Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 13:15:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja volim sa tatom da gledam fudbal on je bivši fudbaler i onda je jako zanimljivo sa njim gledati. Mm nikad ne gleda domaće timove, razumem ga više voli basket i obožava američki fudbal
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 10:23:19
|
|
|
|
Maraj
|
Dakle.....za par sati pocinje.... ja sam u fazonu
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 10:33:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Dakle.....za par sati pocinje.... ja sam u fazonu Hihihihi, jedva čekam
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 11:32:01
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana i ja,bas me hvata euforija 😁
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 12:00:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehehehe, samo jos pivce da kupimo
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 12:39:37
|
|
|
|
Maraj
|
Meni je to glupost. Gledam kako njih 11 trce za loptom i zaradjuju milione Ja trcala za knjigom i kasni mi trudnicko
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 12:41:53
|
|
|
|
emicaa
|
maraj to je druga prica.I meni je najveca göupost na svijetu da jedan fudbaler koji ganje loptu zaradjuje toliko a doktor koji svaki dan spasava zivote situ. Ali ovde je rijec o sportu,o igri a ne o tome koliko dobiju
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 12:44:25
|
|
|
|
Maraj
|
Ma znam emice....al da su neki igraci....najgori smo u fudbalu. Skoro nismo imali "normalan " sastav. Sta da gledam...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 12:44:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eh, bolje da ne uporedjujemo, nije tema
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 12:45:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ma znam emice....al da su neki igraci....najgori smo u fudbalu. Skoro nismo imali "normalan " sastav. Sta da gledam... Druge fudbalere
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 12:47:00
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Meni je to glupost. Gledam kako njih 11 trce za loptom i zaradjuju milione Ja trcala za knjigom i kasni mi trudnicko Joj, Maraj, sad si me nasmejala ja to uopste ne posmatram tako... Fudbal me ne zanima odavno, ali moram sa mini bubom odgledati jednu utakmicu, da malo navijamo. Dok sam bila mladja, obozavala sam sa tatom da gledam fudbal, mm je operisan od sporta i otprilike ima isti stav kao Maraj, pa ce mini buba morati sa mamom da navija i vice na TV uz cips i kokice
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 12:49:01
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam pre za ovo "desavanje"
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 12:50:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 12:51:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, ja nemam problem sa tim desavanjem, samo imam problem sa novcem
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 12:55:12
|
|
|
|
milicicak
|
I ovo desavanje mi je isto ko svetsko prvenstvo, uopste mi nije zanimljivo stvarno sam sva naopaka
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 13:04:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha, Maraj moze i tako, i u tom slucaju se onda fudbal posebno voli, tj.ovo prvenstvo
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 16:34:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Počinje
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 16:44:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Gledamo
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 16:53:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehehe, verovatno kao i svi
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 16:59:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Mmmm Robi još uvek nije za bacanje Koliko je lepa ova operska pevačica, čoveče!!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 17:07:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste, bas sam to i ja pomislila. Nokti kratki, uredni... Prirodna. A za Robija sam pomislila da je omatorio
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 17:09:10
|
|
|
|
Maraj
|
I kod nas na tv-u .... mm gleda , ja....
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 17:13:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, ti u soping
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 17:14:42
|
|
|
|
Maraj
|
Peglala danas pa me ubi stomak. Da bar nisam peglala...sad bi otperjala
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 14.6.2018 17:18:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, taman ti se trudnicko poklopilo sa onom gore slikom I Rusija dala gol
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?