Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.7.2019 14:45:47
|
|
|
|
popkica bebic
|
Boranija je za ručak. Sada čekam mm da se vrati iz grada i donese mi posni šlag kako bih napravila posnu tortu sa malinama. Deci ću predveče projice da napravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.7.2019 17:34:54
|
|
|
|
bubulence
|
Supa i gibanica. Taman ima i za veceru. Planiram veceras da skuvam nesto za sutra jer necemo imati vode ceo dan. Samo jos da dobijem ideju sta spremiti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 7:41:37
|
|
|
|
mama ivane
|
Skuvala pasulj juce za danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 10:41:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Pohovano belo meso i spanać.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 14:08:30
|
|
|
|
bubulence
|
Nisam sinoc stigla, evo sada se pece ''svastara''. Svinjski but secen na kockice, luk, krompir, sargarepa, grasak, kukuruz, paprika, senf, ulje, zacini... Sat ipo vremena pod folijom na 150stepeni i onda jos pola sata na 200...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 14:10:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Bubi, ja volim takve svaštare. Samo što ja pečem u pekaču na 180 stepeni dosta duže. Meso se raspada. Inače, evo zamesila i štrudlu, ne mogu više da slušam mm kako kuka za njom
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 14:16:24
|
|
|
|
bubulence
|
Anci ja pecem ovako kratko jer sam jutros u 6 to sve pripremila i ostavila da stoji. A kada nemam vremena da odstoji u svemu tome onda pecem na manjoj temperaturi i po 4 sata... Bitno je da se meso raspada kada se ubode viljuskom, tako je najsladje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 14:17:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Djuvec i krem corba od tikvica. Za decu musaka i corba. I naravno salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 14:17:45
|
|
|
|
bubulence
|
Jao meni se jede štrudla sa makom... Ali iskljucivo mamina. Pravim je i ja ali to nije to...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 14:21:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Bubi, ja pravim prhku štrudlu sa rogačem, mm se davi u njoj. Da, ja ostavim meso preko noći u marinadi i onda ubacim u pekač, poklopim, ubacim u rernu i zaboravim na njega nekoliko sati mi (mm i ja) volimo i sendviče sa cepkanim mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 14:25:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Jao meni se jede štrudla sa makom... Ali iskljucivo mamina. Pravim je i ja ali to nije to... Da, samo mamina
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 18:16:42
|
|
|
|
bubulence
|
Mamina kuhinja je nezamenljiva ❤️. Samo cekam da idem kod mame da mi kuva corbu od rendanih tikvica, da jedem štrudle i mekike...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 18:17:21
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pastu sa piletinom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.7.2019 18:18:10
|
|
|
|
doramar11
|
Cezar salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.7.2019 10:23:16
|
|
|
|
Duškić
|
Zapecena boranija.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.7.2019 10:24:09
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Mamina kuhinja je nezamenljiva ❤️. Samo cekam da idem kod mame da mi kuva corbu od rendanih tikvica, da jedem štrudle i mekike... Ovo nikad nisam probala. Mogla bi mami da uzmes taj recept i napises nam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.7.2019 11:02:19
|
|
|
|
doramar11
|
Mislila sam vocni rolat..mami me i makovnjaca koju pominjete.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.7.2019 14:26:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Ništa danas... poručićemo giros.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.7.2019 14:29:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Prženija na meniju 👍
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.7.2019 14:58:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Punjene pecurke sa blitvom, riba i salta. A za decu zapecene makarone sa sirom i jajima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.7.2019 15:10:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Grasak i pohovano belo meso. Deca to najbolje jedu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.7.2019 15:16:15
|
|
|
|
bubulence
|
Skuvala corbu, porucila picu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.7.2019 16:07:32
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Nisam sinoc stigla, evo sada se pece ''svastara''. Svinjski but secen na kockice, luk, krompir, sargarepa, grasak, kukuruz, paprika, senf, ulje, zacini... Sat ipo vremena pod folijom na 150stepeni i onda jos pola sata na 200... Nisam ovo spremala, a svidelo bi se i mm i meni. Dakle sve iseckam , pa u rernu? Naliva se vodom?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.7.2019 16:16:06
|
|
|
|
bubulence
|
Malo ulja samo, oko 2-3 kasike na celu smesu i 2 kasicice senfa. Pod folijom sve to pusti malo vode, tako da kada skinem foliju bude vode debljine skoro 2 prsta... Ali naravno ispari dok ostavis da se zapece... Lepo je i kada se na kraju prelije pavlakom i jajetom i ostavis samo 10ak mim da se krcka...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 5.7.2019 6:14:01
|
|
|
|
Duškić
|
Njam. Svasta lepo se sprema. Za dorucak cu ustipke.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?