|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
13.4.2019 16:23:26   
Misha i Ljisha
Jaoo jedva cekam da strpam ovog u vrtic na jesen i onda uzmem lap top pod misku i da odem u kafanu da radim 😂 bar ambijent  da promenim. Sve mi dosafilo

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 826
13.4.2019 16:24:53   
Ana RR
user posted image

Eto rešenja user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 827
13.4.2019 16:37:16   
smeško
Anci, 100% tacno!😬😂😂

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 828
13.4.2019 16:47:12   
Ana RR
user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 829
13.4.2019 17:51:23   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Ana RR

user posted image

Eto rešenja user posted image

Umrla sam,hqhhaa..sad sedim i uzivam u sredjenoj kuci.. Proset_ale smo malo,ala je hladno...i meni su baterije vec pune..koliko nam malo fali..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 830
13.4.2019 18:29:54   
Maraj
Smesko pa mislila sam kada ste zavrsili sa pregledima, sta se sad desava? Jesi li pisala?
Jel urin ok?
Mi malo dosli kod mojih. L je pojeo zalogajcic musake. user posted image i to je na jevite jade pristao da proba.
Oduzela sam mu omiljene igracke. Drao se ko blesav...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 831
13.4.2019 18:36:23   
vocicana
Neka si Maraj, moj je po zadnjici dobio malo pre za jelo, kod moje mame. Ja kazem sedi za sto da se jede, on nece, ne svidja mu se tanjir i sta je u njemu, sedi tu, neko ni to nema, a sladak kupus, koji cu btw ja sutra da napravim za nas, je bio prste da polizes. U vrticu jedes, a meni zvaces jetru, nece moci lutko!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 832
13.4.2019 18:52:25   
smeško
 Voci, to je sada zabranjeno. 😬😂

Maro, nismo sve ni zavrsili, stalno je pod nekim virusom. Na profilaksi je vec mesec i nesto. Odneli smo urin i u Konzilijum. I taj je ok. Le 1-3 to je ok. Smrzli smo se. 
Pari, slazem se sa Jess, ni ja ne izvodim decu kada imaju T. Osim ako bas moram. Mnogi izvode, ja izbegavam. Ozdravice do cetvrtka, sline ce joj ostati verovatno, ali bitno da nema T. Kako je sada? Ako nema visoku T ja je ne bih ni vodila kod dr sada, mi tamo uvek pokupimo nesto novo. Trenutno vlada i neki stomacni v. U ponedeljak ces videti kako se oporavlja. Priblizio se put. Kako se nosis sa uzbudjenjem?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 833
13.4.2019 18:55:47   
vocicana
Smesko, znam user posted image , ne mogu da istrpim nekada, nisam ga tukla, ali je odmah shvatio sta je pouka. Sedni za sto i pojedi malo, neces umreti. Sav se prepolovio, a igrao bi se do besvesti.
V da budete dobro sto pre!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 834
13.4.2019 18:57:26   
smeško
Ma, ja nisam za to. Mislim na zabranu.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 835
13.4.2019 19:34:11   
bebilule
Cao mame.

Pari, izgleda da ide na bolje. Valjda ce je proci do cetvrtka.
Ja danas M vodila u kino, gledali smo Korgi, kraljevski pas... Tako nesto. Sin uzivao, sto u kokicama, sto u crticu. Eto, probili smo led, sad imamo i to nekad na raspolaganju. Spavali smo do maloprije, sad cu neki rucak za sutra napraviti i opet u prnje. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 836
13.4.2019 20:25:23   
pari
Još 5 puta spavamo i idemo :-) 

T je bolje da kucnem u drvo...nije danas imala temp,videću noćas...
Ja se inhalirala,popila rapidol jer me glava bolela i pojela mnogo palačinki:-) M otišao kod tate, još T da zaspi i odmor...kao...do njenog prvog buđenja :-D 
Bebilule,baš lepo za bioskop! Von,baš mi je drago da si se odmorila!
Mame,kako ste?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 837
13.4.2019 20:46:39   
vonavoj
Pari,sitno brojite!Koliko sati putujete,imate li direktan let?Bebi,neka ste uzivali!Ja sad odoh da se kupam u miru😂😂😂

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 838
13.4.2019 20:49:23   
pari
Super von za kupanje! Ja se tuširam uvek sa jednim ili dvoje prisutne dece :-D 

Imamo direktan let...oko 9-10h putujemo...biće nadam se ok

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 839
13.4.2019 21:08:20   
vonavoj
Bitno da nema presedanja,a bice sve ok,nema sta. Mi 21.og idemo u Hr,kolima nam treba 7-8h..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 840
13.4.2019 21:13:42   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: pari

