Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 12:47:51
|
|
|
|
vonavoj
|
U bre rosi..skini ga u majicu i tako nosi🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 13:01:22
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi.... drzi se. Javljaj sta kazu dr..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 13:09:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosita, bas mi ga je zao bravo za starijeg batu, divan je. Ovaj moj bi seo i zablenuo se u tv.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 13:20:10
|
|
|
|
jess021
|
Mame, bas mi je zao, da sto pre deca ozdrave. Rosi, javi kako ste. Na temu Narivent spreja. ...posto radim to sto radim, ne znam koliko ste upucene koliko strucni saradnici obilaze lekare i koliko ih placaju da pacijentima preporucuju njihove proizvode, a o apotekarima da ne pricam...strasno.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 13:23:31
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Rosi javi kako ste!D poslusala 2 lekara kazu 40% bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 13:28:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, to je tacno... Masnice, ne morate u bolnicu?
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 13:35:47
|
|
|
|
emicaa
|
Joj zene ispast ce da pametujem a ne bih to,ali nedajte tako na sebe.Odgovorite istom arogancijom.Posao im je da rade to.Sve to treba njima reci. Me i od kad su Doru doveli do tog da dr kaze uradice sve sto moze da ae izvuce vise nemam obraza a ni obzira prema njima. Zelim vam svima brzo ozdravljenje. Ja i dalje imam pritisak u uvetu,ali malo bolje cuje.Sinusi ne bole ali stalno duvam nos. Dora od jutros ima proliv,na dijeti je.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 13:42:30
|
|
|
|
Maraj
|
Mame imam pitanjce. Poslala sam mm da kupi 3%fizioloski da inhaliram sa njim S. Dali su mu Sinomarin u ampulama. Da stavim malo da je inhaliram samo sa tim sinomarinom? I jos nesto. Jel prvo cistim nos sa noskom pa inhaliram ? Ili inhaliram pa nosko?
< Poruku je uredio Maraj -- 23.12.2018 13:43:36 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 13:52:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Mozes taj u ampulama. Ja prvo inhaliram,pa vadim noskom..ma niko nam nista ni ne kaze,kako treba..po intuiciji tako radim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 13:55:46
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala von... Niko nista... I ja 85% informacija dobijam od vas ,mama sa rr
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 15:56:28
|
|
|
|
Maraj
|
Mame kako su deca? Nama bila rodjaka. Slusala S. Kaze cuje joj se. Nije joj se jos spustilo al ne znavi da nece. I rece da bolke da odmah ukljucimo inhalacije. 1ml fizioloskog, pola ampule pulmikorta i 3 kapi beroduala. A berodual...mm nedva nasao. Rekli mu u apoteci -nestasica. Da l je moguce da su deca toliko bolesna da nema beroduala u apotekama...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 16:05:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, je l' S kaslje ili samo ima zapusen nos?
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 16:30:27
|
|
|
|
Maraj
|
Mama jo kaslje. Nije joj nos zapusen. Puna je sekreta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 18:20:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Kako su deca?Mili je danas posle inhalacije i vadjenja slina povratio slajm..bilo ga je solidno. S obzirom da kroz nos mu nista ne izvucem noskom. Spavao je oko 1.5h i vecerao..kenkav je.ali ima momente da se zaigra i nema temp..za sad.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 19:32:20
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Von super.Nema Rosi da se javlja.D je veseliji jos se ponekad zakaslje ali bar jede. T nema.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 19:36:23
|
|
|
|
Rosita
|
Plandujem na imd. Nije mi dobar, klonuo je dosta :( :(. Ništa jeo. U 2 ovde došli. Sad čelamo rezultate. Snimali pluća. Ovde je haos.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 19:40:20
|
|
|
|
vonavoj
|
U bre Rosi..a kao virus,laringitis.Evo M skace temp..kenka,ali jede..aman hoce li im biti bolje..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 19:40:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Uh Rosi dušica mala. Javi šta kaže dr. Nadam se da će biti bolje. Mare zakrčen, nos samo curi, kija... sad mu mm merio temp, 37.1. Valjda neće dalje, neka ide u peršun.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 19:45:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobrk vece.Rosi ja ne mogu da verujem. Nehumano. Nadam se da ce biti dobri rez pluca. Da je samo laringitis. Mi bili do mojih. Pa isli ipak na rodj. Nije D povracala. Ali jako je malo jela. Kaze da joj nije ni muka. P je bio manje vise dobar. Cim se londra on je super. D natekla noga. Preforsirala se. Ne umeju deca da miruju. Ja cak na rodj popila kafu na miru. Neverovatno ali istinito 😀 Von,Ana,Maraj, Emice ,Masnice nadam se da ce decica biti sutra mnogo bolje i da vam noc nece biti teska. Bas je tesko kad au bolesni malci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 19:46:22
|
|
|
|
pari
|
Joj Rosi baš mi je žao...javi šta je bilo... A i vi druge mame se baš mučite 😥 Von, da vas prođe što pre...Ana, da bude bolje... Ja nešto kilava psihički, približava se selidba, put...svašta nešto...
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 20:24:07
|
|
|
|
smeško
|
Dobro vece, mame! Pa sta je ovo sa decicom?!😵 Rosi, javljaj sta kazu. Pilici maleni, koliko se muce...Nama je tata bio na putu van zemlje, jos se sastavljamo. J me je oduvao vikom i kenjkanjem zbog zubica. Bice bolje. M je na zimovanju, Niki se tek sprema, kod njega se sve nesto ispomeralo. On ce na pripreme sa klubom, a u aprilu tek sa odeljenjem. M mi bas nedostaje. Ali, me zovem. Roditelji toliko smaraju vaspitacice da me je gotovo sramota sto ja ne zovem. Salim se. Ja to ne volim. Jutros su se one javile u grupi na Viberu i to je dovoljno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 20:31:22
|
|
|
|
emicaa
|
Rosi javi nam se kad zavrsite. Bas smo svi zaredali.Dora i dalje ima proliv ali nije joj ni muka,ni temperatura.Da ne trci u wc mislila bih da joj nije nista.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 20:32:18
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Ja uspavljujem S. Inhalirala sam je... Kaslje i dalje. Mada treba sad i da izbaci taj sekret... Rosi, pa vi nagrabusiste! Kako je sada, jel jeo nesto? Ja ne znam sta je ovo ...evo mi samo sto smo pregrmeli stomacni virus, L opet slinavi a D na inhalacijama . U sredu imamo zakazanu vakcinu. Nema ništa ni ovaj put od nje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 21:00:44
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro vece mame, deca okupana ja se spremam da idem u kupatilo ali sedoh da malo odmorim. Joj bas nadrljaste, a na IMD je uvek haos, kad god smo tamo zaglavili ostajali smo bas dugo, ali sam zadovoljna njima, Tirsovom malo manje. Sutra bi trebala deca da krenu u vrtic a bas ih ne bih slala tri nedelje vec ne idu, sutra definitivno moraju. Muz pocinje da radi, promenio je posao pa je sutra prvi radni dan, bas sam srecna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 23.12.2018 21:05:51
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Rosi drzite se. Je li dobio terapiju ima li temp?D opet 37.2 . Ali jede na silu videceml mleko posle. Sada knhalacije. Pre pola sata povratio? bilo je i slajma. Malo bude tuzan malo veseo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
ImeAdminDa li vam se svidja ime Dorijan?da (
17%)
ne (
83%)
Ukupan broj glasova: 30Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!