Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:50:27
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć mama Jo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:50:46
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Ja sam zakljucala. Imamo za svaku nagradnu igru temu,moze tamo da se pise. Cccccc zar ti da nam zabodes noz u ledja??? Pih, sada cu pisati Zvekiju da mora malo da se aktivira, postajes nervozna
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:50:54
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma sta nastavljamo, vojsko na pocinak! Gde je Kh da nas lepo potera.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:51:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislim da ce mi trebati jos jedna kutija panklava... Jos me grebe grlo, imam panklav jos sutra.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:51:53
|
|
|
|
mama Jo
|
na mestu voljno ujuzru se mora poraniti, kakva vojska budna ubponoc c c c takva nam je i drzava i sve
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:52:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Ma sta nastavljamo, vojsko na pocinak! Gde je Kh da nas lepo potera. Ja cekam da mi se dogreje bojler, moji delfini ga ispraznili.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:52:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Kakva kafana... joj svako svoju politiku vodi
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:53:04
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nemoj da se Vucic registruje na forum. 😂 IZVORNA PORUKA: mama Jo na mestu voljno ujuzru se mora poraniti, kakva vojska budna ubponoc c c c takva nam je i drzava i sve
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:53:28
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: veselica RR Ja sam zakljucala. Imamo za svaku nagradnu igru temu,moze tamo da se pise. Cccccc zar ti da nam zabodes noz u ledja??? Pih, sada cu pisati Zvekiju da mora malo da se aktivira, postajes nervozna Bubi to jer ne priznajes da je tvoj muz i nas muz Ja ti mog saljem,a ti tvog ne delis.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:53:49
|
|
|
|
bubulence
|
Gde mi bezite??? E zene, ja 21.12.idem na proslavu😁. Jako sam srecna sto cu da izadjem iz kuce. Pitala sam mamu da dodje, rekla je da hoce. Ako me ispali mm je rekao da ce on ostati sa klincima a da ja idem 😁. Proslavu organizuje firma, tako da je plan da idemo zajedno, ali se tamo ne poznajemo 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:53:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pre ce biti Vulin da nas poset_i 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:54:03
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hhahah ovde je bas ludo. Ivanka ti bolesna?Panklav? Ja svaki put posle toga dobijem i nistatin i probiotik i vaginalete.. mrzim panklav
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:54:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Oooo Bubi, bice veseloooooo!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:55:17
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: veselica RR Ja sam zakljucala. Imamo za svaku nagradnu igru temu,moze tamo da se pise. Cccccc zar ti da nam zabodes noz u ledja??? Pih, sada cu pisati Zvekiju da mora malo da se aktivira, postajes nervozna Bubi to jer ne priznajes da je tvoj muz i nas muz Ja ti mog saljem,a ti tvog ne delis. Da se zamenimo malo? Da me ne pitaju vise na koga mi je dete plavo 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:55:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Pa zato i delim muza sa tobom
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:56:16
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Oooo Bubi, bice veseloooooo! Ooo daaaa, jedva cekam. Vec sam zakazala friziru i sminku 😁. Radujem se kao malo dete
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:57:03
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Pa zato i delim muza sa tobom A sta ces ti raditi sa mojim??? Samo mi nemoj reci da ces da mesis kiflice😆
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:57:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja idem 28og sa firmom, nas 7 zena 😂 Ali opasniiiiih
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:58:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Kazi Vlastici da mora da dobije odobrenje od svih zena On tamo sef,jurice ga zene
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:58:28
|
|
|
|
flamingos
|
Hajd da vas nasmejem.Situacija,:Otvaranje stop šopa,i mi sa jednom prijateljicim.U jednom trenutku moj muž se izgubi,ušao u prodavnicu,a nas dve ispred i tek će ona:A gde nam je muž".Prođoše dve žene,okreću se i ko zna šta pomisliše😀A ona odvalila.Rekoh-čiji bre muž?A tek će ona:"Ma tvoj,gde se izgubi".
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:59:10
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: veselica RR Pa zato i delim muza sa tobom A sta ces ti raditi sa mojim??? Samo mi nemoj reci da ces da mesis kiflice😆 Pitu da umesim,ti ne znas
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 23:59:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gde nam je muz 😂😂😂😂😂😂😂 Kazi prujateljici da je moj idol!!!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:00:13
|
|
|
|
flamingos
|
Bubi,divno,uživaćeš
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:05:10
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja idem 28og sa firmom, nas 7 zena 😂 Ali opasniiiiih Nas 1000🤣, najmanje... Vesi, pitu, nego sta... Emica da mu mesi burek sa sirom... Ja vasima necu da mesim nista, imam pametnijeg pola
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:06:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bubi, gde radis pa je 1000?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?