Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:24:17
|
|
|
|
jane1
|
Proverite jos jednom molim Vas, glasala sam za sve recepte a imam dosta vise od 14 objava u septembru 2019.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:25:42
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam svima.Axi-eto nagrade,bravooo❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:32:26
|
|
|
|
bojana92
|
Hvala na nagradi :) Cestitke ostalim dobitnicama
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:36:29
|
|
|
|
Axi87
|
Zahvaljujem seeee, konacno!!! :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:44:37
|
|
|
|
Axi87
|
Jane1, gleda se ukupan broj postova na forumu ( ne samo tekuci mesec). Pogledaj dve strane unazad, tako je prosli put Doramar osvojila umesto mene ( isto smo glasova dale, ali ona je ima preko 900 objava na forumu, a ja mnogo manje). Pozdrav. IZVORNA PORUKA: jane1 Proverite jos jednom molim Vas, glasala sam za sve recepte a imam dosta vise od 14 objava u septembru 2019.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 12:56:34
|
|
|
|
marketing RR
|
Sve je provereno dva puta, da se ne bi greške od prethodnog puta ponovile.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 13:17:26
|
|
|
|
jane1
|
Axi, pise i u pravilniku jasno, gleda se broj objavljenih postova u toku meseca u kome glasas za recepte, u ovom slucaju je septembar (kada je broj glasova izjednacen kao sto jeste u nasem slucaju). Samo juce sam imala preko 14 objava, a od pocetka meseca preko 60, tako da komentar marketinga ne stoji. To sto je Axi greskom dodeljena nagrada pa oduzeta u proslosti ne ispravlja se na ovaj nacin.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 13:29:52
|
|
|
|
Axi87
|
Moguce da nisi glasala za sve recepte, svakako je to sve provereno kao i prosli put. Idemo dalje, krenuo je oktobar. Svako osvoji pre ili kasnije neku nagradu.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 14:22:28
|
|
|
|
nadja1980
|
Cestitam dobitnicima!!!!!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 14:55:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne moze greskom biti oduzeta nagrada pa sledeci put dodeljena. U pravilniku jasno stoji sve. A kad glasate za recepte morate lepo i sacekati da se glas prihvati.
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 15:18:16
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jane1 Axi, pise i u pravilniku jasno, gleda se broj objavljenih postova u toku meseca u kome glasas za recepte, u ovom slucaju je septembar (kada je broj glasova izjednacen kao sto jeste u nasem slucaju). Samo juce sam imala preko 14 objava, a od pocetka meseca preko 60, tako da komentar marketinga ne stoji. To sto je Axi greskom dodeljena nagrada pa oduzeta u proslosti ne ispravlja se na ovaj nacin. Vi pišete po forumu samo da dobijete taj Ce paket??? Stvarno??? pfff
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.10.2019 19:21:45
|
|
|
|
Duškić
|
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 14.10.2019 21:35:41
|
|
|
|
Axi87
|
Zdravo RR, kada ce nam nagrade stici? HvalaaaIZVORNA PORUKA: marketing RR Slede naši vredni dobitnici za septembar mesec i napomena da je od 1. januara 2019. krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od januara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja mikulas sa 20 unetih recepata Dodatne nagrade su osvojili: 1. makicamaki za recept Projice sa sirom sa 127 poena 2. bojana92 za recept Brza vecera sa 102 poena 3. Axi87 (34 glasova datih i 14 objava na forumu) Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 7.10.2019. Čestitamo Zbog činjenice da sa istih poštanskih adresa primamo veliki broj prijava, a kako bi dali mogućnost i drugim korisnicima da osvoje nagrade, ograničili smo mogućnost osvajanja nagrada sa iste poštanske adrese, tako da u toku trajanja nagradnog konkursa, a u periodu od 12 meseci, sa iste poštanske adrese (adrese stanovanja), maksimalno 2 korisnika mogu osvojiti nagradu.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 15.10.2019 21:33:43
|
|
|
|
Maria.lev
|
Cestitam dobitnicima 😃
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 15.10.2019 22:31:35
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Cestitam dobitnicima 👏
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 16.10.2019 16:14:00
|
|
|
|
mama ivane
|
Ceštitom dobitnicama samo pušite recepitiće
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 17.10.2019 16:15:59
|
|
|
|
marketing RR
|
Očekujte dodatne nagrade, poslate su, a glavnu očekujemo uskoro pa i nju šaljemo
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 17.10.2019 19:24:03
|
|
|
|
mikulas
|
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 17.10.2019 19:34:47
|
|
|
|
kamičak
|
Lepi recepti, Mikulas!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 19.10.2019 17:15:51
|
|
|
|
makicamaki
|
Paket stigao. Sve je super, samo što su kuriri prilikom transporta polomili činiju plastičnu. :( Uglavnom, lepo je sve i zahvaljujem se mnogo RR i C.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 19.10.2019 18:22:03
|
|
|
|
flamingos
|
Šteta,činija je baš lepa,dobila sam je i ja.Čestitam i uživaj u c proizvodima.Pozdrav
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 20.10.2019 10:12:18
|
|
|
|
makicamaki
|
Jeste baš lepa i nije mi jasno kako su uspeli da je polome s obzirom da je plastika jača, nego to bacaju ne vode računa. Hvala puno! Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 23.10.2019 19:39:24
|
|
|
|
mikulas
|
Hvala!!!!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 23.10.2019 19:41:03
|
|
|
|
mikulas
|
Vidim svima j stigla nagrada samo meni nije. Kad mogu da očekujem? Hvala!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 23.10.2019 21:33:42
|
|
|
|
flamingos
|
Mikulas,ne brini,stićiće.Sve nagrade stignu-nekome pre,nekome kasnije.Pozdrav.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Pomoć pri odabirumilililiVaše mišljenje o ovim imenima. Koje bi eventualno izabrali?Nera (
27%)
Neva (
4%)
Staša (
46%)
Simona (
22%)
Ukupan broj glasova: 368Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!