|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
1.12.2009 11:44:03   
Mari86
IZVORNA PORUKA: lence

Mari, istina je da nisu najbolje vesti ali ipak ima nade i da se to popravi a i da tako zatrudnis. Bas se proslog meseca javila devojka (zaboravih joj nick, potrazit cu kasnije), isto los spermogram, spremali su se na VTO i sasvim nenadano ona ostane user posted image  (sa svojim muzem user posted image ). Nije to nemoguce. user posted image

sada mi izgleda tako nemoguce...verovatno sam pod sokom,
sutra sigurno necu tako razmisljeti,ali sada ne znam...

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 501
1.12.2009 11:49:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mari86

IZVORNA PORUKA: lence

Mari, istina je da nisu najbolje vesti ali ipak ima nade i da se to popravi a i da tako zatrudnis. Bas se proslog meseca javila devojka (zaboravih joj nick, potrazit cu kasnije), isto los spermogram, spremali su se na VTO i sasvim nenadano ona ostane user posted image  (sa svojim muzem user posted image ). Nije to nemoguce. user posted image

sada mi izgleda tako nemoguce...verovatno sam pod sokom,
sutra sigurno necu tako razmisljeti,ali sada ne znam...

POLAKO DRAGA,JUTRO JE PAMETNIJE OD VEČERI....nemoj da očajavaš, Bog pazi na svoje user posted image  ne smeš zbog njega da budeš tužna, još manje da plačeš pred njim, zagrli ga jako i nek se osloni na tebe i veruje u vas, a ti ćeš se negde već krišom isplakati, potpuno te razumem...ne smete OBOJE da klonete sad kad je takva situacijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 502
1.12.2009 11:56:50   
Anoniman
Mari user posted image

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 503
1.12.2009 11:59:05   
lence
Mari, poslala sam ti pp. user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 504
1.12.2009 12:02:00   
2002m

Hocu procitacu jos jednom sve...Hvala vam drage moje...jako mi je tesko i hvala sto ste tu sada... user posted image   user posted image  
Mariuser posted image user posted image zaomi je, ni meni nije jasno kako sper. moze tako da varira.Moj muz je radio pre tri godine a ko zna kakvo je sada stanje.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 505
1.12.2009 12:02:23   
Mari86
Znam da ne smem da placem i da ocajavam pred njim...moracu da skupim snage...user posted image
U cetvrtak cu vam javiti sta je lekar rekao..ne znam zasto ga mm nije pitao jos nesto...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 506
1.12.2009 12:05:50   
Dudu25

Znam da ne smem da placem i da ocajavam pred njim...moracu da skupim snage...user posted image
U cetvrtak cu vam javiti sta je lekar rekao..ne znam zasto ga mm nije pitao jos nesto...user posted image

Mariiii

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 507
1.12.2009 12:08:15   
Mari86
Dudu  user posted image  

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 508
1.12.2009 12:08:29   
vila 07
Mari, moraš biti jaka. Mislim da muškarci to mnogo teže podnose nego mi, bar mm. Imao je 8 mil. posle nekoliko meseci 7, sad se plašim i da ode da uradi nalaz. Svašta pili, i ništa. Znam da ti je sad teško, ali moraš biti optimista. BIĆE BOLJE, VERUJEM user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 509
1.12.2009 12:09:07   
Iva979
I ja sam ti poslala pp user posted image
Sacekaj da vidite tacne rezultate, i polako, smirene glave ga pozovite ili se vidite sa lekarom. Verovatno je tvoj m bio u soku, pa se nije ni setio nista da ga pita... I ja bih u toj situaciji zaboravila kako se zovem a kamoli da pitam nesto... user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 510
1.12.2009 12:10:25   
Mari86
IZVORNA PORUKA: vila 07

Mari, moraš biti jaka. Mislim da muškarci to mnogo teže podnose nego mi, bar mm. Imao je 8 mil. posle nekoliko meseci 7, sad se plašim i da ode da uradi nalaz. Svašta pili, i ništa. Znam da ti je sad teško, ali moraš biti optimista. BIĆE BOLJE, VERUJEM user posted image user posted image user posted image  

I ja mislim da teze podnose,moracu da izdrzim...I mi smo svasta pili ali eto...
A pre 9 meseci nalaz je bio 30 mil.sad poslednja dva puta manje od 2 mil.
I sta sad jel ti pije tm nesto??

(odgovor članu vila 07)
Direktna veza do poruke: 511
1.12.2009 12:12:16   
Mari86
Iva  user posted image  

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 512
1.12.2009 12:12:35   
vila 07
Ma pokušavamo alternativnu medicinu, neke čajeve. Za mesec dana treba da ponovi nalaz. Videćemo. Nadamo se...

