Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.11.2009 13:36:19
|
|
|
|
Lilly*
|
Klicama piskavice? Zar se čaj ne kuva od semena
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.11.2009 13:36:26
|
|
|
|
sanji
|
Dobro došao Vladimire! Ja se u ovu temu konkretno ne razumem ali javit će se sigurno neko ko nešto zna! Probaj za to vreme da pogledaš među temama Problemi sa zatrudnjivanjem i Spontani pobačaji, možda pronađeš nešto što vas interesuje. Jako mi je žao što vam se sve to desilo ali ostanite pozitivni, mora da postoji neko rešenje! Držim vam fige da sledeći put bude sve u redu!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.11.2009 13:49:58
|
|
|
|
vladimir_ns
|
što se tiče semena piskavice u jednoj literaturi a ne sećam se kojoj jer sam dosta toga pročitao, naišao sam na podatak da je najbolje seme piskavice staviti u platnenu krpicu koja ce se održavati vlažnom i pustiti da seme proklija i jesti ga kao salatu jer se iskorišćenost lekovitih sastojaka 100 puta veća nego u čaju ili samlevenom semenu.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.11.2009 13:51:05
|
|
|
|
Lilly*
|
Pa onda tako i postupi, a zalivaj sa malo čaja od semena
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.11.2009 13:58:31
|
|
|
|
vladimir_ns
|
naravno, probaćemo jer nemože da škodi, inače pisalo je da je proklijalo seme piskavice veoma bogato raznim vitaminima i uljima koji izuzetno puno pomažu u popravljanju spermograma ali čisto me zanima dali je neko čuo nešto o tome i dali neko ima iskustva.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.11.2009 16:21:53
|
|
|
|
cipiripi
|
dobrodosao vladimire da li je supruga kontrolisala nivo progesterona nakon ustanovljivanja trudnoce? da li ste radili briseve na hlamidiju, mikroplazmu i ureoplazmu?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.11.2009 18:05:00
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: vladimir_ns dali neko ima iskustva sa klicama semena piskavice i indijskim prirodnim preparatom speman indijskog proizvođača himalaya ? Moj muž je pio speman, nisam sigurna da mu je pomogao.. u stvari, u isto vreme je pio i još jedan preparat od iste firme (za neke druge stvari) i nalaz mu se jako pogoršao.. šta je uzrok-ne znam.. možda nije trebao mešati ta dva proizvoda, a možda mu jednostavno nije odgovaralo..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.11.2009 18:21:53
|
|
|
|
vladimir_ns
|
naravno da smo radili sve pretrage, i nakon kiretaže posle vto plod je dat na ispitivanje na genetiku i ustanovljeno je da je bila potpuno zdrava muška beba ali se plod nije održao.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 16.11.2009 18:44:32
|
|
|
|
cipiripi
|
da li li proveravala progesteron u toku trudnoce? mozda joj organizam dozivljava bebu kao strano telo... jel prokrvari ili se samo vidi na UZ da beba vide nema otkucaja srca?
< Poruku je uredio cipiripi -- 16.11.2009 18:45:40 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 17.11.2009 10:31:43
|
|
|
|
Mari86
|
Drage moje..iscitala sam sve od pocetka... I mm je pre tri meseca imao jako los nalaz cak nije bilo dovoljno za analizu ma uzas... Urolog koji ga je pre dve godine operisao od varikokele prepisao je Profertil na tri meseca,platili smo ga skupo ali nije nam zao.. MM jos danas ima Profertil i gotovo,tako da sledece nedelje ide da radi spermogram..nadamo se najboljem!!!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 17.11.2009 12:06:11
|
|
|
|
trba
|
Nije pio nista posto na prvom spermogramu pre mesec dana kada je radjena i spermokultura nije bilo nista tj nalaz spermokulture je bio cist /istina na spermogramu je imao 8-9 leukocita / Sada na spermogramu ima 4-6 leukocita i dosta grupa vecih aglutinata Spermokultura nije radjena. Tu smo verovatno profulali :) Bili smo kod urologa i on se nije nesto posebno uzbudio zbog ovih leukocita i aglutinata.Kaze da je nalaz vrlo slican takoreci isti sa prvim ?!?i da se ne zamajavamo nego na vto Danas idemo da mm odradi sve briseve pa cemo videti IZVORNA PORUKA: cipiripi moguce je ako ima infekciju a nije pio antibiotike... IZVORNA PORUKA: NinaMandarina Melanija i Trbo, bas mi je zao. Melanija mislim da tm treba da uradi ponovo spermogram na drugom mestu, malo mi deluje nemoguce da se posle pijenja svega toga pogorsa
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 17.11.2009 12:10:26
|
|
|
|
trba
|
Pitali smo da predjemo i na profertil.... Izgleda da je delovanje individualno. btw. proxeed je mnogo skuplji a kazu i bolji ?!? od profertila IZVORNA PORUKA: trba Uz svu terapiju /maticni mlec i proxeed/ rezultati su porazavajuci. Duplo gori nego pre mesec dana. IZVORNA PORUKA: Mari86 Drage moje..iscitala sam sve od pocetka... I mm je pre tri meseca imao jako los nalaz cak nije bilo dovoljno za analizu ma uzas... Urolog koji ga je pre dve godine operisao od varikokele prepisao je Profertil na tri meseca,platili smo ga skupo ali nije nam zao.. MM jos danas ima Profertil i gotovo,tako da sledece nedelje ide da radi spermogram..nadamo se najboljem!!!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 17.11.2009 12:34:30
|
|
|
|
Mari86
|
trbo draga... Proxeed mm nije uzimao,iz razloga sto je lekar rekao da je Profertil bolji..a mi radimo kako kaze njegov urolog Ne znam koliko kosta Proxeed ali znam da smo Profertil platili terapiju za tri meseca 19000 dinara. Sto se tice proxeed-a ja sam cula da rezultati nisu bas najbolji ali mozda je sve to individualno...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 17.11.2009 13:45:02
|
|
|
|
trba
|
Pa to i kazem...individualno je. Zato sam i stavila ?!? kod onog bolji ;) I "mi" smo proxeed pili po preporuci urologa...necemo se igrati na svoju ruku. Jedno je vaditi nalaze napamet ali piti lekove...no no nama je rekao da misli da nema svrhe prelaziti na profertil kada se ni proxeed nije pokazao. Sto se cene tice kutija ima 30kesica/pio je dve dnevno/ i kosta oko 5000-6000 kako gde....znaci mesecno 2 kutije
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.11.2009 7:00:17
|
|
|
|
vladimir_ns
|
mislim da je radila progesteron i da je uredu a nije imala krvarenja , jednostavno se na uz videlo da nema otkucaja srca a dan ranije je bilo
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.11.2009 11:53:04
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Trbo gde ste kupovali proxeed? Cula sam da je kutija oko 7000,00 din, a to je doza za pola meseca . I mm treba da pije njega i L-arginin i jos neke vitamine. Ali samo da bude dobro. Mari, nadam se da ce tvom muzicu sada biti dobri rezultati .
