Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:38:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa dobro je... ne mora to jos nista znaciti. Cekaj Sofija 😊
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:40:45
|
|
|
|
Maraj
|
Da da. reci joj i ja joj go govorim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:42:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A priblizilo se. Pa dobro to te prilrema. Jel te jos drzi ili od onda nista?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:46:46
|
|
|
|
Maraj
|
Priprema se gospodjica dobro. Nisam sa L imala ovakve kontrakcije. Ma nisam nikakve. A sa njom...kako sam usla u 9. Kazu zene da zato sto je druga trudnoca. Ko ce ga znati.... Joj ja sam gola voda. Toliko mi je vruce a L nikako da zaspi da odem da se tusnem. Sutra da zovnem mamu da me ofarba
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:55:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ne znam to za drugu trudnocu ja sam imala u svakoj Ja sam premorena, najedoh se lubenice i odoh sad da spavam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 22:57:19
|
|
|
|
Maraj
|
E ja sam se najela kiflica. Sto slanih , sto slatkih. Na kraju sam ustala i oprala zube da ne bi vise jela...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 23:00:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ajao testaaa al ces da narastes
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 23:01:56
|
|
|
|
Maraj
|
Ma vec vidim kako sutra kukam na gorusicu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 5:41:10
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja sve manje spavam. Bar L spava....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 6:39:05
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Maraj, bas mi zao sto ne mozes da se odmoris. M i ja ustale pre 6h, L jos spava, mm ode na posao. Mene jos drzi ona kijavica, bas sam kilava, a danas bih trebala spremati stan. Dva dana sam spavala sa njima popodne i bas mi se dopalo.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 6:43:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrook Maraj uh ta nesanica pred porodjaj bas nervira. Mene boli vrat, nezgodno sam spavala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:21:29
|
|
|
|
Duškić
|
Maraj, jos malo duso. I ja vala Anck, sva sam j ukocena i slomljena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:22:27
|
|
|
|
Maraj
|
Mame jel vas bolela mala karlica pred porodjaj. Sva se raspadam. Ne mogu da hodam. Kad treba da sednem, jedva sednem. Ma nije mi ovako bilo sa L....prepone me ubijaju i dole nesto...rekla bibda je ceka karlica.... Ma ne bi ja panicila da ne moram na cr Ovako samo molim Boga da ne krene.... sutra imam ctg a tek u ponedeljak kod moje dr koja ce me poradjati. Inace L ustao pre 7. Pije caj. Moram zvati moje da dodju po njega. Jedva mrdam van kreveta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:33:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Maraj mene je sa trecim bolela svakak kost a ne samo karlica raspadala sam se bukvalno. Nisam mogla ni da stojim ni da setam, i to vec od 7 meseca.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:35:23
|
|
|
|
Maraj
|
U pa super onda. Znaci nisi se odmah porodila kad su ti krenuli ti bolovi....nadam se da nece ni meni. Samo da dobacim do sledece nedelje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:37:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma ja sam ceo deveti mislila da cu se poroditi i nista ...stigla do termina
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:50:23
|
|
|
|
pari
|
Maraj, i mene je sve bolelo...isti osecaj sam imala...i u karlici
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:56:06
|
|
|
|
Maraj
|
U dobro je. Utesiste me malo Evo mi ctg-a od juce. Ja poslala mojoj dr koja mi vodi trudnocu (koja ce me poroditi) ona mi napisala super. Sta joj znaci to super, ko ce ga znati... E da , izvinjavam se moderatorima necu vise da kacim ovde slike ali u temi o trudnicama nema nikoga, moram ovde pisati
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 5.7.2018 8:38:42 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 7:58:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Da procitam sta ste pisale 😊
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 8:01:57
|
|
|
|
Maraj
|
E nadjoh temu o ctg-u pa sam tamo prebacila sliku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 8:20:40
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. David mi je juce mnogo nervozan,pretpostavljam zbog vakcine sto je prekjuce dobio.Pred spavanje sam mu dala sirup.Od kad mi je mama ovde i ne svracam mnogo.Nemam pojma sta ste pisale,nadam se da ste dobro. Maraj izguraj do sledece sedmice,mora te bebica slusati kad joj kazes
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 8:32:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
C cc. Maraj, na vreme si prebacila sliku. I molim te bez obzira sto nema trudnica moras tamo da pises ovako nesto ili u odgovarajucoj temi. Dobro jutro. Svi spavaju. Ja treba da idem na posao da potpisem vise to glupavo resenje. Od danas sam i na odmoru. Videcemo posle sta cemo da radimo.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 5.7.2018 8:40:11 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 8:43:48
|
|
|
|
pari
|
Mi imali standardnu noc. M sinoc jedva zaspao sam ali uspeo je...nekoliko puta me zvao...ali nije se budio u toku noci. A bebica na svaka 2h standardno.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 9:14:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Dan! Mene je drmao pms zadnja tri dana,sinoc sam dobila i jasno mi je zasto sam se osecala onako. M kao da oseca da me boli i da sam dobila i nece da spava od 7,a juce je isto tako ustao i dok sam spremala stvari za doktora on je sam zaspao.a sad jok..pa stvarno! Sinoc sam islq sa T u grad,nas dve same,J na rodjendanu,M sa tatom,bas joj nedostaje da budemo same.. i meni. Kupila sam silikonsku kalup za mafine u obliku leptira,mede i zeke..6kom stane,taman za njih.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 5.7.2018 9:28:58
|
|
|
|
Maraj
|
Joj von oni bas osete nasu napetost. Secam se da je L imao 17 dana. Nikako nije mogao da zaspi. A meni dusa spava. Jako sam bila nervozna. Na kraju sam u pola noci probudila mm a ja legla. On mi kaze da kako ga je uzeo, on je zaspao. Bas oni osete nasu napetost...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?