Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.6.2019 17:10:08
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: vocicana RR Ma nista ti ne znas Pari mljac Ana, prvi put sam pravila i dobro su ispali 🙂 Pravila sam i zdrav sladoled (zaledjena banana, kikiriki puter i kakao u blender)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.6.2019 17:49:18
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: vocicana RR Ma nista ti ne znas Pari mljac Hoću pari,pišem recept.Ufff,tek višnje,sok,kolači-sve volimo.Evo idemo do biblioteke i u šetnju,lepo je vreme.Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 12:47:12
|
|
|
|
flamingos
|
Gulaš za danas i evo upržavam fil da napunim paprike za sutra.Odoh da isečem koač pa da postavim sliku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 12:48:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Pasulj
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 13:00:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Vesi daj pls recept, i da li imaš ti ili neko posnu varijantu? IZVORNA PORUKA: veselica RR I mi sada imamo visnje,bas cu danas da napravim sok,a kolac sa visnjama svi obozavamo i cesto ga pravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 13:02:44
|
|
|
|
dunja RR
|
I men8 zanima recept, hoces ga staviti u C kuhinju? Mozda vec i jesi.. Nisam pogledala IZVORNA PORUKA: flamingos Kolač sa malinama,očas posla gotov a preukusan.Da odstoji danas,slikam sutra
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 13:05:02
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Vesi daj pls recept, i da li imaš ti ili neko posnu varijantu? IZVORNA PORUKA: veselica RR I mi sada imamo visnje,bas cu danas da napravim sok,a kolac sa visnjama svi obozavamo i cesto ga pravim. Evo draga Kolac sa visnjama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 13:07:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ga pravim samo sa 2 jaja a ispadne puna tepsija 2 jaja 2 čaše šećera pola case ulja 2 čaše mekog brašna 1/2 praška za pecivo 2 vanilin šećera 1 čaša jogurta oko 300-400gr višanja, ne znam tačno Umutiti jaja sa šećerom i vanilin šećerom, kada se dobije svetlo žuta masa dodati ulje i umutiti. Smanjiti brzinu pa naizmenično dodavati brašno pomešano sa praškom za pecivo i jogurt. Istresti u pleh (ja stavim pek papir na dno) i odozgo poređati višnje. Posuti šećerom u prahu pre služenja. Moj pleh je dimenzija 35x26cm
< Poruku je uredio Ana RR -- 25.6.2019 13:12:11 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 13:18:01
|
|
|
|
flamingos
|
[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/1989802-6220.jpg[/imgKucam i recept ukoliko želite
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 13:19:32
|
|
|
|
bubulence
|
Moj recept je kao Anin, samo ulja ide 2/3 solje. Sve ostalo isto i bude preukusan. Kod nas danas nema vode od 9 do 14h, tako da je rucak bio porucen. Karadjordjeve šnicle i pomfrit, corbe imala od juce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 13:22:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Bubi, meni je taj biskvit preukusan. Ja stavim duplo više kesica vanilin šećera pošto ga obožavam. Mm ne može da sačeka ni da se ohladi, odmah ga jede
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 13:24:23
|
|
|
|
flamingos
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 13:31:29
|
|
|
|
flamingos
|
Iz trećeg pokušaja ubacih sliku,a recept glasi: 500 g keksa izlomiti i staviti u dublju posudu,dodati 500 g jogurta,6 kašika šećera,2 vanilin šećera i sve izmešati.Smesu izručiti i pleh i poravnati,preko poređati maline(oko 300 g).Nafilovati šlagom i ostaviti da odstoji u frižideru(najbolje do sutradan).Preukusan.Naša ćerkica obožava maline.Prijatno!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 13:50:47
|
|
|
|
Sarav
|
Flamingos, izgleda jako lepo, ne sumnjam da je ukusan. I danas dijeta, kuvala pileće belo i sad se peče krompir. Supa iz kesice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 13:58:28
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Flamingos, izgleda jako lepo, ne sumnjam da je ukusan. I danas dijeta, kuvala pileće belo i sad se peče krompir. Supa iz kesice. Hvala.Kolač je veoma ukusan,a pritom očas spreman.Probaj kad ne budeš na dijeti.Pozdrav
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 14:34:19
|
|
|
|
pari
|
Ja pravila falafel (smesa iz dm-a) i kuskus sa paradajz sokom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 15:43:34
|
|
|
|
Duškić
|
Jao , super izgleda kolac! Mljac Piletina sa pavlakom i rizoto
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 16:04:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Bas cu da napravim ovaj kolac kada stignu maline
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 16:29:40
|
|
|
|
flamingos
|
Duškić,Veselice,drago mi je da vam se sviđa kolač.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 16:32:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja drugarica ga pravi sa voćnim jogurtom plus ubaci i voće. Osvežavajuć je.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 16:39:11
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Moja drugarica ga pravi sa voćnim jogurtom plus ubaci i voće. Osvežavajuć je. Može i tako,svakako je ukusan i osvežavajuć
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 16:40:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Najvaznije je da se ne pece
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.6.2019 16:45:20
|
|
|
|
flamingos
|
Upravo tako,važno je da se ne peče
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.6.2019 12:45:18
|
|
|
|
bubulence
|
Supa od povrca, za ukucane belo meso u senfu i pavlaci, rizoto za sve, meni jos dodala kukuruza 😁, i salata...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.6.2019 12:47:21
|
|
|
|
flamingos
|
Supa,punjene paprike i salata
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?