|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
12.4.2019 20:13:34   
pari
Sad se uspavljuje,nisam joj sad dala sirup jer sam u 4 dala...za sad deluje ok ali se bojim noci...
Super za frizider 🙂

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 801
13.4.2019 8:32:09   
jess021
Mame dobro jutro!

Pari, kako je T? Iskreno ja je ne bih vodila napolje dok ima povisenu temp. Kod nas bolja noc, L je ipak juce krenula sa ab. Nocas nije imala temp, a M je imala oko ponoci i evo vidim da je sad ope topla.
Napolju ruzno vreme. Trebala bi na pijacu. Nisam bila sto godina. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 802
13.4.2019 8:41:55   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.

Kako ste svi spavali? Jess naravno da nisi odavno isla na pijacu kad non stop radis. 

Moje devojcice spavaju.  Uskoro ples. Vreme je bas tmurno. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 13.4.2019 8:43:08 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 803
13.4.2019 8:43:26   
pari
Jess,kod vas baš traje...Meni T imala temp noćas tako da sam joj u 22h dala pa u 5. Sad nema...Ali baš joj je pun nos, jedva je sisala malopre,sad sam joj izvlačila sa noskom ali nisam nešto jako mnogo izvukla...Ne znam ni sama šta ću...pogotovo što putujemo u četvrtak...Da li da odem opet kod dr...

Kako ste mame?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 804
13.4.2019 10:01:46   
jance
Jutro. Deca otisla na aktivnosti, muz sa deverom u Besku po tockove za kola.. ja ostala sa bebuskom kuci. Uspela sam da je namincam da spava do 8, cisto da ne budi ostale jako rano. Mnogo losije spava sad neupakovana, budi se stalno, moram da ustajem da joj vracam dudu svako malo.

Ne javlja mi se Ogijev frizer, zaboravila sam da se Ogi slika u ponedeljak ujutru a zarasto je neverovatno! Samo da se javi, naci muskog frizera slobodnog u subotu je teze nego zakazati lekara...

Kika ima u isto vreme i rodjendan i horic danas i nemam pojma kako cu to izvesti. Na horic mora jer nastupaju za katolicki uskrs a ona ima solo a rodjendan je jedne od 3 njene najbolje drugarice u ovom vrticu i ona realno hoce na rodjendan.... nisam pametna.

Sutra hocemo da odemo za Suboticu kod prijatelja, tamo u crkvi je neki poveci dogadjaj. Mozgam da li da iznajmim nosiljku ili maramu za nosenje Kaline, cisto da ne provede bas 8 sati u kolicima i autosedistu....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 805
13.4.2019 10:06:42   
mama Jo
Dobro jutro mame.
Bas je hladno napolju... necemo
se dugo zadrzavati, samo cemo u krug okolo da prosetamo malo.
Jess, pari... da sto pre prodje decicu.
Kako ste ostale mame? Kako provodite vikend?
Jance, to ima da se iznajmi nosiljka ili marama?

,,Carpe diem"

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 806
13.4.2019 10:21:46   
jance
Mama jo ima jedna mama u NS, ako si u tim mamanosecim krugovima onda znas o kome pricam. Ako ne znas, pisi mi u pp pa cu ti poslati njen profil na fejsu. Iznajmljuju se na 7 dana uglavnom. Retko ima nosiljke sa kopcama, uglavnom marame ili Mei tai. Ali i to mo pomaze u ovakvim situacijama. Dva puta sam se vec spremala da iznajmim i oba puta mi se nesto izjalovilo pa se sada sve neckam da li da joj uopste pisem.... user posted image

Pari, jess, procice temp do ponedeljka, sigurna sam :) izdrzite...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 807
13.4.2019 10:29:23   
IvanaSK RR
Dobar dan.
Pari,ja bih sacekala do ponedeljka. Ako temperatura ne prolazi onda bih sigurno isla kod dr. Ali mislim da ce proci 😘
Jess,nek prodje sto pre 😘
Ja sam nocas dobila,bas sam fuj.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 808
13.4.2019 11:37:59   
Maraj
Samo da mahnem
S me urnisa od jutros. Slabije je i jela. L ok...pustila mu crtani.
Mm resio danas da sredjuje garazu...tako da sam ja oko dece...i tako...
Anauser posted image pa super za frizider. Jel imate onaj no frost? Setih se kada smo jednom iznajmljivali stan da su nas studentkinje zvale da kazubda se frizider pokvario. Mm otisao, a on pun pa prepun leda. On ocistio led i frizider naravno proradio...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 809
13.4.2019 11:39:48   
vocicana
Kakva zima, kakvo prolece, deca ne mogu da nam glavu dignu.
Dobro jutro.
Ja sam nocas radila...citaj prelezala trecu smenu kao invalid u gipsanom koritu od kicme koja me boli kao da je trula. Nisam mogla da se pomerim, ujedam koliko sam nervoznaod bolova. Tablete mrzim najvise na svetu, ali stvarno vise ne mogu da se bodem, drogirala sam se dva dana unazad kako mi je dozvolio razmak za tablete, dakle da sasnes lepo. Posla na srecu nije bilo mnogo, ja sam nasla polozaj pa je koleginica sama radila, ali ovo je za anale vise!
Dete mi ima dijareju od prekjuce, danas je katastrofa, znaci probiotik ima da picimo narednih jos 10 dana.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 810
13.4.2019 13:25:11   
Ana RR
Frižider opet prolupao. Probudio nas noćas u 3, počeo senzor da se pali. Mm kaže da kupimo nov, jbg ovaj ima skoro 12 godina. Za Samsung je to mnogo user posted image

