Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 7.6.2018 14:38:42
|
|
|
|
Duškić
|
Krompirici mladi i socna piletina.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.6.2018 14:27:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sladoled, al mnogo sladak Corbica i riblji stapici, sopska salata. Mrzelo me vise
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.6.2018 14:31:13
|
|
|
|
jess021
|
Pileca supa i mladi krompir za decu, juneci gulas sa sampinjonima u crnom vinu i testenina. Za desert kolac sa keksom, pudingom, malinama i bananama. Morala sam ovako da nabrojim, kolac nema ime
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.6.2018 14:32:47
|
|
|
|
mama Jo
|
belo meso u krem supi, pire...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.6.2018 14:10:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pasulj sa kobasicama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.6.2018 15:00:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja napravila tortu sa malinama, rucak sam dobila
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.6.2018 18:15:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćuretina, pečeni brokoli, grčka salata.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.6.2018 19:10:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Corba od praziluka i pirinca, mladi krompiri i puno sveze salate. Za decu makarone sa sirom i salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.6.2018 20:37:05
|
|
|
|
mama Jo
|
+ kiflice sa sirom i susamom...brzinske 😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.6.2018 21:48:15
|
|
|
|
Maraj
|
Ispekla vrat i sopsku salatu napravila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.6.2018 22:25:35
|
|
|
|
MimaKos
|
Pljeskavice, na brzaka..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 11.6.2018 15:21:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Pohovano belo i pire, supica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 11.6.2018 15:36:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaća supica puna povrća, belo meso pohovano (iz rerne) i spanać.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.6.2018 11:50:05
|
|
|
|
emicaa
|
danas peceno pile sa mladim krompiricima i zelena salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.6.2018 11:55:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Corba od praziluka i pirinca. I puno salate. To mu najvise prija. Deci juneca corba sa puno povrca.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.6.2018 12:00:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Imam supicu i meso od juče Marku sam obećala krompiriće a nama samo još grčka salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.6.2018 12:01:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Brokoli corba i pilav
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.6.2018 12:02:55
|
|
|
|
jess021
|
Ana, pa ima li nesto lepse nego kad imas skuvan rucak Ja cu danas lazanje, a njima dvema varivo sa piletinom i tikvicama. Mislila sam i kolac sa jabukama, ali nije sigurno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.6.2018 12:11:14
|
|
|
|
milicicak
|
Kod nas danas spagete bolonjeze, supa i zelena salata. I mramorni kolac cu da umutim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.6.2018 12:28:05
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ana, pa ima li nesto lepse nego kad imas skuvan rucak Ništa lepše joj da nije Marka ne bih ni kuvala, eventualno čorbicu i samo salate, grilovano povrće... još i za svekrvu spremam i to mi je obaveza koja mi je uvek iznad glave.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.6.2018 12:30:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja skuvala pasulj, moozda cu ga danas jesti al ima za tri dana nema kuvanja vise za ovaj mesec
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.6.2018 8:26:27
|
|
|
|
emicaa
|
Danas cu spagete bolonjeze,za sebe cu grcku salatu.Mogla bih mozda i neki kolac da iznenadim muza,jadnicko.Od kad ne jedem slatko ne pravim ni njemu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.6.2018 10:23:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas biber špagete.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.6.2018 10:28:18
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Danas biber špagete. Sta je to Ana?
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.6.2018 10:44:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, najednostavnije i najlepše špagete ček da ti nađem recept, lakše mi je nego da pišem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.