Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 15:47:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Pisala sam tamo pitanje...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 16:13:03
|
|
|
|
MimaKos
|
Znaci ja ne znam odakle mi ovoliki ves, sto ga vise sklanjam to ga vise ima! Nasa soba, decija soba, gomilica do gomilice, i taman sve zavrsim vec sad imam za punu masinu... Starija ostala napolju, dosadno joj da me slusa vise, a meni nesto palo na pamet da krenemo polako da ucimo, za pocetak godisnja doba.. dobro je savladala ali joj koncentracija i nije bas jaca.. zacas joj nesto skrene paznju..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 18:05:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj standardno sa vesom svi mucimo muku 😊 'Ajte u kafanu, kafa se pije 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 18:11:20
|
|
|
|
MimaKos
|
Da poslazem sve ovo i stizem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:09:14
|
|
|
|
emicaa
|
Ja perem ves svaka 4 dana i uvjek imam najmanje 4 masine.Nekad bude i 6.Zamislite gomile kad motam David rucao meso sa rostilja prvo sam mu ja davala pa je onda uzeo krilce i rucao sam.To mozda vama nije big deal ali ja jos ne mogu da vjerujem.On nikad ne jede meso,pije kapi za gvozdje jer je skroz nisko.Ma presrecna sam
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:14:28
|
|
|
|
MimaKos
|
Super, mozda mu je tamo u sumi uz rostilj bilo zanimljivo... kad svi ruckaju :) ja svaku noc po masinu, bas kao da izbegnem gomilanje, ali nesto mi se bas gomila.. ili jos nisam navikla da nas je cetvoro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:16:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joj nemoj o vesu ostala mi prwpuna korpa jos kad sve izrucim iz torba 5 dana cu biti u vesu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:21:00
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja posle mora perem ves po nedelju dana :) samo ga u kese potrpam kad pakujem i vadim kesu po kesu :))
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:21:16
|
|
|
|
Maraj
|
Emice ja jedva cekam taj mimenat da moje dete krene da jede. Sve je na silu. Danas sam mu gurala pohovane tikvice da jede. Pojeo je on al je meni vise stresno dranje njegovo i moje dok se nagovori da krene da jede
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:30:04
|
|
|
|
mama Jo
|
😊 meni J sad bas dosta stvari, ma skoro sve jede sama... ne da mi da je hranim
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:34:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I V zato ga presvlacim 5 puta dnevno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:36:10
|
|
|
|
MimaKos
|
Moja je pocela normalno da jede ali je prestala da kaki, po sat vremena sedi na solji i zeza... molimo se i navijamo kao ludaci svaki put, jos jede bas puno voca i povrca...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:40:53
|
|
|
|
pari
|
Super emice za meso! Mi bili napolju oko 6...bas je bilo fino... Sad uspavljvanje...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:44:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa isto, i nju presvlacim po 5 puta, i bebu i onda se pitam odakle mi toliko vesa
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:45:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, bravo za Davida Moja kuci skoro nista ne jede, a u vrticu sve.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:47:42
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi se namolili nekako da kaki zbog rodjendana koji ima sutra ( mrzim kad kaki u vrticu jer se sami brisu) pa se kupali :) sad u oboje u krevetima, zovu me na smenu :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:47:50
|
|
|
|
Maraj
|
Ivana zato ja i hocu da L sto pre krene u vrtic...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:48:42
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ivana zato ja i hocu da L sto pre krene u vrtic... To je tacno, vide od ostalih
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:49:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
VES SREDJEN!!! Bili mi mama i tata i sveki. Sve sam postavila na zadatke Mama je peglala, tata mi je orezao ruzu koja je JAKO visoka, ja oribala kupatilo i kuhinju, sveki je zabavljala P (njoj ne mogu nista da naredim a i nista me ne slusa kad joj kazem i za P, npr uplakanog ga stavlja u kolica a on tad uvek u jos vecu dreku krene pa sam naravno ja preuzimala non stop pa nisam ja stigla vise), mama nam donela KROFNE tata nam doneo eurokrem. D i mm na rodjendanu jos uvek. Otisli su jos oko 4 kad su dosli moji. Bata spava ja kuliram. Sad cu sudove u sudomasinu da poslazem, da oribam sporet, mm je danas kuvao i usisao kucu SVE CAKUM PAKUM hihihi..uf sto volim tako efikasne dane. Idemu temu online kupovina hihihi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:51:57
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso krofne si jela sa kremom!!???!!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:52:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, kako sisanje, izmuzavanje?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:52:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Blago tebi Ljiso, kako bih ja da mi neko samo opegla, ne mora vise
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:53:59
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: pari Super emice za meso! Mi bili napolju oko 6...bas je bilo fino... Sad uspavljvanje... Pari,vi se setate? Ja ga nisam izvodila par dana,duvao vetar,kao nije mi za bebu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:54:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj, peglanje, jos leti... pih... Jeste, i ja iz mnogih razloga zelim da krene u vrtic, bas im je sad vreme stvarno...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 24.6.2018 20:56:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
da krofne sam jela sa KREMOM evo zadavite me haahah.... Pa mora covek malo i da se opusti hihihi... Mimakos to mi je jedino i bilo bitno, krenula sam ja da peglam a mami sam dala P ali mama ne voli kad bebe placu pa mi je rekla da se ja oko njega bakcem dok ona pegla, pa kad je stigla sveki njoj sam dala P USPAVANOG al ne moze ona bez komentara : da vi ste ga tako navikli da ga drzite stalno da spava da ga nosate vi ste krivi, pa pokusava da ga spusta pa se probudi i u krug. A mojoj mami kad dam P mama sedi tacno se vidi da je zeni neudobno ja joj sve stavljam jastuke da se ona opusti kaze ne treba joj drzace ga tako samo da odspava. Moja mama je u fazonu sve za decu, a sveki je u fazonu "ta mora da se poradi" a nista ne uradi Matorci. Nadam se da cemo mi biti ok kad omatorimo hihihi... e da izmlazanje...pa danas nisam stigla ali je sisao, voljno, bez mnogo dreke, svaki put kad se drao dala sam dohranu. Znaci umesto dva podoja je dobio ad. Sta da radim. Odlucila sam ako krene da se dere i stenje na sisi da tad dam svoje mleko ako imam izmuzeno ako ne ad. Da se ne patimo
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 24.6.2018 20:57:56 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?