|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
16.11.2009 13:36:19   
Lilly*
Klicama piskavice? Zar se čaj ne kuva od semena user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu vladimir_ns)
Direktna veza do poruke: 451
16.11.2009 13:36:26   
sanji
Dobro došao Vladimire! user posted image
Ja se u ovu temu konkretno ne razumem ali javit će se sigurno neko ko nešto zna! Probaj za to vreme da pogledaš među temama Problemi sa zatrudnjivanjem i Spontani pobačaji, možda pronađeš nešto što vas interesuje. Jako mi je žao što vam se sve to desilo ali ostanite pozitivni, mora da postoji neko rešenje! Držim vam fige da sledeći put bude sve u redu!user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

Direktna veza do poruke: 452
16.11.2009 13:49:58   
vladimir_ns
što se tiče semena piskavice u jednoj literaturi a ne sećam se kojoj jer sam dosta toga pročitao, naišao sam na podatak da je najbolje seme piskavice staviti u platnenu krpicu koja ce se održavati vlažnom i pustiti da seme proklija i jesti ga kao salatu jer se iskorišćenost lekovitih sastojaka 100 puta veća nego u čaju ili samlevenom semenu.

vladimir ns

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 453
16.11.2009 13:51:05   
Lilly*
Pa onda tako i postupi, a zalivaj sa malo čaja od semena user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

Direktna veza do poruke: 454
16.11.2009 13:58:31   
vladimir_ns
naravno, probaćemo jer nemože da škodi, inače pisalo je da je proklijalo seme piskavice veoma bogato raznim vitaminima i uljima koji izuzetno puno pomažu u popravljanju spermograma ali čisto me zanima dali je neko čuo nešto o tome i dali neko ima iskustva.

vladimir ns

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 455
16.11.2009 16:21:53   
cipiripi
dobrodosao vladimire user posted image
da li je supruga kontrolisala nivo progesterona nakon ustanovljivanja trudnoce?
da li ste radili briseve na hlamidiju, mikroplazmu i ureoplazmu?

Direktna veza do poruke: 456
16.11.2009 18:05:00   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: vladimir_ns

dali neko ima iskustva sa klicama semena piskavice i indijskim prirodnim preparatom speman indijskog proizvođača himalaya ?

Moj muž je pio speman, nisam sigurna da mu je pomogao.. u stvari, u isto vreme je pio i još jedan preparat od iste firme (za neke druge stvari) i nalaz mu se jako pogoršao.. šta je uzrok-ne znam.. možda nije trebao mešati ta dva proizvoda, a možda mu jednostavno nije odgovaralo..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 457
16.11.2009 18:21:53   
vladimir_ns
naravno da smo radili sve pretrage, i nakon kiretaže posle vto plod je dat na ispitivanje na genetiku i ustanovljeno je da je bila potpuno zdrava muška beba ali se plod nije održao.

vladimir ns

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 458
16.11.2009 18:44:32   
cipiripi
da li li proveravala progesteron u toku trudnoce?
mozda joj organizam dozivljava bebu kao strano telo...
jel prokrvari ili se samo vidi na UZ da beba vide nema otkucaja srca?

< Poruku je uredio cipiripi -- 16.11.2009 18:45:40 >

Direktna veza do poruke: 459
17.11.2009 10:31:43   
Mari86
Drage moje..iscitala sam sve od pocetka...
I mm je pre tri meseca imao jako los nalaz cak nije bilo dovoljno za analizu ma uzas...
Urolog koji ga je pre dve godine operisao od varikokele prepisao je Profertil na tri meseca,platili smo ga skupo user posted image ali nije nam zao..
MM jos danas ima Profertil i gotovo,tako da sledece nedelje ide da radi spermogram..nadamo se najboljem!!!!! user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 460
17.11.2009 12:06:11   
trba
Nije pio nista posto na prvom spermogramu pre mesec dana kada je radjena i spermokultura nije bilo nista tj nalaz spermokulture je bio cist /istina na spermogramu je  imao  8-9 leukocita /
Sada na spermogramu ima 4-6 leukocita i dosta grupa vecih aglutinata user posted image Spermokultura nije radjena. Tu smo verovatno profulali :) Bili smo kod urologa i on se nije nesto posebno uzbudio zbog ovih leukocita i aglutinata.Kaze da je nalaz vrlo slican takoreci isti sa prvim ?!?i da se ne zamajavamo nego na vto

Danas idemo da mm odradi sve briseve pa cemo videti

IZVORNA PORUKA: cipiripi

moguce je ako ima infekciju a nije pio antibiotike...

IZVORNA PORUKA: NinaMandarina

Melanija i Trbo, bas mi je zao.
Melanija mislim da tm treba da uradi ponovo spermogram na drugom mestu, malo mi deluje nemoguce da se posle pijenja svega toga pogorsa user posted image

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 461
17.11.2009 12:10:26   
trba
Pitali smo da predjemo  i na profertil....
Izgleda da je delovanje individualno.

btw. proxeed je mnogo skuplji a kazu i bolji ?!?  od profertila

IZVORNA PORUKA: trba

Uz svu terapiju /maticni mlec i proxeed/ rezultati su porazavajuci. Duplo gori nego pre mesec dana.

