Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.6.2018 10:52:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Cacio e Pepe (Pasta with cheese and black pepper)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.6.2018 10:57:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobra ideja Ana.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.6.2018 11:05:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Samo ću za Marka bez bibera i sa fetom, on voli klasiku haha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.6.2018 13:01:41
|
|
|
|
nata11
|
Uuu fino izgleda, sigurno smeka. Ti uvek iskopas neki zanimljiv recept. Inace obozavam beli biber Ja imam za danas pilecu corbicu a za veceru cu meni spagete sa sosom 4formaggi ( sada dobila ideju) a mm cu zapecene makarone jer on gospodin ne jede spagete A za sutrasnji rucak cu grasak sa piletinom.
< Poruku je uredio nata11 -- 13.6.2018 13:03:29 >
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.6.2018 13:17:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, jako je fino, jednostavno a punog ukusa. Zapravo su često ta jednostavna jela i najlepša. Šta ću kada volim da istražujem hranu i recepte nisam ja neki ljubitelj srpske kuhinje jer mi smetaju jaka jela.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.6.2018 14:17:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja danas imam rucak od juce samo sam brzinsku salatu - rendana jabuka, cvekla i sargarepa, mm je obozava, a osvehi milina jedna!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.6.2018 13:23:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pirinac i povrce sa soja sosomi kikirikijem i piletina u pavlaci.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.6.2018 13:26:33
|
|
|
|
Maraj
|
Danas spagete sa mlev mesom u paradaiz sosu. Za salatu krastavac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.6.2018 13:57:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Deci domaca pileca supica i makarone zapecene sa sirom i jajima. Za nas posne punjene tikvice i salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.6.2018 14:26:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Imam jos za danas corbe, pa sam meso belo ispekla u tiganju uz zlatnu frikom mesavinu sa soja sosom kao prilogom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.6.2018 14:32:51
|
|
|
|
nata11
|
Tu mesavinu obozavam. I toskana mi je vrh.
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 14:57:04
|
|
|
|
jess021
|
Juneca supa, nasuvo sa krompirom i Zuti kolac sa visnjama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 15:34:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, probaj i ovaj, ja uvek njega pravim: Kolač od jogurta sa višnjama Smažemo isti dan Mm jeo gusti grašak od juče, ja pojela punu činiju grčke salate, Mare će nešto brzinski (krompirići, jaja i sl.).
< Poruku je uredio Ana RR -- 15.6.2018 15:35:59 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 15:50:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Pileci paprikas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 16:00:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Deci je ostao rucak od juce. Nama sam dobila corbicu. Pojedem punu ciniju salata i nista mi ne treba.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 16:03:34
|
|
|
|
jess021
|
Anci, vrlo su slicni recepti, samo sto kod ovog mog ide vise jaja. A taj sam pravila po preporuci bebilule
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 16:09:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Slični su, da, ja uvek biram onaj sa manje jaja hahaha. Ali zaista, biskvit je prelep, još mi volimo kada se malčice prepeče... mmmmm.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 16:53:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja cu to praviti u ponedeljak. Taj sa visnjama ja imam recept sjajan na kasike
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 17:09:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam skoro pravila ovaj sto je Ana stavila. Muz pojeo jedno parce, sin ni jedno i na kraju ga odnela mami,ona voli vocne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 17:11:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivana kod nas sve pojede mm, Marko i ne proba, ne voli uopšte kolače (jedino čokoladne). I svekrvi odnesem trećinu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 17:12:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Dajte pls recept za posnu varijantu, znam da ima, ali ko ima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 17:17:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, ja sam pre par meseci mami u postu pravila ovaj Klik
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 20:43:40
|
|
|
|
jess021
|
Samo da prijavim da smo pojeli ceo kolac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 20:50:41
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.6.2018 21:13:34
|
|
|
|
vocicana
|
Bravoza kolace, ja sam danas bila bas gotovanka. Sve su drugi spremali.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.