Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.6.2018 15:26:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, ja na malo masl. ulja prodinstam pa posle nalijem sa sokom od paradajza i pustim da se krčka. Začine po ukusu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.6.2018 15:34:07
|
|
|
|
Maraj
|
Pa jel otopis prethodno? To bude povrce u paradaiz sosu?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.6.2018 15:44:21
|
|
|
|
MimaKos
|
Domacu supicu i pilav
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.6.2018 15:55:49
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pa jel otopis prethodno? To bude povrce u paradaiz sosu? Ne, onako smrznuto ide odmah u tiganj. Isto i hrono mix, mada njega češće spremam u rerni. soka sipaš po ukusu, sad ne znam da ti kažem koliko ja stavim. Onako da može lepo da se skuva ali da ostane gusto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.6.2018 16:29:40
|
|
|
|
Maraj
|
Nisam do sad przila to smrznuto povrce. Moram probati
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.6.2018 16:35:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja to obožavam i to mi je najbrži ručak. Hrono mix uvek imam u frizu, juče sam ga spremala uz dimljenog lososa. Savršeno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.6.2018 18:04:10
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ajde savet.Snicle svinjske kako najbolje da spremim da da mi budu mekane a ne da se skamene.a
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.6.2018 18:17:20
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Nisam do sad przila to smrznuto povrce. Moram probati Isto! Ionako stalno tragam za nekim brzim ruckom, ovo deluje kao odlicna carijanta!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.6.2018 21:41:42
|
|
|
|
Leptiric123
|
Nesudjenu supu,jer je neko zaboravio vrata od zamrzivaca pa mi se odmrzla piletina.Snicle za mm i pitu sa sirom za A.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.6.2018 22:54:48
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Ajde savet.Snicle svinjske kako najbolje da spremim da da mi budu mekane a ne da se skamene.a Lovačke, natur, toskanske... ako volite u sosu. Ako ih pržiš, onda na naglu vatru i okrećeš ih na svaki minut. Moja mama tako dobro sprema te pržene ali ja to godinama već izbegavam, ponekad počastim mm kada zasluži, što reče Milicicak Možeš da ih složiš u pekač sa povrćem (kolutovi luka, paprike, pečurke itd), malo dodaš balzamiko sirćeta i vode, poklopiš i ubaciš u rernu. Milina. Balzamiko daje divan ukus a pritom omekšava meso.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.6.2018 22:58:15
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni su najmeske kad se dinstaju, prvo na vrelo ulje, pa ih okrenes cisto da se zarumene i dolivas vodu, ja ih u voku spremam, da se duuugoo krckaju, dodajes vodu i bukvalno ti noz ne treba
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.6.2018 11:07:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Musaka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.6.2018 13:50:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Pileca supa. Barena sunka, sveza salata - paradajz i krastavac, grilovana sargarepa i tikvica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.6.2018 14:55:02
|
|
|
|
nata11
|
Sta kuvati danas za sutra?
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.6.2018 14:59:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, bez ideja sam. Jedva spremim i ono što je za danas Kod mene supica od juče (eto ideje ) i proja sa zeljem, mladim lukom i sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.6.2018 15:07:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Neku corbicu, supu, pasulj, grasak, boraniju.. To spremam za dva dana.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.6.2018 15:13:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Djuvec posan. Za decu spagete carbonara. Veceras za njih ce da budu mafini sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.6.2018 20:11:57
|
|
|
|
MimaKos
|
Danas grasak bez mesa, brzinski sa sargarepicom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.6.2018 20:44:03
|
|
|
|
milicicak
|
Danas hrono mix sa pohovanim belim mesom, povrcna corba i cokoladni mafini. Napravila sam junece snicle u expres loncu, sutra cu da dodam roze boraniju uz to. I krcka se juneci gulas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.6.2018 20:46:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene danas zapečena boranija sa junetinom. I ništa nije ostalo za sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.6.2018 20:49:21
|
|
|
|
Maraj
|
Mili za koliko dana ti to spremas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.6.2018 20:49:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Paradajz corbica, bataci iz rerne i povrce iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.6.2018 20:54:48
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Mili za koliko dana ti to spremas Za tri dana i jedna porcija gulasa ide u zamrzivac. Ja tako kuvam uglavnom, za tri-cetri dana odjednom, mnogo se stedi vreme. Cetiri serpe na sporetu, cetiri rucka za dva sata, milina
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.6.2018 21:13:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Pametno
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.6.2018 21:47:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zapecene makarone
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.