Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 14:51:50
|
|
|
|
mama Jo
|
E, pa da onda znas vec... To isto obozavamo 😊 Samo sto ja to bas ne znam da pravim, to mi mama napravi, mi to zovemo pobacane visnje 😊😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 14:55:15
|
|
|
|
jess021
|
Sad cu ti staviti recept u temu sta smo danas pravile.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 15:59:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Hajde, imam visnje domace, mama mi donela a ja ih strpala u zamrzivac, taman da ih iskoristim 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 16:00:57
|
|
|
|
Maraj
|
Jess meni je taj kolac ekstra Volim ga u jesen/zimu. Jos onako secer u prahu preko. Ma super je. Mene opet stomak boli. Mislim da me zaboli i kasiku kad podignem a ne sto sam danas malo po kuci sredjivala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 16:31:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mame kolko punih ulozaka se racuna da je odliv. Ja promenih 4od jutros i to one super. Do veceras ce biti bar jos dva. Ma katastrofa sam. Plus izgleda mi fali mleka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 16:39:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja to ne racunam kao odliv, skoro svaka mens mi je takva drugi, nekad i treci dan. Kako znas da nemas dovoljno mleka?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 16:44:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
upravo je posle sisanja drekao i drekao a nije prdeo i dali dohranu popio 100ml i stisnem grudi ono prazne. Nikad ih ne isprazni do kraja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 16:45:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Pregledala me babica..kaze za 10 puta su ti manje grudi..da u septembru odradim ultrazvuk..obavezno. Legla sam da odspavam.rekla mi je patronazna da ce 10ti dan od lekica za zaustavljanje mozda da mi bude muka, da me glava boli..kaze hormoni..zato mi nocas nije bilo dobro,a celo jutro mi muka i glava..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 16:46:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mozda je to zbog mens i tolikog krvarenja.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 16:50:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mozda je to zbog mens i tolikog krvarenja. desi se meni da promenim toliko ulozaka ali ono reda radi a ovo su bas krcati. I dva puta sam spavala danas. Ajd dobro i vreme i malokrvna sam posle porodjaja i sad ovo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 16:51:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hmm, mislim da doktori racunaju odliv ako je pet punih uložaka promenjeno u toku dana... Nadam se da pijes gvozdje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 16:54:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Hmm, mislim da doktori racunaju odliv ako je pet punih uložaka promenjeno u toku dana... Nadam se da pijes gvozdje. ne ispila jednu kutiju i mrzelo me jos da pijem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 16:57:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, pročitaj ovde. Možda je to slučaj i kod tebe KLIK Ima i tema KLIK
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 15.6.2018 16:58:32 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 17:07:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, pod hitno gvozdje i vitamin C da uzimas... Zezas se ti...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 17:34:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Von, dobro je. Ljisho, meni se nikada nije desilo da pritisnem a bas da nista ne izlazi, cak i kad sam imala virus i 48h nista nisam mogla da jedem kad ih pritisnem mleko izlazi iako su na dodir bile prazne skroz i mekane. Dan kada jedem redovno i lepo prepune su mleka. Moras da jedes mnogo, mani sad dijete i razmisljanja o hrani dok ne vidis sta ces sa dojenjem. I to sto Ivana kaze, vitamine obavezno uvedi.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 17:42:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nije ona na dijeti, jesi citala sta jede... Hrani se lepo, ima uzine, corbice svaki dan, meso, salate... Nije potrebno za mleko da jede 24h dnevno.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 17:43:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Joj zene sta da radim..dobila sam prvi put,ona je preurarlala noc i prethodnu noc je bila nervozna..mislim da je gladna! Da li da joj dajem dohranu? Samlela me nocas! Tako je i starija cim sa dobila urlala i presla na dohranu i odbila se sledeci put kad sam dobila! von ovo je tvoj post iz 2015. Sta se desilo? Jao D mi je bila nervozna valjda zbog mog pms-a kad sam dobijala ali nije bas bilo puno problema oko kolicine mleka i dojenja.Ovo me sad izludi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 17:52:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, prebacila sam u temu Dojenje i menstruacija...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 21:19:02
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece mamice. Mene evo tek sada, pakovala sam danas, pravila spiskove, jurdisala po gradu, nisam stala, a sada sam naravno dosla u trecu smenu. Dete je super, vec nekoliko dana melje, tata, mama aro bemvau u Holandiju , a ro znaci idemo. Poceli smo da sklapamo recenice. Sta radi tata?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 21:26:20
|
|
|
|
mama Jo
|
za recenice sad mozete da razgovarate kao pravi odrasli ljudi
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 21:29:45
|
|
|
|
vocicana
|
Mama Jo, jutros kada je ustao, kaze Sta radi tata?Ja malo zacudjena. Posle toga mama, hocu jucak, i fodu da pije. Divna iznenadjenja, bas sada uzivam onako kako sam mislila da ce biti. Mali za male, ugadjaj, nosaj, pricaj, ali bez nekog znacajnog odgovora. Ali medeni su, rastu, gledam ga danas kako lepo pokazuje emocije, kako zna da zagrli da poljubi. Posle popdnevne dremke, ulazi u dnevni boravak, prilazi muzu i ljubi mu jednu nogu, pa drugu, pa ga je zagrlio, legao, da se istopis.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 21:29:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super, Voci. Srecan put. Maca mi je sumnjiva, nema temperaturu, ali...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 21:30:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj nemoj temperaturo dosadna!! Voci, uzivajte maksimalno, blago tebi, da napisem i ovde 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 21:33:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, stvarno se nadam da nece, ali mi tako ne izgleda.. Idem polako da se spremam za krevet, bas sam lose. Cele nedelje sam sva nikakva.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 15.6.2018 21:33:32
|
|
|
|
vocicana
|
E jbg bas Ivka. Izmeri joj. Lutka moja.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?