|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/18 [chat]
23.12.2018 21:26:03   
vocicana
Rosi drzi se, jbt ne verujem kako se to zakomplikovalo.
Maraj, prvo ocisti nosic da napravis dobar prolaz, noska u ruke, fizioloski i vadi slince. Posle joj ukljuci inhalaciju sa fizioloskim, da se lepo napari i spricni neki Marisol ili sta god da koristie da dete normalno prodise.
Dobro vece mname. Mi smo isti kao i svi vi, samo bez temp, a videcemo sta cemo sutra. Ja sam preclovasla nosic, inhalacija pa Marisol pa po kap Adrianola, da vidis, dise moze Dunav da prepliva.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1226
23.12.2018 21:43:55   
Misha i Ljisha
Svratih da vidim jel se Rosi javljala kad nema je jos. 😞
Moji svi spavaju. Oribala sam kupatilo i sad cu da popalim masine pa idem i ja u krevet

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1227
23.12.2018 21:47:57   
IvanaSK RR
Rosi, i ja svratih da vidim jel ste se javili...
Mi smo imali Deda Mraza u komsiluku,pedesetoro dece bilo. Paketici, vatromet.. Bas nam je bilo lepo.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1228
23.12.2018 22:07:11   
Rosita
U bolnici smo. Vide mu neku senku. Nista ne znam. On je bez glasa ostao. Luda sam od šoka i beige.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1229
23.12.2018 22:11:02   
MasnaMasnica
Joj Rosi izdrzi. Budi jaka. Znam kako je. Ima li terapiju?Kako se kod njih malih na brzinu sve iskomplikuje strasno. Znam.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1230
23.12.2018 22:18:40   
vocicana
Senku na plucima? Vrv dete posle toliko dana ima upalu, srce malo. Drzi se, sada si tu, dace sve sto treba i mora. Ljubim!!!user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1231
23.12.2018 22:20:10   
vonavoj
U bre rosi..drzi se,budi jaka,trebas mu.M zaspao ima 38..dala cepic..nadam se da ce sutta biti bolje.

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 1232
23.12.2018 22:26:52   
milicicak
Rosi, verovatno je upala pluca 😥 znam da je strasno i da si u soku ali bolje je sto ste u bolnici. Bice pod stalnim nadzorom i brzo ce ga oni oporaviti. Videces, sutra ce vec biti bolje.
Drzi se. Ljubim puno

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1233
23.12.2018 22:29:51   
vocicana
Bice to sve ok, nego nije moralo tako daleko da ode, znaju oni sta treba ali ne daju. Jadno dete i nasa Rosita, sto to mora da prolazi.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1234
23.12.2018 22:30:05   
Maslacak15
auuu ovde se bas zakomplikovalouser posted image bice sve dobro, drzite se.... Rosi, Von sutra ce sigurno biti vec lakse. I ja mislim da je najbezbednije u bolnici.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1235
23.12.2018 22:33:20   
vocicana
user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1236
23.12.2018 22:59:08   
mama Jo
Rosi draga user posted image
Mislimo svi na vas, sutra ces se javiti sa lepsim vestima sigurno. Ljubimo vas 😘

,,Carpe diem"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1237
23.12.2018 23:16:01   
Rosita
On niti sisa niti jede na infuziji je. Na nefrologiji smo a sutra dolazi pulmolog. Mnogo mi je loše, mukica. Ovo nikome ne bih poželela. Nije problem upala pluća nego to što pedijatar vidi na snimku liči mu i na uvećanu srčanu senku tako nešto. Ne znam :( nadam se sutra boljitku. Dobija longacef. Kks dobra a crp 45. Za dan mi dete totalno loše :(

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1238
23.12.2018 23:20:33   
milicicak
Rosi, super sto je na infiziji. A zar nije radiolog gledao rtg snimak i napisao izvestaj? Bilo kako bilo, sve ce ti sutra reci potanko. Gadno je kod njih tako malih za par sati se sve izokrene ali najbitnije je da je on sad pod stalnim lekarskim nadzorom. Ti gledaj kako znas i umes da se malo odmoris, trebace ti snage u sledecih par dana. Ljubim puno. Drzi se

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1239
23.12.2018 23:20:50   
MasnaMasnica
Rosi mnogo mi je zao. Kada su mali i nejaki. Evo sve sam se najezila prodjoh kroz to. Bice sutra bolje videces ,nocas ce ga oporaviti infuzija i prima jak antibiotik. A za tu senku mozda je samo od upale pluca.Kako su nam ovi decaci ovako kilavi sa disajnim organima.😑🙁Kaze meni danas dr koji je u januaru D spasio zivot, nikakav pantenol njemu odmah udarna terapija, takav je.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1240
23.12.2018 23:26:30   
vocicana
Ma kakvi Rosi, uvecana srcana senka dete iz aviona ima virusnu upalu plucaa, ne brini, vazno je da prima ab i infuziju, bice sve ok.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1241
23.12.2018 23:27:34   
Ana RR
Uh Rosi user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1242
23.12.2018 23:42:06   
Sanjica26 RR
Dobro vece. 
Sad sve iscitacavam. Bas mi je zao Rosi. :(  Ako nekako mogu da ti pomognem vici.Znam da kod beba moze za nekoliko sati da bude lose.  To smo iskusili sa Sofijom. To meni samo lici na upalu pluca, a ne na senku. Samo treba neko dobro da poslusa. Drzite se.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1243
23.12.2018 23:57:29   
Rosita
Povraća više puta. Žene, hvala. Ovo je pakao pakla. Do sutra ništa nefrologija
Mili koji odmor. Stojim nosam ga

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1244
24.12.2018 0:02:21   
Ana RR
Rosi, izdrži, misli na nešto lepo i budi pozitivna, neka vam brzo prođe vreme do jutra user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1245
24.12.2018 2:23:50   
Misha i Ljisha
Meni se P budio i dodjoh da vidim sta ima novo jer sam sinoc zakucala. 
Rosi grlim te. Strasno bas kako se sve zakomplikovalo. A idioti mogli su brze reagovati da niste pola dana tamo cekali. Jaooo izem ti i drzavu i sve. Samo da on bude dobro. Da malo zivne od infuzije. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1246
24.12.2018 2:32:00   
Maslacak15
I ja Sam budna. Rosi, jedno glupo pitanje, a sto Su vas smestili na nefrologiju????....drzite se oboje!!! Red je da krene nabolje, Mora...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1247
24.12.2018 3:01:52   
Rosita
Jer je pulmologija puna ko oko :(

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1248
24.12.2018 3:41:33   
vonavoj
Strasno koliko bolesne dece sa kasljem.epidemija..

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1249
24.12.2018 5:43:58   
pari
Rosi,kako je sad?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Bivsi
magnetic

Razmisljate li nekad o nekom bivsem momku i pitate li se kakav bi vam zivot bio sa njim?

cesto (44%)

retko (35%)

nikad (21%)

Ukupan broj glasova: 138

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here