Maraj, jeste no frost. Ma zakon je.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 811
13.4.2019 13:28:14   
Ana RR
Pari, sačekaj do ponedeljka pa je odvedi opet. Ja bih je vodila u svakom slučaju zbog puta.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 812
13.4.2019 13:30:53   
Rosita
Dobar dan.

Voci, mene ledja muce. Odjednom, skroz nisko. Teglim N non stop. Pri tom muža noga otkida, izgleda da mu se spustilo, najpre pri dnu leđa pa naniže, išijas.
Vozila decu na fudbal. Tj. starijeg. N je dobar, al pošto još ne hoda hoće da puže pa sve po onoj sali... Prljav samo tako. Ja se divim nama ženama, stvarno.
Pari, sačekaj do ponedeljka ako ne skače T.
Svoj deci brzo ozdravljenje želim.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 813
13.4.2019 13:39:09   
vonavoj
Dan mame, sredila sam kucu,sve usisala,prebrisala...crkla.A pre toga sam poslala svoje kod mm-ovih,sa njim,hoce da ide da spava..a ja tamo ne mogu, prevelika zrtva i presedne mi...reko srecan vam put,neka vidi jedan dan..Mozda sam i luda,ali i on im je tata,neka se snalazi.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 814
13.4.2019 13:43:45   
Rosita
Von, kakvi luda. Pravi potez.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 815
13.4.2019 14:27:14   
pari
Von,super si uradila!
Mene sinusi opet zezaju...T je za sad dobro,nema temp

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 816
13.4.2019 14:39:46   
Maraj
Vonuser posted image valaneka si! Batali sad spremanje. Sve cetiri uvis i uzivaj.
Ja sam nesto na tri ćoška pojima nemam sta mi je. S kenjka. Poceo dan samo vice mmmmm mmmmm mmmm. Od tog njenog mmmm mozak mi pisti a pojima nemam sta joj je. Mozda zubi. I dalje gornje jedinice ne izbijaju, a provide se ispod desni

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 817
13.4.2019 15:05:34   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Dan mame, sredila sam kucu,sve usisala,prebrisala...crkla.A pre toga sam poslala svoje kod mm-ovih,sa njim,hoce da ide da spava..a ja tamo ne mogu, prevelika zrtva i presedne mi...reko srecan vam put,neka vidi jedan dan..Mozda sam i luda,ali i on im je tata,neka se snalazi.

Sa sve M?  Bar si kucu sredila sad uzivaj. Ja ceo dan s klincima. Vrtim se u krug nista nisam uradila. Uvece gledam GOT nisam ni radila. Jaoooo a plata se nece sama od sebe stvoriti🤤 nesto sam bez energije. Obicno se bolje organizujrm al neto sam usporila. I dobila sam i nikakva sam

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 818
13.4.2019 15:13:21   
Maraj
Ja razumeh von da ih je sve poslala kod muzevljevih user posted image
Ljiso mozda i ovo vreme. I ja sam sva nikakva. Ne znam kad sam bila ovakva.
Pecem i musaku. Mozda je L i proba user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 819
13.4.2019 15:15:22   
smeško
Pa, Von, malo i jesi luda. Sto kaze Maraj, trebala si da odvojis malo vremena za sebe. Mada, svaka od nas se prvo uhvati za sredjivanje.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 820
13.4.2019 15:21:26   
smeško
Ode post pre vremena. Mi idemo u Konzilijum. Nosimo J urin. Jutros kontrola na nedelju dana i ima 5-10 Le. Da se smoris.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 821
13.4.2019 15:30:08   
Maraj
Smesko nisi pisala sta se desava kod vas. Ili ja nisam videla
Sta je bilo posle sa terapijom

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 822
13.4.2019 15:31:48   
smeško
Kojom terapijom?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 823
13.4.2019 16:05:29   
vonavoj
Sa sve M.. sredila i sad pijem kafu da kumom,sad cemo ds jedemo. Dolazi i kaze ne veeeruuujjeeeem da si sama😂😂e vala neki si!Inace,M je dobar,trazi mm,jeo je,sad su otisli u selo.pored,spava u kolima..neka se snalaze.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 824
13.4.2019 16:17:47   
Ana RR
Von, uživaj user posted image ja sam hedonista, moji kada odu na plivanje ja sipam čašu vina, pustim seriju i uživam user posted image

Večeras idemo zajedno pa ćemo kod kumova a sutra moram da ostanem kući, imam neki tekst koji još nisam ni počela da prevodim user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here