Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 6:08:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha 😁 dunja Pa mm ne moze da doceka, a onda i ja pored njega, ovaj put me je skroz zarazio 😊
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 10:02:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, sta mislis da li nas ima jos kokice, cips i pivo od limuna
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 10:04:26
|
|
|
|
Maslacak15
|
Jajajajjajajajaj Jedva cekam!!!!! Ja sam kod nas kolovodja kad je sport u pitanju a i F je na mene
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 10:04:26
|
|
|
|
emicaa
|
i ja sam tu,nestrpljiva kao malo dijete Muz ce dobiti rogove narednih mjesec dana pored mene
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 10:38:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR i ja sam tu,nestrpljiva kao malo dijete Muz ce dobiti rogove narednih mjesec dana pored mene Tebe sam cekala da se ovde zapljunes cim se spomene fudbal i emica setim se Stefanovog snimka i obecanja sa kojim fudbalerem ce te upoznati
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 10:43:59
|
|
|
|
emicaa
|
samo neka Stefan malo pozuri sa svim tim,ne bih da upoznajem doticnog kad budemo matori
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:11:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
😂😂😂😂😂
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:23:44
|
|
|
|
gagana83
|
Mi cemo biti na moru za sve tri utakmice koji nasi budu igrali u grupi, pitanje je hocu li ista uspeti da pogledam
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:27:44
|
|
|
|
emicaa
|
Gagana vjerovatno cete moci negdje u kaficu gledati.Ako ne imas nas da te obavjestavamo iz minute u minut
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:31:48
|
|
|
|
gagana83
|
Mm uopste nije zainteresovan za sport. I to malo sto gleda, gleda uz mene. Stalno se zezamo, ja recimo gledam neki sport i zamolim njega da Uni spremi veceru, pa mu kazem "Zeno, daj pivo" Ali racunam da ce mu SP ipak biti interesantno.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:33:46
|
|
|
|
emicaa
|
I moj gleda uglavnom zbog mene,malo se zainteresovao jer i Dora voli fudbal.Pa valjda mu glupo da on tad bude zensko u kuci
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:56:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Juhuhuhu, ima nas Kod nas smo oboje navijači za reprezentaciju, a izgleda da će i S biti. Kod mene su svi bili ljubtelji sporta, i deda i tata i mama, pa su preneli na mene i mlađeg brata, srednji nikada nije nešto voleo. A mm je posebna priča, on sve gleda i obožava sport.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:04:06
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Kod mene su svi bili ljubtelji sporta, i deda i tata i mama, pa su preneli na mene i mlađeg brata, srednji nikada nije nešto voleo. Ovako i kod mene. Mama je bila posebna prica, bas onako vatreni navijac. Kad je igrala Zvezda ili reprezentacija kuca je odzvanjala od nas. A secam se i onog perioda kada su Divac i Stojakovic igrali za Kingse. Ustajale smo i u 3 ujutru, odgledale mec i onda pravac na posao.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:11:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cu da gledam i druge utakmice, ne samo nase pa, ja navijam kao luda i kad mi sin igra
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:21:42
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ja kao ti,mislim a ukupno desetak utakmica propustim kad je svjetsko Navijam za Srbiju,Svicarsku,Brazil,Spaniju i Englesku.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:34:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja uvek za nekog navijam 😂😂 mogla bih odigrati neki tiket. Prosli put sam sve pogadjala, muz me pitao jel sam sanjala pa znam
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:45:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Isto, svaku sam utakmicu Sakramenta odgledala, i sve sam ih volela, pored Divca i Peđe, baš sam volela i Vebera (on mi je preleep), Bibija, Turkoglua, Dag Kristija, kako su bili divna ekipa, nekako su mi svi bili dragi i super su se slagali IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: dunja RR Kod mene su svi bili ljubtelji sporta, i deda i tata i mama, pa su preneli na mene i mlađeg brata, srednji nikada nije nešto voleo. Ovako i kod mene. Mama je bila posebna prica, bas onako vatreni navijac. Kad je igrala Zvezda ili reprezentacija kuca je odzvanjala od nas. A secam se i onog perioda kada su Divac i Stojakovic igrali za Kingse. Ustajale smo i u 3 ujutru, odgledale mec i onda pravac na posao.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:50:02
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana,prije kad sam bila tinejdzerka pa kad je neka utakmica,i ako nijedna od reprezentacija nije moj favorit navijala bih za onu koja ima ljepse igrace Ne kazem da nece i sad biti tako
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:53:23
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja uvek za nekog navijam 😂😂 mogla bih odigrati neki tiket. Prosli put sam sve pogadjala, muz me pitao jel sam sanjala pa znam Napisi neku dojavu!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:59:53
|
|
|
|
gagana83
|
Dunja, ti si moj covek u svakom pogledu!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 13:01:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
vidim veselo. Do fakulteta sam pratila sport sa tatom i bratom. Prosto to se gledalo, navijali smo, imam cak i vosin dres negde, isli smo i na utakmice. Medjutim nekako sam se udaljila od svega toga. Mm ne voli da gleda sport. I stvarno nemam pojma kad sam zadnji put odgledala neku utakmicu ili mec. A znala sm npr odbojku da gledam i da ustajem tako u po noci i svasta. Mislim da cu se baciti ponovo na navijanje samo ako moja deca budu igrala Naravno vodila sam D na stadio kad je bila utakmica. Hocu da to dozivi tu atmosferu ali sad bas da cu da gledam kad su utakmice i da pratim sigurno necu. Uzivajte i navijajte
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 13:03:01
|
|
|
|
mama Jo
|
To sa tiketom uopste nije losa ideja ☺ A izgleda da ce i ovde biti zestokog navijanja 😉
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 13:03:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, naravno, za lepse
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 13:05:40
|
|
|
|
Rosita
|
Volim sp u fudbalu, gledaću
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?