Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:07:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Zene,kafana jos radi?Ja upravo iz kafane,iznenadile me kume,sestra i drugarica. Bilo nam je extra!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:08:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
O Von, prelepoooo 😂❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:08:35
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja idem 28og sa firmom, nas 7 zena 😂 Ali opasniiiiih Nas 1000🤣, najmanje... Vesi, pitu, nego sta... Emica da mu mesi burek sa sirom... Ja vasima necu da mesim nista, imam pametnijeg pola Sta,cetvrto ali plavo dete,lepotan ti lici na muza,sad mozes opet plavo
< Poruku je uredio veselica RR -- 12.12.2019 0:09:00 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:09:01
|
|
|
|
smeško
|
Flamingos, mene jesi nasmejala!😂 Ivanka, moj dr mi posle kutije Panklava obavezno da Amoksiklav. Sva je u strahu od rezistencije, a ja Panklav pijem jednom u par godina. Uopste ne pijem ab cesto. Inace, Flamingos, moj N obozava flamingose. Imamo sveske sa tim motivom, cinijice za keks i mleko😬, olovke, peskire.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:10:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Prelepo draga
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:10:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Jeste blesave!Bubi na proslavi ne poznaje muza (citaj sefa)🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:10:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imam zakazano u petak u 18h kod lekara, otici cu da me pogleda za, svaki slucaj. A Panklav, inace, pijem prvi put u zivotu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:11:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jeste blesave!Bubi na proslavi ne poznaje muza (citaj sefa)🤣🤣 Kako molim? Kako kako? Obrazlozenje molim lepo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:11:13
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jeste blesave!Bubi na proslavi ne poznaje muza (citaj sefa)🤣🤣 A koga Bubi da juri,sve zene
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:13:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Aaaa.mislis ne poznaje ga.pa da mu se nabacuje🤣🤣bori sa zenama.Ivanka,objasnice ti,cim se ujutru probudi😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:16:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Ostade samo kafana y aktivnim temama..sve su nestale..joj kad ce kraj igre😎
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:16:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moracu da je podset_im, sad me bas interesuje, ne volim da sam u mraku😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:17:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ostade samo kafana y aktivnim temama..sve su nestale..joj kad ce kraj igre😎 Teniski lakat, atletsko stopalo, isijas... Krece nocno lecenje, tj saniranje klik klik ikocenosti 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:18:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad cy sebi da izbacim link za kafanu na homepage da mi se ne zagubi za ujutru 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:22:56
|
|
|
|
flamingos
|
Von,predivno je.Smeško,divno,slatki su flamingisi😀Imamo plišanu igračku i tako dobih ime,meni je lepo.Ivankaaaa,izdrži nagradnu igru,kad mogu ja,možeš i ti-mlađa si👍
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:24:00
|
|
|
|
smeško
|
Au, dok ja iskucam...Ivanka, bolje smo. Solja se polako vraca primarnoj funkciji. 😂 A sto Panklav? Radila si antibiogram? I bolje na kontrolu, naravno.I moj M je plav, a mi nismo.🤔
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:26:55
|
|
|
|
smeško
|
Von, sjajno je! Jesi li je pojela, jesi li je pojela?😜🙊 Hocu ja, ako ti treba drustvo! 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:28:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: smeško Au, dok ja iskucam...Ivanka, bolje smo. Solja se polako vraca primarnoj funkciji. 😂 A sto Panklav? Radila si antibiogram? I bolje na kontrolu, naravno.I moj M je plav, a mi nismo.🤔 Vucem upalu grla vec mesec dana, kaze dr da mi je odrano grlo skroz, deo gde su biki krajnici sav krvav. A ja budala trpim bol. Bolje mi je ali me jos uvek ponekad žari u grlu. Cesto mene boli grlo, malo zbog posla, malo alergija, pakad se sklope kockice eto je upalica. Kontrolo, eve me.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 0:38:16
|
|
|
|
smeško
|
A bris? Meni daju inhalacije cim tako krene, jer mi je grlo slaba tacka.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 1:08:47
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Opa radi kafana jos? Ivanka ja od panklava dobijem obavezno vag.infekciju. Malo pre sam ti pisala o tome. Moje je grlo uzasno i trebalo bi da operisem krajnike ali ja nemam bas kad. Uradi bris i pitaj za probiotik i nistatin
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 1:11:06
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,izgleda da smo samo ti i ja u kafani😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 1:13:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Znam ja za jadac... Inhalacije pantenolom, probiotik 2x dnevno... Ne dam se ja. Bolje je nego u petak, 90% bolje. Posle prve tablete sam oset_ila olaksanje. Nadam se da ce ovih 10% do petka da, se skupi. Zalfija, soda bikarbona, tecnost sto vise... Će prođe...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 1:19:29
|
|
|
|
flamingos
|
Hajd što pre da prođe Ivanka.Ne spava ti se još?Praviš nam društvo😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 6:26:51
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,gotova je kafica,izvolite
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 6:33:28
|
|
|
|
branki*
|
Dobro jutro,flamingos.ja se ,naravno,spremam za posao..ukljestila mi se neka zila ispod vrata sa desne strane.boli ,ne prestaje.jedva da sam spavala.uopšte ne mogu ruku da dignem,niti unazad. Baš me nervira.da l će samo od sebe da prodje?stA mislite
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?