Super von za kupanje! Ja se tuširam uvek sa jednim ili dvoje prisutne dece :-D 

Imamo direktan let...oko 9-10h putujemo...biće nadam se ok

Jaoo Pari tacno znam kako ti je. Izigravam budalu dok se tusiram ili se kupam brzinom svetlosti sa otvorenim vratima da cujem ako treba da izjurim.ako se P probudio

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 841
13.4.2019 21:48:15   
Maraj
Joj sto mi to poznato. A sve kao cujem da se probudila, pa istrcim, a ona spava...
Meni sad problem sto S kada se probudi, krene da silazi s kreveta sama. Prekjuce je kod mojih pala s kreveta
Na glavu naravno. Ogrebala celo i nos o tepih. I sad evo uspavala sam je na bracnom i sedim u dnevnoj. Sva se tresem. Najgori mi onaj zvuk "TUP" kad dete padne. I sad mi je u glavi.... a spava sa mnom na francuskom. Ogradila sam ga,al ona preskace...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 842
13.4.2019 21:50:50   
pari
I meni to postaje problem...zateknem je da sedi kad se probudi,a bojim se da krene i padne sa kreveta...Mislim,ne moze kad sam ja tu,jedino kad nisam...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 843
13.4.2019 21:56:33   
vonavoj
I moj spava na krevetu,pao je 2 puta i sad se probudi i sedne na kraj i vice,hahahhaa..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 844
13.4.2019 22:06:58   
Rosita
Vece.

Pari, odlično što ide na bolje, još malooo :)
Voci, uh, sladak kupus je nana mljac, al njima uglavnom ne.
Mm i ja se pokočili. On išijas, mene otkidaju donja leđa. Ne mogu da se ispravim. Ne pirajte kako perem N i dižem. Mm je još gore. Vučemo se. Zamislite to. Oboje. N sa garderobom ima 13 kg verovatno. A nije prohodao. Ima još da se diže i diže. Uh, samo da nam bude bolje.
Laku noć.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 845
13.4.2019 22:29:57   
Maraj
Von user posted image
Meni S kako se probudi, krene da ustaje tj ide u sedeci polozaj i odmah krece puzeci da silazi sa kreveta. Retko kad se oglasava
Tako je i pala kod mojih. Nismo je culi. I ako smo je ogradili jastucima. Sad je kuci ogradjujem i sa jastucima i cebicima. Bice valjda to ok. Ne secam se da mi je L ovako "skitao" po krevetu

Jao a ja sam gladna. Ne secam se kad sam bila gladna u ove sate. Rucala danas musaku. Naravno bez hleba. Kod mame malo jela pecene bundeve i sad sam gladna. Ogladnim kad ne jedem hleb uz rucak.
Al izdrzacu do sutra user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 846
13.4.2019 22:31:36   
Maslacak15
dobro vece. Kod nas malo slinavo ali drzimo se. Sutra idemo u igraonicu da obelezimo S sesti rodjendan Pt 2. A je u petak prvi put spavala u vrticu, bila je od 9-13h. U ponedeljak isto tako, pa onda jos malo duze. Zadovoljne su vaspitaice kako se drzi, kazu da je glumicauser posted image . Meni je i dalje misterija da im je spavala ali ok. Da je jela to znamo, ne moramo da pitamo vidi se po gardarobi user posted image . za F je poceo uskrsnji prolecni rapust, od ponedeljka ide u neki fudbalski kamp, iskukao je. I tako user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 847
13.4.2019 22:31:40   
emicaa
Pari koliko vam traje let?
Mene boli grlo,Dora slinavi a David kaslje.Mada nije ni cudo kakvo je vrijeme.Evo ga snijeg pocinje a u ponedeljak bi trebalo biti oko 15 stepeni.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 848
13.4.2019 22:33:23   
vonavoj
Ja sam jela kokice sad.
Ma i moj odmah puzi,ali je pazljiv,vrti se po krevetu i shvati da ne moze naglavackeuser posted image
Popne se na stepenice.imamo 4 kom do kupatila.i onda se okrene i lupa,ceka da dodje neko po njegauser posted image ,a popne se sam,za 5s,ne stignem iz kuhinje da idem iza njega..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 849
13.4.2019 23:18:52   
Misha i Ljisha
Ja mog ne ostavljam na krevetu. Uvek krevetac.  Pa opet jurim da se okupam i td. 

Ja gledam GOT valja se "pripremiti" za pocetak nove sezone 😂..

Rosi di bas oboje da vas snadje..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here