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 513
1.12.2009 12:13:38   
Mari86
IZVORNA PORUKA: vila 07

Ma pokušavamo alternativnu medicinu, neke čajeve. Za mesec dana treba da ponovi nalaz. Videćemo. Nadamo se...

Nadam se da ce biti dobro...sta pije od cajeva???

(odgovor članu vila 07)
Direktna veza do poruke: 514
1.12.2009 12:16:11   
engimengi
Mari nemoj da budes tuzna i ja sam bila u šoku kad nam se to desilo,a nas nalaz je bio gori od vaseg,manje od 2 mil.i nisu ni pokretni,ima drugih lekova za muskarce,za 3 meseca moze mnogo bolje da bude,a ako ne uvek imas vto!Samo ne gubi nadu molim te i srecno!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 515
1.12.2009 12:18:49   
vila 07
Joj ne znam tačno, to su neke mešavine. Ako bude poboljšanja poslaću ti broj od te žene koja nam šalje čajeve.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 516
1.12.2009 12:23:06   
Mari86
Ne znam sta da radimo..sacekacemo cetvrtak kod lekara..
mm ima 36 godina,da li da razmisljam o VTO....sta vi mislite??

(odgovor članu vila 07)
Direktna veza do poruke: 517
1.12.2009 12:27:41   
engimengi
Nama su odmah rekli da idemo na VTO,al nismo ni probali da lecimo spermogram jer smo 9 god u braku i nismo hteli da cekamo vise!Al mislim da prvo treba da probate da sredite,promenite lek uzmete cajeve,polako bice sve ok!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 518
1.12.2009 12:28:57   
Iva979
Trebalo bi da razmislajte i o VTO user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 519
1.12.2009 12:35:40   
Mari86
I ja isto mislim sacekacemo da sve analize se zavrse...ali mislim da bi nam to bilo pametno...
Ja imam vremena imam tek 24 ali zbog mm godina...mozda treba da razmislimo o tome...

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 520
1.12.2009 12:40:05   
Iva979
Najbolje da sacekate sve analize, razmislite i ako do se situacija ne poboljsa da ides na VTO. user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 521
1.12.2009 12:55:05   
cipiripi
Mari, Mari... user posted image
Mm je imao 4 miliona, i uz pomoc aloje, make, maticnog mleca, ginka, i zen sena je popeo na 26 miliona i tu stao.
ni sam tim nismo mogli prirodno...
otisla sam na vto, oplodio ih je..
potreban je samo jedan a oni ih imaju u milionima.
meni vto nije uspela iz drugih razloga...verujem da sledeca hoce ako do tad ne uspem prirodno sa Tesicevim cajevima...optimista sam sta cu...user posted image user posted image
Samo te molim da ne ides na inseminacije, pogotovo da ne ides privatno jer je bas skupo a sto mm kaze to sve isto mozes da uradis i u kucnoj reziji.
najbolje bi bilo da popricas sa muzem, da mu pruzis podrsku jer je njemu sad sigurno psihicki losije nego tebi, jer svi znamo kako se muskarci osecaju kad im "ono dole" nije kako treba.
Pricaj sa njim o vto, kako bi mozda bilo to ok, da se ne mucite...e verovatno se pitas zasto tako da kazes...user posted image
pa evo ovako...dogovorite se na primer da u martu idete na vto, a da on za to vreme pije nesto da mu se poboljsa (da bbi za vto imao kvalitetnije spermice)...on ce imati u glavi MART, opustice se i veruj mi nalaz ce mu biti sigurno bolji...
pa ako ne uspete do tad kreni u proces..user posted image
bar ce imati materijala za rad u laboratoriji.user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 522
1.12.2009 12:56:20   
cipiripi
jel mu urolog radio ultrazvuk testisa?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 523
1.12.2009 13:04:15   
Mari86
Nije mu radio ultrazvuk...sada sam bas pricala sa njim..skroz je skenjan... user posted image   meni se trese vilica ali izdrzala sam...
MM ide privatno kod lekara koji ga je i operisao pre dve godine,a i ja idem privatno...user posted image

A da urolog je rekao oko 1.5 mil.imalosije nego prosli put...mora da mu radi neke analize,ali mm je nervozan pa je sve ne povezano pricao..user posted image

< Poruku je uredio Mari86 -- 1.12.2009 13:05:10 >

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 524
1.12.2009 13:17:29   
cipiripi
budi uz njega, nasmej ga orasplozi , to mi je sad najpotrebnije.
trebao bi urolog da mu uradi uz da bi otklonio mogucnost da ima izrazenu venu varicocelu, koja onemogucava spermatozoidima pravilan rad i razvoj. user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here