Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 10:42:56
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Branki, dobro jutro i od mene, pa pre nego sto krenes da cistis, da popijemo po jednu kaficu. da popijemo ,vala ja svoju popila,ocistila frizider...stavila pasulj da se kuva,pa da se nakanim dalje..
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 10:43:39
|
|
|
|
mama ivane
|
Da vikend ,samo stoje meni subota puna obaveza tako da imam samo 1 dan "odmora"
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 10:52:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj branki i ja sam juce svasta, i danas cu samo jos jednim da usisam. Mama ivane, ti ces sutra odmarati
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 10:54:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: branki* IZVORNA PORUKA: vocicana RR Branki, dobro jutro i od mene, pa pre nego sto krenes da cistis, da popijemo po jednu kaficu. da popijemo ,vala ja svoju popila,ocistila frizider...stavila pasulj da se kuva,pa da se nakanim dalje.. I ja sam sinoc sređivala visece delove kuhinjskih elemenata. Luda žena.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 10:57:09
|
|
|
|
mama ivane
|
Mama jo , ludo radovanje i kad imam slobodno vreme nadjem nesto sto moram sa zavrsim odmah
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 12:04:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pilav u rerni, dete radi domaci, odo kod sveki na kafu 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 12:09:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Blago tebi Ivanka za tu kafu. Jutros popih hladnu, deca su mi bas zahtevna od rane zore i nista ne stizem kako treba. Spremih dorucak sa bebom u rukama.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 13:12:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Fil, znam kako je, ja sa jednim pa dok je bila mala pune ruke posla. A sve hoces da postignes
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 13:17:41
|
|
|
|
Filadendronka
|
Najgore je kad sve hoces, a vremena nikad dosta. Racunam da ce mi biti lakse za neke dve godine dok bebac poraste. 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 13:34:45
|
|
|
|
flamingos
|
Fil,i ja sa jednim deteto,pa uvek nađem nešto da radim.Mogu misliti kako je tebi.Ja sedoh malo da vam se javim,gulaš gotov kao i pletenica sa eurokremom.Mašina oprala i raširih veš da se suši.Usisavala sam itd.Dete čitalo knjigu i sad nešto pravi.Kasnije dolazi jelka na red.Pari,srećan put.Ostale mame,dečica,lepo provedite vikend.Svima veliki pozdrav i poljubac.Mirko,ne zaboravljam te kao ni Duškić,Anu,Voći,Rosi,Khaleesi,Ivanku,Bebi,Sanjicu...❤Ako zaboravim nekoga ne zamerite.Grlim vas❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 13:36:11
|
|
|
|
flamingos
|
Mama ivane,mama Jo,Branki,Emice-veliki pozdrav i poljubac❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 13:38:06
|
|
|
|
Filadendronka
|
Flamingos, veliki pozdrav i za tebe! Ljubi dete! IZVORNA PORUKA: flamingos Fil,i ja sa jednim deteto,pa uvek nađem nešto da radim.Mogu misliti kako je tebi.Ja sedoh malo da vam se javim,gulaš gotov kao i pletenica sa eurokremom.Mašina oprala i raširih veš da se suši.Usisavala sam itd.Dete čitalo knjigu i sad nešto pravi.Kasnije dolazi jelka na red.Pari,srećan put.Ostale mame,dečica,lepo provedite vikend.Svima veliki pozdrav i poljubac.Mirko,ne zaboravljam te kao ni Duškić,Anu,Voći,Rosi,Khaleesi,Ivanku,Bebi,Sanjicu...❤Ako zaboravim nekoga ne zamerite.Grlim vas❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 13:42:03
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Fil,ljubila sam je,i ti ljubi svoju dečicu❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 14:04:45
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozdrav mame, flamingos hvala za pozdrave bravo za tebe kad se avih set_is. Mene onaj rosjendan sinoc ubio. Prvo taj ppdrum koji je posatao igraonica, uzas zivi. A onda ne razumeem roditelje koji ne mogu 2 i po sata da ne puse a pri tom njihova decica su unutra sa nima. Kada smo dosli kuci kosam mi je smrdela na cigare kao pre 8 godina dok sam jos visila po klubovima i kafanama. Jedva sam zaspala oko pola 12,probudila se u 5,pa opet zaspala oko 7 i do 10.15 spavala, mm me probudio zvao sa posla da vidi kako sam... Otisli u nabavku, jer kad cu sutra M ima koncert, i sad kuci malo prilegla. Defi itivno virus me drma, samo sto je grlo od caja i sode proalo. Ivanka kako si ti, kako je mama Jo. Nisam citala sve jos se osecam pijano os dima sinoc 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 14:06:21
|
|
|
|
branki*
|
flamingos,hvala ja malo pravim pauzu..pa ,opet.mama namestala alu prozore,tj majstori im namestali,haos je kod nje,malopre se cule,ako stignem veceras,ako ne,onda sutra da odem malo i da joj pomognem sta...a,sutra i tortu pravim
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 14:08:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Branki, neki rodjus kad pravis tortu?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 14:11:53
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo sad iz lidla doali, sve za torte je na snizenju 🤣ima i gotove kore...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 16:45:36
|
|
|
|
flamingos
|
Veselice,Smeško-zaboravih vas u ispisivanju mama😀Sigurno sam omanula,mislim-na mame,zato uvek i piśem"Kako ste mame,dečica"?Da ne zaboravim nekoga.Hajde svi na kaficu,ja kuvam
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 17:43:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
E bas neko tamo u temi za nesavrsene mame pomenu karfiol sad mi se jede pohovani karfiol.... 😋😋😋
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 18:08:40
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Branki, neki rodjus kad pravis tortu? jeste,mama jo,moj u ponedeljak
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 18:44:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Aaaaa, znaci u ponedeljak ocekujemo ovde neki alkohol
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 18:53:23
|
|
|
|
Duškić
|
Alkohol, moze i vcrs
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 18:54:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Branki strelica ❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:16:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mame ja sam umesila hleb, nikad nije tako ispao.... Deca se udavise u njemu. Pa izvolte ima ga jos
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:28:57
|
|
|
|
bubulence
|
Mmmm moozeee, ja nudim domace sveze cvarke i kiseli kupus😁
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?