IZVORNA PORUKA: Mari86

Drage moje..iscitala sam sve od pocetka...
I mm je pre tri meseca imao jako los nalaz cak nije bilo dovoljno za analizu ma uzas...
Urolog koji ga je pre dve godine operisao od varikokele prepisao je Profertil na tri meseca,platili smo ga skupo user posted image ali nije nam zao..
MM jos danas ima Profertil i gotovo,tako da sledece nedelje ide da radi spermogram..nadamo se najboljem!!!!! user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 462
17.11.2009 12:34:30   
Mari86
trbo draga...
Proxeed  mm nije uzimao,iz razloga sto je lekar rekao da je Profertil bolji..a mi radimo kako kaze njegov urolog user posted image
Ne znam koliko kosta Proxeed ali znam da smo Profertil platili terapiju za tri meseca 19000 dinara.user posted image user posted image
Sto se tice proxeed-a ja sam cula da rezultati nisu bas najbolji ali mozda je sve to individualno...user posted image

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 463
17.11.2009 13:45:02   
trba

Pa to i kazem...individualno je. Zato sam i stavila ?!? kod onog bolji ;)
I "mi" smo proxeed pili po preporuci urologa...necemo se igrati na svoju ruku. Jedno je vaditi nalaze napamet ali piti lekove...no no user posted image
nama je rekao da misli da nema svrhe prelaziti na profertil kada se ni proxeed nije pokazao.

Sto se cene tice kutija ima 30kesica/pio je dve dnevno/ i kosta oko 5000-6000 kako gde....znaci mesecno 2 kutije user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 464
18.11.2009 7:00:17   
vladimir_ns
mislim da je radila progesteron i da je uredu a nije imala krvarenja , jednostavno se na uz videlo da nema otkucaja srca a dan ranije je bilo

vladimir ns

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 465
18.11.2009 11:53:04   
NinaMandarina
Trbo gde ste kupovali proxeed? Cula sam da je kutija oko 7000,00 din, a to je doza za pola meseca user posted image . I mm treba da pije njega i L-arginin i jos neke vitamine. Ali samo da bude dobro.
Mari, nadam se da ce tvom muzicu sada biti dobri rezultati user posted image .

Direktna veza do poruke: 466
18.11.2009 12:12:16   
Mari86
NinaMandarina user posted image user posted image draga i ja se nadam...ufff user posted image
Nadam se da ce i kod vas se biti ok!!!user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 467
19.11.2009 7:53:37   
vladimir_ns
vidim da je u nekim postovima pisano o tešićevoj terapiji pa me još interesuje dali se ista primenjuje kod oba pola.

vladimir ns

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 468
19.11.2009 22:42:07   
cipiripi
kod oba pola se primenjuje.

Direktna veza do poruke: 469
19.11.2009 22:49:29   
Ana RR

Trbo gde ste kupovali proxeed? Cula sam da je kutija oko 7000,00 din, a to je doza za pola meseca user posted image . I mm treba da pije njega i L-arginin i jos neke vitamine. Ali samo da bude dobro.

Nina, da li si iz Beograda? Ako jesi, imaš u Mirijevu u Maxiju apoteku u kojoj je Proxeed bio 6 hiljada.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 470
20.11.2009 9:21:27   
trba
Ja sm iz NS-a. malo sam se raspitivala posto kod nas :) su cene sarolike a ne volim da me sisaju ako ne morauser posted image
EVo sam nekih cena:
Tilija na Bul.Oslobodjenja kod z.stanice>  5590.din odamh pored apoteka iBIS>6292.D. drzavna apoteka >kesica 220.24x30KOM=6607.din Biljana i Luka> 5620din IRIS> 5599din  kod njih je profertila za 3.meseca 15000din Biopharm >5195 din Talija> 5390din

Ali ubedljivo ti je najjeftinija apoteka kod MERKATORA (ne znam kakao se zove nalazi se pored PEKO prodavnice) Tamo ti ispadne kutija negde ispod 5000din.Iz razloga sto imaju popust na potrosene vece sume novca.

Izvinjavam se ako sam prekrsila neka pravila ovim navodjenjem.

Direktna veza do poruke: 471
21.11.2009 11:38:17   
NinaMandarina
Devojke, hvala vam. Kupila sam proxeed u Svetogorskoj za 6.300 din, kao i sve ostale lekice i od ponedeljka krecemo sa terapijom user posted image .

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 472
21.11.2009 11:43:16   
NinaMandarina

Ali ubedljivo ti je najjeftinija apoteka kod MERKATORA (ne znam kakao se zove nalazi se pored PEKO prodavnice) Tamo ti ispadne kutija negde ispod 5000din.Iz razloga sto imaju popust na potrosene vece sume novca.

Trbo, da li bi mogla da mi nabavis broj od te apoteke, pa da se dogovorim sa njima user posted image . Bas je velika razlika u ceni, a nama ce trebati vise kutija.

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 473
22.11.2009 13:09:39   
Shishica

IZVORNA PORUKA: melania

Vidim da mu se imunitet popravio,ugojio se posto je mnogo mrsav i kaze mi s vremena na vreme kao hvala ti sto mi to pravis.J

Odusevi me covek user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 474
23.11.2009 11:02:19   
trba
Ninice potrudicu se da ti nabavim br.tel. sto je pre moguce pa ti javljam.

Trbo, da li bi mogla da mi nabavis broj od te apoteke, pa da se dogovorim sa njima user posted image . Bas je velika razlika u ceni, a nama ce trebati vise kutija.

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here