Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 13:49:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Super Ljisho, neka bar si mirna... Jel ima i dalje temp.? Mi danima hocemo na bazen, ali niako da se iskombinujemo... kad mm dodje oko 5, bazen radi do 7, onda nam kratko, a isto vikendom mialim da je velika guzva pa nesto ne silimo... a bas bih se okupala negde...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 22:33:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, kako je P?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 22:38:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Svi se razbezali danas Nadam se da ste svi proveli lep dan, i da je batketu temp.spala 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 22:48:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, nigde nikoga. Devojke, javljajte se!
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 22:59:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo, evo tu sam ja. Nemoj sad da begate. Odoh u kafanu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 23:04:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahhaahahhahaahahhaa, aj na pivo. Maca ima 37.5
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 23:08:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sta je sad majku mu stara? Malena stalno je zezaju virusi.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 23:31:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E ja vise ne razumem stvarno. Jedino se jadnoj brze organizam izbori, ali je i dalje cesto hvata.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 11.8.2018 23:43:13
|
|
|
|
jess021
|
Evo i mene. Mi dosli u goste, jedva sam ih uspavala, nadam se mirnoj noci. Ivana, jel samo temp?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 6:18:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Jaoo Ivana pa nju celo lwto nesto zeza. Nadam se da je spala temp sama od sebe. Batke nam se juce borio sam. Cas je imao cas mu spadala i u krug. Nista mu još o davali. Strpali ga u krevet u 7 juce i evo jos spava. Nije se budio niti je imao temp nocas. Ja se jedina probudila. Vauuu... Sve mi cudno. Evo pijem kafu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 7:43:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro. Ljisho, znaci prosla temp? Bravo batke, vidis kakav je borac 😊 Ivana, nadam se da se i Maca izborila, jel dobro? Jess lepo se provedite u gostima 😉
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 8:07:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dala sam joj sirup nocas. Nije imala. Sad vidim da je malo topla Ljiso, super sto je bolje Jess, da, samo temp.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 8:10:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Vidim uglavnom je decici dobro. Za macu najvijam da nema vise temperaturu. Pocela sam da se spremam za sluzbu, pa budim polako decu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 8:11:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, Sanjice. I ja se nadam da ce joj biti bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 12:22:33
|
|
|
|
Rosita
|
Hej mame! Samo da mahnem. Nisam vas nesto ni citala pomno, preletim! Najvaznije da svi ozdrave! Meni je N nocas krkljao, zaslinavio je. Prethodnu noc se puno budio, a uopste nije sklon tome, tacno je to bilo pred procurivanje nosa. Sad, on krklja i ja naravno ne mogu biti sigurna da li je smao iz nosa, mada je ok i ne deluje bolesno. Posto u petak ima vakcine, razmisljam da ga odvedem sutra na slusanje cisto da se to pribelezi i proprati. Puno pozdrava.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 12:37:06
|
|
|
|
jess021
|
Nisam uopste spavala One su bile dobre, ali od jedne do druge i tako u krug celu noc. Ja se ovde uvek lepo provedem, sestre drzi butik i ja se opremim po nabavnim cenama Sad cu malo da dremnem sa njima.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 12:59:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, gde zivi sestra? I ja kad sam u gostima nista ne spava. Sofija sad spava, a T cita. Trebalo bi da spremim rucak. Za decu ima, ali mm i ja trebamo da rucamo isto.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 13:14:35
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, u Novoj Pazovi. Tu mi je tetka i dve sestre od tetke. Bas smo jako bliske i cesto se posecujemo. Jesi ti odmorila od jucerasnjeg dana?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 13:18:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Jess, ti si sad posle shoppinga garant kao nova 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 13:22:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, koliko ostajete? Lepo se provedite. Rosita, ozdravite sto pre.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 13:57:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, nisam se umorila. Bilo nam je prijatno. Nisu gosti koji su probirljivi. Deca su sve jela i najmladji decak je dva puta sipao. On voli da jede kao Sofija. Jako su slicni svi kad ih gledas ovako i kad pricamo kakav je ko. Prvi put su se deca upoznala. I bas su se lepo igrali i ako ne znaju deca srpski, a ove dve engleski. Dobro braca i sestre su. Sofija je terala na srpskom. T je non stop dolazila da nas pita kako se sta kaze. I tako.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 16:26:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice nisu dzabe rodjaci, slicni nego sta Bas je super sto vam je bilo lepo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 17:09:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Gde ste ekipa? Avi se razbezali negde.... Nedelja.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 17:22:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana i ja smo tu
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 12.8.2018 17:25:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jes, Sanjica i ja dezuramo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?