Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 14:15:03
|
|
|
|
Maraj
|
Da bas cudno da nema ljise. A i maslacak se nije skoro javljala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 14:16:02
|
|
|
|
pari
|
I meni je to Rosita...kako uklopiti bebu u to... Ima i fitnes za mame i bebe na Nbg i o tome sam razmisljala ali opet ista pitanja...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 14:32:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao jao sto ste mi se zabrinule Eve me Sa mojima celo jutro neki cirkus, pa mi bio i majstor , moji opet otisli na bazen. P zeza. I tako. Idem da vidim sta ste piskarale
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 14:39:29
|
|
|
|
Maraj
|
jel to majstor dosao kad su oni otisli na bazen
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 15:43:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj jel to majstor dosao kad su oni otisli na bazen Sigurno
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 16:47:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Nasmejete me uvek
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 20:13:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Paki je obavio. sad tokom uspavljivanja. Presvukla ga i evo zaspao sam. Bio je u zenu posle kakanja pa je sam zaspao Evo stigao mm. Hihi...odoh mame da poobavljam svoje vecernje duznosti. A vala valja se i raditi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 20:55:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao zeneee Ja sam umorna kao pas a glava mi puca! Vukica sam malo vozala mojim novim sluzbenim autom, pa onda tatinim otisao je da spava napokon.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 22:21:43
|
|
|
|
Maraj
|
Gde ste mame. Meni nije skoro bio gadan dan kao ovaj danasnji.... uglavmom bila sam danas i u dz i u Frontu. U kakvom mi rasulu od zemlje zivimo....pisala sam u temi trudnice... Uglavnom ako minne bude bolje, vracam se u Front. L sam ostavila da spava kod mojih i bas mi fali..m
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 22:23:09
|
|
|
|
mama Jo
|
O, Maraj, idem da virnem tamo sta si pisala. Ja danas bukvalno u telefon nisam virnula... bas mi je bio turbo ceo dan...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 22:28:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj idem i ja da vidim sta si pisala. Nadam se da ce ti biti bolje. Danas izgleda svima turbo dan, slabo se pisalo. Mm i ja takoc divanimo i ode on po picu jescemo u 23h. Katastrofa. A da ne kazem da mi se pije kafa. Dana nisam na miru ni kafu popila. Moji sutra opet nisu tu ceo dan. Znaci Paki i ja soliramo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 22:33:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, bas mi je zao :* Ljiso, super ti dijeta
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 22:34:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Ni ja danas nisam popila kafu kao svet. Jutros, i to neku slabu, ubi boze. Bas mi je falila. Mozda me i zato glava razbija. Ljisho, gde uzimate picu? 😊 Negde u NS, ili kod vas?
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 22:36:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Maraj, bas mi je zao :* Ljiso, super ti dijeta e kad sam znala da ces odmah da banes na rr kad ja kazem da cu jesti nesto "dijetalno" mm je Bik u horoskopu, njemu je samo da se dobro jede i da j.... al bukvalno. A on kad jede ne mozes da ne jedes pored njega, velik je gurman i jako ga slatko gledati kako jede. Dok sam bila trudna sa D vecito je u ponoc jeo i ja npr vec spavam u krevetu i dolazi do mene i budi me i tura mi zalogaj u usta, "vidi sta sam spremio hajde da jedes sa mnom" i tako stalnooooo....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 22:40:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, ti se predstavljas kao čovek od karaktera, prema tome, molim te, nemoj mi ove izgovore
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 22:44:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj, kad je hrana u pitanju... malo zazmurimo na karakter 😊 Realno, i ja bih sad bas jela picu Ali ipak idem da spavam... Laku noc i mirnu noc vam zelim 😊
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 22:53:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eh, i ja bih vruce pečenje al to nije tema.. Mom sinu je lepo na Super raspustu. Imali su vec macevanje i neke aktivnosti, veceras zurku. Bas sam srecna sto mu je lepo, naročito sto se nesto dvoumio da li da ide..
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 22:58:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ajao Ivana dosao mm i kaze "zasluzili smo po toblerone" mi smo svinje.... Mama jo ima sjajna picerija u Futogu. Rade dve babe kod Joce i Nidze. Tako se zove hehe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 23:11:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eto, sta reci Ljubim vas sve, odoh i ja polako u krevet.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 23:40:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Super sto ti se S lepo provodi. Meni je macevanje sjajan spprt. Al D se ne svidja. Nego ostavih i za dorucak picu. A iskreno moglo mi je stati Imam izgovor za toblerone. Pms. Hihi Evo P spava i smeska se. Svrcko mali. Odoh i ja. Kuckamo se sutra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 4:55:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
P se probudio u 4 da sisa. Pa ustali i mm i ja. Evo popili kaficu. Tj on je ja jos pijem. Jer dok sam oko vesa proslo mi vreme. Najavili oluju kad onl nista nocas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 5:03:37
|
|
|
|
pari
|
Meni T opet stenje...sad sisa pa se nadam da ce jos spavati...dusa mi spava. Maraj.kako si?
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 5:20:56
|
|
|
|
jess021
|
I moja gospodjicu je jutros poranila, probudila se u 4h. Nadam se da ce uskoro zaspati. Maraj, idem da vidim sta je bilo.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 5:28:52
|
|
|
|
vonavoj
|
I moj besni,pije i napinje se,jadan. Ljisho,koliko vi malo spavate Inace,ovaj ciklus mi je horor,od pola 12 do 1,ulozak je bio prepun,i to sam mrezasti preko stavila..a kad ustanem,trcim na wc,to nijedan ulozak ne moze da upije..bas sam se uplasila..pa u 2,pa u 3 i sad u wc,horor. Bas je bojim odliva,jer sam imala posle ispadanja spirale..grozan osecaj,prokleto zensko.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 5:29:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
sve ranoranioci eno i meni P stenje i prdi. Valjda se nece jos probuditi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?