funkciji. 😂 A sto Panklav? Radila si antibiogram? I bolje na kontrolu, naravno.I moj M je plav, a mi nismo.🤔
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:26:55
|
|
|
|
smeško
|
Von, sjajno je! Jesi li je pojela, jesi li je pojela?😜🙊 Hocu ja, ako ti treba drustvo! 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:28:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: smeško Au, dok ja iskucam...Ivanka, bolje smo. Solja se polako vraca primarnoj funkciji. 😂 A sto Panklav? Radila si antibiogram? I bolje na kontrolu, naravno.I moj M je plav, a mi nismo.🤔 Vucem upalu grla vec mesec dana, kaze dr da mi je odrano grlo skroz, deo gde su biki krajnici sav krvav. A ja budala trpim bol. Bolje mi je ali me jos uvek ponekad žari u grlu. Cesto mene boli grlo, malo zbog posla, malo alergija, pakad se sklope kockice eto je upalica. Kontrolo, eve me.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:38:16
|
|
|
|
smeško
|
A bris? Meni daju inhalacije cim tako krene, jer mi je grlo slaba tacka.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 1:08:47
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Opa radi kafana jos? Ivanka ja od panklava dobijem obavezno vag.infekciju. Malo pre sam ti pisala o tome. Moje je grlo uzasno i trebalo bi da operisem krajnike ali ja nemam bas kad. Uradi bris i pitaj za probiotik i nistatin
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 1:11:06
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,izgleda da smo samo ti i ja u kafani😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 1:13:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Znam ja za jadac... Inhalacije pantenolom, probiotik 2x dnevno... Ne dam se ja. Bolje je nego u petak, 90% bolje. Posle prve tablete sam oset_ila olaksanje. Nadam se da ce ovih 10% do petka da, se skupi. Zalfija, soda bikarbona, tecnost sto vise... Će prođe...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 1:19:29
|
|
|
|
flamingos
|
Hajd što pre da prođe Ivanka.Ne spava ti se još?Praviš nam društvo😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 6:26:51
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,gotova je kafica,izvolite
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 6:33:28
|
|
|
|
branki*
|
Dobro jutro,flamingos.ja se ,naravno,spremam za posao..ukljestila mi se neka zila ispod vrata sa desne strane.boli ,ne prestaje.jedva da sam spavala.uopšte ne mogu ruku da dignem,niti unazad. Baš me nervira.da l će samo od sebe da prodje?stA mislite
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?