|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XVI
4.11.2018 14:15:20   
Malenamrvica
Ja se danas osjecam ludo, toliko me neki strah bio uhvatio da sam legla u sobu i lezala sat vremena, bolo me stomak dolje nisko. Sad se osjecam ok, malo sam se prejela, evo lezim i mrsko mi ustat sklonit banane sa stola jer se uzasno osjete 😂. Jel ti ides jos smedkasto?

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 1026
4.11.2018 14:25:50   
vojvodjanka87
Mislim da vise ne ,samo je nocas islo i boleo me je stomak i jutros kad idem u toalet i onda ,sad je ok...ipak cu ja sutra uraditi test i kuci jer preksutra ide u lab na betu,ne bih ako je negativna beta da se rasplacem u sred grada bolje da znam unapred sta da ocekujem ...

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

(odgovor članu Malenamrvica)
Direktna veza do poruke: 1027
4.11.2018 14:28:21   
Malenamrvica
Vjerujem da je implatacija, jel ti kasni m? Ja sam radila test a imala jos par dana do m. Bio je pozitivan, slaba crtica al dovoljno jaka da me utjesi. 

Direktna veza do poruke: 1028
4.11.2018 14:38:13   
vojvodjanka87
Ja nikad ne dobijam redovno ,nekad na 29,30 dan a nekad na 35 nikad se ne zna,sutra mi je 27dc,sad sedim za kompom bole me ledja i jajnici tj jajnik ne mogu da iscekam utorak a strah me je user posted image Al mislim da ima nesto jedem ko provaljena i halapljivo ne mogu to da vam opisem user posted image

< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 4.11.2018 14:39:56 >

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

Direktna veza do poruke: 1029
4.11.2018 14:40:28   
Malenamrvica
Ne znam sta da ti kazem, mene je boljelo ma desnoj strani, leda me i sada boluckaju, stomak isto, grudi takodjer. Ja sam test radila popodne jer isto nisam mogla docekati. 

Direktna veza do poruke: 1030
4.11.2018 14:42:46   
vojvodjanka87
Kad su ti rekli uz da radis?jel tamo gde si radila VTO ides i na uz?

Direktna veza do poruke: 1031
4.11.2018 14:46:36   
Malenamrvica
Ne, na ultrazvuk idem kod svog ginekologa za 10 dana. Daleko mi 300 km putovati, ali nista ne znaci da mozda i odem nekada tamo. A betu vadila u opcoj bolnici.

Direktna veza do poruke: 1032
4.11.2018 15:17:54   
dunja RR
Vojvođanka, to je pravo vreme za implantaciju,i nadam se da je smeđkasti scedak zbog toga. Sada malko miruj do bete. Da se embrion lepo ugnezdi, i ne jedi slatko sada, i manje testa.
Ja sam tip koji testove ne radi posle VTO, spremim sebe za negativnu betu, pa ako me obraduje pozitivna, super. Ako ne, više sreće drugi put i nema odustajanja, jer nisu uspeli samo oni koji su odustali.

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.11.2018 15:18:57 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1033
4.11.2018 15:26:48   
vojvodjanka87
I ja se nadam Dunja ,ti kao vise iskusna sa vto mozda mozes tako ,ne kazem da ti je manje tesko palo nego da ja mozda imam malo vise ocekivanja,ja sam mnogo jaka ne pustam suze kao stena sam sve drzim u sebi uglavnom ne volim da me drugi sazaljevaju zato niko osim muza i drugarice i jedne zene iz komsiluka koja je prosla kroz ovo bar 5 puta znaju da sam prosla kroz VTO mada i sa njima slabo pricam o tome samo kazem bice sta bude,aliu se plasim da me ne slomi mozda negativna beta pa se rascmizdrim u sred laba zato planiram uraditi sutra test kuci pa preksutra ne betu pa sta mi Bog da user posted image Imam osecaje da ce da bude pozitivna i velika mozda ali nikad se ne zna...

< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 4.11.2018 15:28:28 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1034
4.11.2018 15:33:07   
Malenamrvica
Ja mislim da svatko od nas ovo shvaca vise ili malo manje emotivno, nismo svi isti. Svima nama je tesko, mozda nekome vise a nekom manje. Sve ovisi od osobe do osobe, ja isto kazem da je to bila implatacija. Opusti se ☺

Direktna veza do poruke: 1035
4.11.2018 15:37:17   
dunja RR
Ja sam oduvek tako, od pvve VTO, i kasnije isto, nikada test nisam radila.
Ja recimo kada mi stigne mail iz laba za betu, ne otvaram, strah me user posted image Prva dva puta sam čekala dr me nazove, gledam u mail i ne otvaram user posted image . A sada mi je mail stigao, ali nisam ni provervala jer sam krvarila, i nisam očekivala da sam trudna, i kada su me nazvali sa klinike i rekli da sam trudna, ja se šokirala. Valjda sam se sebe isprogramirala na mala očekivanja, i onda me uspeh više raduje, i zahvaljujem se Bogu svaki dan na tome.
Svi smo drugačiji znam.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1036
4.11.2018 15:41:03   
vojvodjanka87
Volela bih da sam kao ti,spolja izgledam tako hladno i nezainteresovano a unutra se kidam ne mogu da spavamuser posted image Daj boze mrvice ,ali zar nije kasno za implantaciju vec mi je 9dptuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1037
4.11.2018 15:41:56   
dunja RR
Nije, nije kasno, implantacija traje, ne brigaj, navijamo!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1038
4.11.2018 15:49:01   
Maslacak15
ja mislim da mozes da uradis test vojvodjanka. Jako je tesko proceniti u tom periodu. Moze da bude i jedno i drugo. Sto kaze Dunja implantaacija je kompleksan proces. S druge strane ti si znaci 13/14 dan posle aspiracije sto moze biti znak da korpus luteum popusta.... Jako navijam da se obradujes ali radi kako je tebi lakse. Ljudi su razliciti. Nekom je lakse da vadi betu, drugom je bolje test u kucnim uslovima itduser posted image . Puno te pozdravljam

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1039
4.11.2018 15:55:12   
vojvodjanka87
Mislila sam da cu cekati betu preksutra ali kad bolje razmislim idem sama gradskim i da vadim krv i po rezultat bojim se negativne beto jer ne iskljucujem tu mogucnost a onda se plasim da cu puci tj popustice emocije i necu moci suze da suzdrzim ,bolje da se ja kuci sutra pripremim testomuser posted image Hvala vam zene drage sta bi ja bez vas user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1040
4.11.2018 15:59:32   
dunja RR
Vojvođanka, da li mogu rezultat da ti pošalju na mail, da ne ideš po njega?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1041
4.11.2018 16:01:31   
vojvodjanka87
Pa ne znam, u ovoj lab sto cu da radim dal sablju uglavnom idem po rezultate nisu mi ni spominjali nikad da mi posalji a razmisljam sam o tome. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1042
5.11.2018 5:25:45   
Malenamrvica
Vojvodjanka, zajedno s tobom u mislima cekam rezultate.. ❤❤❤, saljem ti veeliku podrsku i navijam za plusic 🙃

Direktna veza do poruke: 1043
5.11.2018 7:58:48   
vojvodjanka87
Hvala ti puno Mrvice znaci mi <3 <3 <3

Direktna veza do poruke: 1044
5.11.2018 8:00:25   
Malenamrvica
Vojvodjanka, cekas sutra ili?

Direktna veza do poruke: 1045
5.11.2018 8:03:29   
vojvodjanka87
Ne znam ,cekam da mi muz dodje veceras da vidim hoce moci on da me vozi ujutru na test a ako moze necu ni da radim kuci,bice mi lakse kad je on tuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1046
5.11.2018 8:04:46   
Malenamrvica
Super, samo opusteno 😘

Direktna veza do poruke: 1047
5.11.2018 8:07:33   
vojvodjanka87
Od jutros me bole krsta ,zigaju mesta gde su jajnici a grudi otecene ali nisu bolne samo na stisakuser posted image

Direktna veza do poruke: 1048
5.11.2018 8:12:06   
Malenamrvica
Mene jos uvijek boli, sada malo na desnoj strani pa sam ponovi legla, leda me bole dolje nisko, a grudi su bolne. Mozda je to to 😁

Direktna veza do poruke: 1049
5.11.2018 9:53:35   
vojvodjanka87
Pa mozda ko zna, u nekim momentima sam ubedjena da je to to a nekad kad nemam bas nikakve bolove i nista mislim da nije uspelo, sad sam legla jer su poceli jako da me bole ta mesta gde su jajnici sve me koci al stomak nista, cudno mi kako me boli na mestu levog jajnika a ja ga nemam 🤔

Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here