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.11.2009 12:12:16
|
|
|
|
Mari86
|
NinaMandarina draga i ja se nadam...ufff Nadam se da ce i kod vas se biti ok!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.11.2009 7:53:37
|
|
|
|
vladimir_ns
|
vidim da je u nekim postovima pisano o tešićevoj terapiji pa me još interesuje dali se ista primenjuje kod oba pola.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.11.2009 22:42:07
|
|
|
|
cipiripi
|
kod oba pola se primenjuje.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.11.2009 22:49:29
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina Trbo gde ste kupovali proxeed? Cula sam da je kutija oko 7000,00 din, a to je doza za pola meseca . I mm treba da pije njega i L-arginin i jos neke vitamine. Ali samo da bude dobro. Mari, nadam se da ce tvom muzicu sada biti dobri rezultati . Nina, da li si iz Beograda? Ako jesi, imaš u Mirijevu u Maxiju apoteku u kojoj je Proxeed bio 6 hiljada.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.11.2009 9:21:27
|
|
|
|
trba
|
Ja sm iz NS-a. malo sam se raspitivala posto kod nas :) su cene sarolike a ne volim da me sisaju ako ne mora EVo sam nekih cena: Tilija na Bul.Oslobodjenja kod z.stanice> 5590.din odamh pored apoteka iBIS>6292.D. drzavna apoteka >kesica 220.24x30KOM=6607.din Biljana i Luka> 5620din IRIS> 5599din kod njih je profertila za 3.meseca 15000din Biopharm >5195 din Talija> 5390din Ali ubedljivo ti je najjeftinija apoteka kod MERKATORA (ne znam kakao se zove nalazi se pored PEKO prodavnice) Tamo ti ispadne kutija negde ispod 5000din.Iz razloga sto imaju popust na potrosene vece sume novca. Izvinjavam se ako sam prekrsila neka pravila ovim navodjenjem. IZVORNA PORUKA: NinaMandarina Trbo gde ste kupovali proxeed? Cula sam da je kutija oko 7000,00 din, a to je doza za pola meseca . I mm treba da pije njega i L-arginin i jos neke vitamine. Ali samo da bude dobro. Mari, nadam se da ce tvom muzicu sada biti dobri rezultati .
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 21.11.2009 11:38:17
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Devojke, hvala vam. Kupila sam proxeed u Svetogorskoj za 6.300 din, kao i sve ostale lekice i od ponedeljka krecemo sa terapijom .
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 21.11.2009 11:43:16
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: trba Ali ubedljivo ti je najjeftinija apoteka kod MERKATORA (ne znam kakao se zove nalazi se pored PEKO prodavnice) Tamo ti ispadne kutija negde ispod 5000din.Iz razloga sto imaju popust na potrosene vece sume novca. Trbo, da li bi mogla da mi nabavis broj od te apoteke, pa da se dogovorim sa njima . Bas je velika razlika u ceni, a nama ce trebati vise kutija.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.11.2009 13:09:39
|
|
|
|
Shishica
|
IZVORNA PORUKA: melania Vidim da mu se imunitet popravio,ugojio se posto je mnogo mrsav i kaze mi s vremena na vreme kao hvala ti sto mi to pravis.J Odusevi me covek
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.11.2009 11:02:19
|
|
|
|
trba
|
Ninice potrudicu se da ti nabavim br.tel. sto je pre moguce pa ti javljam. IZVORNA PORUKA: NinaMandarina IZVORNA PORUKA: trba Ali ubedljivo ti je najjeftinija apoteka kod MERKATORA (ne znam kakao se zove nalazi se pored PEKO prodavnice) Tamo ti ispadne kutija negde ispod 5000din.Iz razloga sto imaju popust na potrosene vece sume novca. Trbo, da li bi mogla da mi nabavis broj od te apoteke, pa da se dogovorim sa njima . Bas je velika razlika u ceni, a nama ce trebati vise kutija.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?