|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/18 [chat]
6.7.2018 5:32:41   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: vonavoj

I moj besni,pije i napinje se,jadan.
Ljisho,koliko vi malo spavateuser posted image
Inace,ovaj ciklus mi je horor,od pola 12 do 1,ulozak je bio prepun,i to sam mrezasti preko stavila..a kad ustanem,trcim na wc,to nijedan ulozak ne moze da upije..bas sam se uplasila..pa u 2,pa u 3 i sad u wc,horor. Bas je bojim odliva,jer sam imala posle ispadanja spirale..grozan osecaj,prokleto zensko.

jeste malo spavamo pretpostavljam i mm i ja. Mi smo vec matori, znas ono matorci u cik zore ne mogu da spavaju nocu i sluser posted image

Saosecam za ciklus i meni je takav prosli bio, ista prica, bukvalno za sat i po menjam ulozak, pisala sam. Medjutim vec naredni dan je bilo mnoogooo manje

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 601
6.7.2018 6:36:44   
Anck Su Nmaun
Jao zene pa sve ste u budneee u 5 ujutru user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 602
6.7.2018 7:42:21   
Maraj
Jutro mame
Ja sam konacno spavala user posted image
Popila sam bensedin sinoc. I hvala Bogu spao mi je pritisak. Uglavnom pijem metil dopu i dalje a uvece 2,5mg bensedina...
Nedostaje mi L. Nisam ga videla od juce oko podneva. Al kod mojih je...pa se kao tesim.....al opet mi fali...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 603
6.7.2018 7:56:50   
Misha i Ljisha
Dobro je Maraj. Hajd jos malo i gotovo. user posted image PRiblizilo ti se opasno.

P i dalje spava. Na kraju sam ga stavila na stomak da ne stenje

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 604
6.7.2018 7:57:00   
pari
Maraj,super da ti je bolje! A razumem te za sina...tako i meni nedostaje kad ode...
Von, nadam se da će ti danas biti bolje...
Meni zaspala T tad u 5 ali je stenjala sve vreme,pa onda u 7 i evo još spava

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 605
6.7.2018 8:00:41   
Maraj
Ja stvarno ne znam kako cu ga ostaviti kad odem u porodiliste. Juce em umirem od glavobolje i pritiska em se rastajem sa zivotom sto ga nisam neko vreme videla. Ej al nema minsigurnijih i pouzdanijih ljudi za cuvanje L od mojih....al eto.... nabijam sebi pritisak jos vise....
Zene , kako je lepo spavati user posted image verovatno me onaj bensedin od sinoc smlatio. Mogla sam jutros jos da spavam al treba da mindodju iz dz da mi daju injekciju...pa rekoh, hajd da ustanem...da se ne uspavam.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 606
6.7.2018 8:11:07   
pari
Maraj, ja sam isto tako osećala. Ali samo pomisli na to da si njemu posvetila puno vremena od njegovog rođenja i da ništa neće biti strašno da ga ne vidiš nekoliko dana...Znam da ti nedostaje ali brzo će to proći...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 607
6.7.2018 8:26:11   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ove tri su budne. T vec danima kaslje. Moram sad da je vodim kod dr. Usta nije zatvorila. Sad brzinski da se obucem, pa dorucak.
Sinoc smo ih vodili na vasar dok nije krenula guzva. Ja uopste ne volim vasar, ali otac im je obecao da ce da idu. Pa, ajde da pomognem mm gde ce da ide sam sa njima trima. Zaspale su za sekund. user posted image
Sutra dolaze moji mama i tata po sestricinu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 608
6.7.2018 8:28:44   
emicaa
Dobro jutrl zene.Jedva sam se probudila,svako jutro se budim nenaspavana.I kad David dobro odspava ja opet jedva ustanem.
Maraj isto sam mislila kad sam bila trudna,kad sam krenula u bolnicu plakala sam kao malo dijete sto je ostavljam.Cak sam u bolnici pitala koliko je najmanje sto kod njih moram ostati.Oni rekli da mogu odmah navece kuci,ali sam ipak prespavala kod njih.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 609
6.7.2018 8:33:48   
Maraj
Emice nisam verovala da cu ovako reagovati....
Sanjice, vasar user posted image
Joj sto sam ja volela vasar kao dete. Pa mekike, pa secerna vuna. Tako mi je to u lepom secanju. Mislim da sva deca uzivaju. I sad osetim miris vrucih mekika , samo kad se setim.....

