Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.11.2009 11:22:00
|
|
|
|
trba
|
Nina apoteka je "LEUT" br tel 021/637-2104 (tako pise na racunu ) jel dovoljno brzo? ;) pozz IZVORNA PORUKA: trba Ninice potrudicu se da ti nabavim br.tel. sto je pre moguce pa ti javljam. IZVORNA PORUKA: NinaMandarina IZVORNA PORUKA: trba Ali ubedljivo ti je najjeftinija apoteka kod MERKATORA (ne znam kakao se zove nalazi se pored PEKO prodavnice) Tamo ti ispadne kutija negde ispod 5000din.Iz razloga sto imaju popust na potrosene vece sume novca. Trbo, da li bi mogla da mi nabavis broj od te apoteke, pa da se dogovorim sa njima . Bas je velika razlika u ceni, a nama ce trebati vise kutija.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.11.2009 22:21:50
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: trba Nina apoteka je "LEUT" br tel 021/637-2104 (tako pise na racunu ) jel dovoljno brzo? ;) pozz Trbo, stvarno si brza . Hvala ti puuuunoooo. Vec sam ih zvala, imaju i apoteku u Bgd-u u IDEI, malo je skuplje nego u NS, ali se isplati. Ipak je puno jeftinije nego u drugim apotekama
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.11.2009 19:00:23
|
|
|
|
mirjancica
|
cure mooze li pitanje koliko kosta sperogram kod vas u gradovima..........ljubimvas
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.11.2009 19:32:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Od 1200 din pa na više, zavisi od laboratorije.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.11.2009 19:35:25
|
|
|
|
mirjancica
|
hvala na inform. samo da provijerim koliko su kod vas spermogrami i brisevi ljubimmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:16:46
|
|
|
|
Mari86
|
Evo me
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:17:32
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Evo me tu smo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:17:55
|
|
|
|
Dudu25
|
tu smo Mari
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:18:08
|
|
|
|
2002m
|
idem samo po dete i vracam se za 10 min.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:18:49
|
|
|
|
Mari86
|
sad me je mm zvao...kretko mi je rekao nije ni on mogao da prica,sve kroz suze... Los je nalaz,gori nego prosli put,ima manje od 2 mil. znaci jos je gore nego prosli put. Lekar mu je rekao da u cetvrtak mora da dodje i da rade analize,krv i ne znam sta jos nije mu rekao... Ne mogu da verujem sta se desava...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:19:12
|
|
|
|
Dudu25
|
Imas li nalaze tvog muza da pa ih pises i neko ce da ih pogleda od nasih djevojaka pa da ti mozda pomognu ja stvarno neznam nista o tome
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:20:49
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 sad me je mm zvao...kretko mi je rekao nije ni on mogao da prica,sve kroz suze... Los je nalaz,gori nego prosli put,ima manje od 2 mil. znaci jos je gore nego prosli put. Lekar mu je rekao da u cetvrtak mora da dodje i da rade analize,krv i ne znam sta jos nije mu rekao... Ne mogu da verujem sta se desava... Ja isto ne razumem nista u to ali mozda postoji nesto da se pije da se poboljsa ne znam
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:22:31
|
|
|
|
Mari86
|
Nemam nista,nije ni mm bio kod njega,doktor ga je samo nazvao telefonom,posto nismo iz istog grada... i rekao da mora da dodje.... O Boze...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:24:14
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Mari86 sad me je mm zvao...kretko mi je rekao nije ni on mogao da prica,sve kroz suze... Los je nalaz,gori nego prosli put,ima manje od 2 mil. znaci jos je gore nego prosli put. Lekar mu je rekao da u cetvrtak mora da dodje i da rade analize,krv i ne znam sta jos nije mu rekao... Ne mogu da verujem sta se desava... Ja isto ne razumem nista u to ali mozda postoji nesto da se pije da se poboljsa ne znam Draga moja on je pio,Profertil,pa vitamin B,pa zen-sen,pa cajeve... Sve sto smo mogli koristili smo!!! Slomilo me je ovo sad...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:26:33
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Mari86 sad me je mm zvao...kretko mi je rekao nije ni on mogao da prica,sve kroz suze... Los je nalaz,gori nego prosli put,ima manje od 2 mil. znaci jos je gore nego prosli put. Lekar mu je rekao da u cetvrtak mora da dodje i da rade analize,krv i ne znam sta jos nije mu rekao... Ne mogu da verujem sta se desava... Ja isto ne razumem nista u to ali mozda postoji nesto da se pije da se poboljsa ne znam Draga moja on je pio,Profertil,pa vitamin B,pa zen-sen,pa cajeve... Sve sto smo mogli koristili smo!!! Joj Meri bas mi zao ma mora da postoji neki nacin da se poboljsa, ne znam sta da ti kazem videces sta ce mu dr reci....uh... Slomilo me je ovo sad...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:28:58
|
|
|
|
Mari86
|
Ne znam...tako sam se nadala...sve mi je palo u vodu...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:31:53
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Ne znam...tako sam se nadala...sve mi je palo u vodu... \ Mari citaj ovu temu od pocetka mozda ces nesto naci drugo sto treba da se pije ili mozda neki drugi pregled ili terapija
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:35:48
|
|
|
|
Iva979
|
Mari, procitaj temu od prve strane. Videla sam da je nekoj devojci sa foruma bila slicna situacija i da su uspeli. Nemoj da klones, znam kako se osecas, ali probaj da mislis pozitivno. Uz tebe smo...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:38:31
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 IZVORNA PORUKA: Mari86 Ne znam...tako sam se nadala...sve mi je palo u vodu... \ Mari citaj ovu temu od pocetka mozda ces nesto naci drugo sto treba da se pije ili mozda neki drugi pregled ili terapija Jesam procitala sam je jos pre...prosli put je na nalazu imao samo 2 mil.ako je sada gore znaci ima manje.. Nije bio bolestan,ne pije uopste...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:40:04
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Dudu25 IZVORNA PORUKA: Mari86 Ne znam...tako sam se nadala...sve mi je palo u vodu... \ Mari citaj ovu temu od pocetka mozda ces nesto naci drugo sto treba da se pije ili mozda neki drugi pregled ili terapija Jesam procitala sam je jos pre...prosli put je na nalazu imao samo 2 mil.ako je sada gore znaci ima manje.. Nije bio bolestan,ne pije uopste... Mari nemoj se toliko nervirati, polako, bice to ok, sve se da leciti i resiti
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:40:18
|
|
|
|
Mari86
|
Hocu procitacu jos jednom sve...Hvala vam drage moje...jako mi je tesko i hvala sto ste tu sada...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:41:45
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Hocu procitacu jos jednom sve...Hvala vam drage moje...jako mi je tesko i hvala sto ste tu sada...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:42:35
|
|
|
|
lence
|
Mari, istina je da nisu najbolje vesti ali ipak ima nade i da se to popravi a i da tako zatrudnis. Bas se proslog meseca javila devojka (zaboravih joj nick, potrazit cu kasnije), isto los spermogram, spremali su se na VTO i sasvim nenadano ona ostane (sa svojim muzem ). Nije to nemoguce.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.12.2009 11:43:01
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Hocu procitacu jos jednom sve...Hvala vam drage moje...jako mi je tesko i hvala sto ste tu sada... polako sredice se naci ce se neki nacin vec
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?