|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XVI
2.11.2018 7:53:07   
Malenamrvica
Vec sam izvadila krv, moram cekati do pola 2, da dignem nalaz. Ovo je sada najgore, makar se osjecam dobro, ali neka mala bol je i dalje prisutna, onako nisko dolje. Hm...

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1001
2.11.2018 8:06:33   
vojvodjanka87
Bice sve dobro Mrvice pitanje je samo koliko beba ima 🤗 Bitno da je sve ok

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

(odgovor članu Malenamrvica)
Direktna veza do poruke: 1002
2.11.2018 8:17:11   
Malenamrvica

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Bice sve dobro Mrvice pitanje je samo koliko beba ima 🤗 Bitno da je sve ok

kako si ti? Jel mozes spavati??

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 1003
2.11.2018 8:20:18   
vojvodjanka87
Super sam, mogu ustajem rano iz drugih razloga 😀Idem sad malo proset_ati do poste i marketa prijace mi, mislim da me ledja bole od sedenja i lezanja

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

Direktna veza do poruke: 1004
2.11.2018 8:21:40   
Malenamrvica
Samo ti polako,ja malo set_am, odem do trgovine i nazad. Danas ce mi opet bit izlazak do bolnice i nazad. 😊

Direktna veza do poruke: 1005
2.11.2018 13:04:39   
Malenamrvica
Evo mene, beta 388, ja zadovoljna! 🤗🤗🤗🤗🤗

Direktna veza do poruke: 1006
2.11.2018 14:11:26   
jess021
Malena, divno! Sad mirno cekas uz!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 1007
2.11.2018 14:15:02   
Malenamrvica

IZVORNA PORUKA: jess021

Malena, divno! Sad mirno cekas uz!
jess, mislim da cu se sada i dobro naspavati. 😂

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1008
3.11.2018 17:36:42   
Malenamrvica
Kako ste? Jel ima koga? Vojvodjanka kako si ti?

Direktna veza do poruke: 1009
3.11.2018 20:39:15   
vojvodjanka87
Mrvice dobro sam 😊 kako si ti? Ja cekam utorak da radim betu, malo sam uplasena sta ce da bude ali mislim pozitivno 🙂

Direktna veza do poruke: 1010
3.11.2018 20:45:14   
Malenamrvica

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Mrvice dobro sam 😊 kako si ti? Ja cekam utorak da radim betu, malo sam uplasena sta ce da bude ali mislim pozitivno 🙂
dobro sam, odmaram i tako. Malo i dalje bolucka trbuh ali kazu da je to normalno. Sad ce taj utorak, opusti se samo bit ce sve super.

Direktna veza do poruke: 1011
3.11.2018 20:47:43   
vojvodjanka87
Jedem ko provaljena 😀 I dalje osecam jednu tacku u stomaku i danas poceo zeluc da me boli sto nikad nije, jel tebe bole grudi? Mene sad samo boluckaju ali su ogromne i dalje... 

Direktna veza do poruke: 1012
3.11.2018 20:51:00   
Malenamrvica
Bolile su me prvih par dana, onda su me prestale, a sada me opet pocinju, nije neizdrzivo ali je onako dosta nelagodno. Bas se maloprije muz naslonio na mene pa sam ga oterala jer sam mislila da ce mi eksplodirati. A jedem sve sta mi dode pod ruku 😂😂😂😂

Direktna veza do poruke: 1013
3.11.2018 20:59:28   
vojvodjanka87
Eto mene su bolele grudi kad nije trebalo 😀 sad me samo probala nesto ispod rebara ponekad ziga bol u nozi i zeludac poceo da me boli, mislim da je od previse voca, nije navikao zdravo da se hrani 

Direktna veza do poruke: 1014
4.11.2018 6:19:46   
Malenamrvica
Bit ce to sve uredu ja sam sigurna. Cekam zajedno sa tobom betu. Nadam se da ce uspjsti sav taj nas trud. ❤

Direktna veza do poruke: 1015
4.11.2018 6:22:58   
vojvodjanka87
Nocas me probudio bol u stomaku nije strasna ali boli i ja do toaleta kad vidim braon iscedak, i jutros kad piskim braon, ne jako ali ima 😕

Direktna veza do poruke: 1016
4.11.2018 6:34:53   
Malenamrvica
Tako je meni bilo, dosta me bolio stomak i kada sam isla na wc vidjela sam svijetlo rozu krv. Da li ti jos uvjek ide ili? Meni tri kapi i posle toga samo mrvicu smeckastog. Da nije implatacija??

Direktna veza do poruke: 1017
4.11.2018 6:36:22   
vojvodjanka87
Ma nije nema krvi ni malo samo braon sekret, a vec koristim utrog 3*1 ne znam zasto sad ovo 😕

Direktna veza do poruke: 1018
4.11.2018 6:39:12   
Malenamrvica
Ja mislim da je to implatacija, ako nema puno vjerujem da je. I ja koristim vaginalete, samo lezi i.opusti se. Tako je meni doktor rekao jer sam se uplasila, meni se to desilo isto u nedjelju proslu. Na kraju je ispalo da se bebica ugnjezdila.

Direktna veza do poruke: 1019
4.11.2018 7:11:13   
vojvodjanka87
Daj Boze da je to, evo vise nema 😕 Kako se ti sad osecas? 

Direktna veza do poruke: 1020
4.11.2018 7:16:09   
Malenamrvica
Tako sam ja imala, samo jedno jutro. Osjecam se dobro, bole me grudi i ponekad imam grceve. Al valjda to sve tako mora bit. Prva mi trudnoca pa ne znam. Neman nikakvih drugih simpoma osim ne spavanja.

Direktna veza do poruke: 1021
4.11.2018 7:18:56   
vojvodjanka87
E mene npr grudi vise ne bole ali i dalje su velike, kod mene sve obrnuto... Juce me celo vece zeludac boleo ne znam ima li to kakve veze jer sam povezala, sad imam blagi bol dole u stomaku 🙁

Direktna veza do poruke: 1022
4.11.2018 7:29:16   
Malenamrvica
Mislim da je ta bol normalna, bolucka i mene. Nije da se bas osjecam savrseno, grcevi su stalno tu prisutni, nekad jaci nekad slabiji. Dobila sam normabel od 2mg za opustanje maternice. 

Direktna veza do poruke: 1023
4.11.2018 13:56:52   
Malenamrvica
Vojvodjanka, kako si?? 

Direktna veza do poruke: 1024
4.11.2018 14:10:14   
vojvodjanka87
E mrvice iz sata u sat sve drugacije,cas me ledja bole cas grudi cas moj ludi mozak od razmisljnjauser posted image Kako se ti osecas?

Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here