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 610
6.7.2018 8:38:55   
emicaa
Maraj ja sam kukala od pocetka druge trudnoce da ne znam kako cu nju ostaviti.Ali tad nisam nikad bez nje provela noc,razdvajale smo se na par sati dnevno.
Ja volim vasar samo zbog hrane user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 611
6.7.2018 9:00:47   
Maraj

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Ja volim vasar samo zbog hrane user posted image

Jao i ja. Svi mirisi su mi i sad u nosu user posted image sad bi pojela mekiku. user posted image
Ja o ostavljanju L nisam ni razmisljala do sinic kada su razmisljali da li da me ostave u bolnici

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 612
6.7.2018 11:06:26   
IvanaSK RR
Ajde, bre, sta kukateuser posted image tri nedelje sam bila u bolnici. Za to vreme videla sina dva puta po dva minuta.
Ne mozete ih ceo život drzati pored sebe.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 613
6.7.2018 11:16:39   
Maraj
A joj ivana zar si toliko bila....user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 614
6.7.2018 11:21:21   
emicaa
Ivana nismo svi isti user posted image
Dora je u vrijeme pocela i sa temperaturom svako 3-4 sata,a ja je moram ostaviti.Ma ludila sam i od brige i od tuge

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 615
6.7.2018 11:24:03   
Maraj
Ja ivana ne znam.ni kako si sina pustila na rekreativnu user posted image

Salim se. Al mislim da ce mi tesko pasti to prvo odvajanje
Al moramo se nekad "odvojiti"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 616
6.7.2018 11:33:21   
mama Jo
Meni kad je muz poslao snimak kaki mi J peva dok sam bila u porodilistu, nisam smela da ga otvorim 😊
Ja i sad ne znam kako cu podneti njeb polazak u vrtic 😊
Ali to je sve normalno dok su mali 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 617
6.7.2018 11:52:56   
pari
Mama jo, samo pomisli kako ce joj biti super u vrticu...Ja mog M ponekad cekam jer se on jos igra user posted image njima trebaju drugari i takva igra

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 618
6.7.2018 11:55:56   
mama Jo
Znam, znam, vrtic joj je potreban trenutno vise nego ista stvarno, ali prosto meni ce biti jako cudno to odvajanje, jer najduze sto sam bila bez nje je u porodilistu 2,5 dana.... sve ostalo smo non stop zajedno.

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 619
6.7.2018 11:57:18   
IvanaSK RR
Jeste, Emice, vi ste super majke, ja nemajkauser posted image
Deci je lepse sa svojim društvom nego sa nama. Svako traži svoje drustvo.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 620
6.7.2018 12:04:35   
vonavoj
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ajde, bre, sta kukateuser posted image tri nedelje sam bila u bolnici. Za to vreme videla sina dva puta po dva minuta.
Ne mozete ih ceo život drzati pored sebe.

Bas vala,kao na ulici da ih ostavljate.user posted image kako cete prvu ekskurziju,izlazak. Svi brinemo,ali treba da se odvoje malo i osamostale.
Drugo kad su bolesni pa ih ostavim,a ovako,neka se uce.
Moja T je vec 3 puta bila na ekskurziji,prvi put sa 3.5godine. I super joj je bilo..ali prica,uvod, sve je bitno..i to da li brigu prenosite na decu. Mada su moje skitare,stalno bi isle negdr..tako smo ih navik

< Poruku je uredio vonavoj -- 6.7.2018 12:09:59 >

Direktna veza do poruke: 621
6.7.2018 12:10:46   
IvanaSK RR
Koliko god mi nedostajao kad se cujemo mobom i on oduševljen govori kako mu je super i vidim da jedva čeka da završi razgovor da bi nastavio, meni je to dovoljno user posted image
Maraj, bila sam pred porođaj zbog pritiska, pa onda kad je uradjen carski vise dana u sok sobi jer nisam mogla da ustanem (rusila se), pa onda sa bebom, cekale da dobije na težini...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 622
6.7.2018 12:20:15   
pari
I ja sam strasno vezana za sina pogotovo jer smo neko vreme bili sami on i ja ali govorim sebi da je za njega bolje da ne bude vezan toliko za mene,da moze i bez mene,da bude samostalan,hrabar i da uziva i u tudjem drustvu.
Iako i dalje imam problem da ga pustim na par dana kod mojih u Ns user posted image kad ga pitam on ne zeli da ide sam,on hoce sa mnom,a opet sigurno bi mu bilo super kod mojih i mozda bi to bilo dobro za njega...ali eto,nikako da prelomim

Direktna veza do poruke: 623
6.7.2018 12:45:53   
IvanaSK RR
Pari, sin je poceo ici kod svekijevaca na duze kad je porastao malo i sam izjavio da hoce. Nista na silu.
Al imamo temu o tome da ne mašimo ovde.
Jutros su imali demonstriranje prve pomoci, svi su učestvovali, dobismo i slike. Posle toga voznja bagijem sa instruktorima pa sami, kaze uciteljica opste oduševljenje.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 624
6.7.2018 13:10:13   
Maraj
Ja pod klimom. Bas je toplo napolju. Jedva cekam tu kisu veceras... da nam svima lakne sa ovim glavoboljama.
Moj L hoce kod mojih. Nece da se vrati kuci

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here