Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.11.2018 7:53:07
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vec sam izvadila krv, moram cekati do pola 2, da dignem nalaz. Ovo je sada najgore, makar se osjecam dobro, ali neka mala bol je i dalje prisutna, onako nisko dolje. Hm...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.11.2018 8:06:33
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Bice sve dobro Mrvice pitanje je samo koliko beba ima 🤗 Bitno da je sve ok
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.11.2018 8:17:11
|
|
|
|
Malenamrvica
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Bice sve dobro Mrvice pitanje je samo koliko beba ima 🤗 Bitno da je sve ok kako si ti? Jel mozes spavati??
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.11.2018 8:20:18
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Super sam, mogu ustajem rano iz drugih razloga 😀Idem sad malo proset_ati do poste i marketa prijace mi, mislim da me ledja bole od sedenja i lezanja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.11.2018 8:21:40
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Samo ti polako,ja malo set_am, odem do trgovine i nazad. Danas ce mi opet bit izlazak do bolnice i nazad. 😊
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.11.2018 13:04:39
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Evo mene, beta 388, ja zadovoljna! 🤗🤗🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.11.2018 14:11:26
|
|
|
|
jess021
|
Malena, divno! Sad mirno cekas uz!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.11.2018 14:15:02
|
|
|
|
Malenamrvica
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Malena, divno! Sad mirno cekas uz! jess, mislim da cu se sada i dobro naspavati. 😂
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 3.11.2018 17:36:42
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Kako ste? Jel ima koga? Vojvodjanka kako si ti?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 3.11.2018 20:39:15
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Mrvice dobro sam 😊 kako si ti? Ja cekam utorak da radim betu, malo sam uplasena sta ce da bude ali mislim pozitivno 🙂
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 3.11.2018 20:45:14
|
|
|
|
Malenamrvica
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Mrvice dobro sam 😊 kako si ti? Ja cekam utorak da radim betu, malo sam uplasena sta ce da bude ali mislim pozitivno 🙂 dobro sam, odmaram i tako. Malo i dalje bolucka trbuh ali kazu da je to normalno. Sad ce taj utorak, opusti se samo bit ce sve super.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 3.11.2018 20:47:43
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Jedem ko provaljena 😀 I dalje osecam jednu tacku u stomaku i danas poceo zeluc da me boli sto nikad nije, jel tebe bole grudi? Mene sad samo boluckaju ali su ogromne i dalje...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 3.11.2018 20:51:00
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Bolile su me prvih par dana, onda su me prestale, a sada me opet pocinju, nije neizdrzivo ali je onako dosta nelagodno. Bas se maloprije muz naslonio na mene pa sam ga oterala jer sam mislila da ce mi eksplodirati. A jedem sve sta mi dode pod ruku 😂😂😂😂
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 3.11.2018 20:59:28
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Eto mene su bolele grudi kad nije trebalo 😀 sad me samo probala nesto ispod rebara ponekad ziga bol u nozi i zeludac poceo da me boli, mislim da je od previse voca, nije navikao zdravo da se hrani
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.11.2018 6:19:46
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Bit ce to sve uredu ja sam sigurna. Cekam zajedno sa tobom betu. Nadam se da ce uspjsti sav taj nas trud. ❤
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.11.2018 6:22:58
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Nocas me probudio bol u stomaku nije strasna ali boli i ja do toaleta kad vidim braon iscedak, i jutros kad piskim braon, ne jako ali ima 😕
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.11.2018 6:34:53
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Tako je meni bilo, dosta me bolio stomak i kada sam isla na wc vidjela sam svijetlo rozu krv. Da li ti jos uvjek ide ili? Meni tri kapi i posle toga samo mrvicu smeckastog. Da nije implatacija??
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.11.2018 6:36:22
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ma nije nema krvi ni malo samo braon sekret, a vec koristim utrog 3*1 ne znam zasto sad ovo 😕
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.11.2018 6:39:12
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ja mislim da je to implatacija, ako nema puno vjerujem da je. I ja koristim vaginalete, samo lezi i.opusti se. Tako je meni doktor rekao jer sam se uplasila, meni se to desilo isto u nedjelju proslu. Na kraju je ispalo da se bebica ugnjezdila.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.11.2018 7:11:13
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Daj Boze da je to, evo vise nema 😕 Kako se ti sad osecas?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.11.2018 7:16:09
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Tako sam ja imala, samo jedno jutro. Osjecam se dobro, bole me grudi i ponekad imam grceve. Al valjda to sve tako mora bit. Prva mi trudnoca pa ne znam. Neman nikakvih drugih simpoma osim ne spavanja.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.11.2018 7:18:56
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
E mene npr grudi vise ne bole ali i dalje su velike, kod mene sve obrnuto... Juce me celo vece zeludac boleo ne znam ima li to kakve veze jer sam povezala, sad imam blagi bol dole u stomaku 🙁
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.11.2018 7:29:16
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Mislim da je ta bol normalna, bolucka i mene. Nije da se bas osjecam savrseno, grcevi su stalno tu prisutni, nekad jaci nekad slabiji. Dobila sam normabel od 2mg za opustanje maternice.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.11.2018 13:56:52
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodjanka, kako si??
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.11.2018 14:10:14
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
E mrvice iz sata u sat sve drugacije,cas me ledja bole cas grudi cas moj ludi mozak od razmisljnja Kako se ti osecas?
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.