Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 6:08:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha 😁 dunja Pa mm ne moze da doceka, a onda i ja pored njega, ovaj put me je skroz zarazio 😊
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 10:02:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, sta mislis da li nas ima jos kokice, cips i pivo od limuna
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 10:04:26
|
|
|
|
Maslacak15
|
Jajajajjajajajaj Jedva cekam!!!!! Ja sam kod nas kolovodja kad je sport u pitanju a i F je na mene
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 10:04:26
|
|
|
|
emicaa
|
i ja sam tu,nestrpljiva kao malo dijete Muz ce dobiti rogove narednih mjesec dana pored mene
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 10:38:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR i ja sam tu,nestrpljiva kao malo dijete Muz ce dobiti rogove narednih mjesec dana pored mene Tebe sam cekala da se ovde zapljunes cim se spomene fudbal i emica setim se Stefanovog snimka i obecanja sa kojim fudbalerem ce te upoznati
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 10:43:59
|
|
|
|
emicaa
|
samo neka Stefan malo pozuri sa svim tim,ne bih da upoznajem doticnog kad budemo matori
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:11:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
😂😂😂😂😂
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:23:44
|
|
|
|
gagana83
|
Mi cemo biti na moru za sve tri utakmice koji nasi budu igrali u grupi, pitanje je hocu li ista uspeti da pogledam
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:27:44
|
|
|
|
emicaa
|
Gagana vjerovatno cete moci negdje u kaficu gledati.Ako ne imas nas da te obavjestavamo iz minute u minut
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:31:48
|
|
|
|
gagana83
|
Mm uopste nije zainteresovan za sport. I to malo sto gleda, gleda uz mene. Stalno se zezamo, ja recimo gledam neki sport i zamolim njega da Uni spremi veceru, pa mu kazem "Zeno, daj pivo" Ali racunam da ce mu SP ipak biti interesantno.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:33:46
|
|
|
|
emicaa
|
I moj gleda uglavnom zbog mene,malo se zainteresovao jer i Dora voli fudbal.Pa valjda mu glupo da on tad bude zensko u kuci
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 11:56:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Juhuhuhu, ima nas Kod nas smo oboje navijači za reprezentaciju, a izgleda da će i S biti. Kod mene su svi bili ljubtelji sporta, i deda i tata i mama, pa su preneli na mene i mlađeg brata, srednji nikada nije nešto voleo. A mm je posebna priča, on sve gleda i obožava sport.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:04:06
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Kod mene su svi bili ljubtelji sporta, i deda i tata i mama, pa su preneli na mene i mlađeg brata, srednji nikada nije nešto voleo. Ovako i kod mene. Mama je bila posebna prica, bas onako vatreni navijac. Kad je igrala Zvezda ili reprezentacija kuca je odzvanjala od nas. A secam se i onog perioda kada su Divac i Stojakovic igrali za Kingse. Ustajale smo i u 3 ujutru, odgledale mec i onda pravac na posao.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:11:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cu da gledam i druge utakmice, ne samo nase pa, ja navijam kao luda i kad mi sin igra
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:21:42
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ja kao ti,mislim a ukupno desetak utakmica propustim kad je svjetsko Navijam za Srbiju,Svicarsku,Brazil,Spaniju i Englesku.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:34:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja uvek za nekog navijam 😂😂 mogla bih odigrati neki tiket. Prosli put sam sve pogadjala, muz me pitao jel sam sanjala pa znam
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:45:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Isto, svaku sam utakmicu Sakramenta odgledala, i sve sam ih volela, pored Divca i Peđe, baš sam volela i Vebera (on mi je preleep), Bibija, Turkoglua, Dag Kristija, kako su bili divna ekipa, nekako su mi svi bili dragi i super su se slagali IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: dunja RR Kod mene su svi bili ljubtelji sporta, i deda i tata i mama, pa su preneli na mene i mlađeg brata, srednji nikada nije nešto voleo. Ovako i kod mene. Mama je bila posebna prica, bas onako vatreni navijac. Kad je igrala Zvezda ili reprezentacija kuca je odzvanjala od nas. A secam se i onog perioda kada su Divac i Stojakovic igrali za Kingse. Ustajale smo i u 3 ujutru, odgledale mec i onda pravac na posao.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:50:02
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana,prije kad sam bila tinejdzerka pa kad je neka utakmica,i ako nijedna od reprezentacija nije moj favorit navijala bih za onu koja ima ljepse igrace Ne kazem da nece i sad biti tako
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:53:23
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja uvek za nekog navijam 😂😂 mogla bih odigrati neki tiket. Prosli put sam sve pogadjala, muz me pitao jel sam sanjala pa znam Napisi neku dojavu!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 12:59:53
|
|
|
|
gagana83
|
Dunja, ti si moj covek u svakom pogledu!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 13:01:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
vidim veselo. Do fakulteta sam pratila sport sa tatom i bratom. Prosto to se gledalo, navijali smo, imam cak i vosin dres negde, isli smo i na utakmice. Medjutim nekako sam se udaljila od svega toga. Mm ne voli da gleda sport. I stvarno nemam pojma kad sam zadnji put odgledala neku utakmicu ili mec. A znala sm npr odbojku da gledam i da ustajem tako u po noci i svasta. Mislim da cu se baciti ponovo na navijanje samo ako moja deca budu igrala Naravno vodila sam D na stadio kad je bila utakmica. Hocu da to dozivi tu atmosferu ali sad bas da cu da gledam kad su utakmice i da pratim sigurno necu. Uzivajte i navijajte
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 13:03:01
|
|
|
|
mama Jo
|
To sa tiketom uopste nije losa ideja ☺ A izgleda da ce i ovde biti zestokog navijanja 😉
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 13:03:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, naravno, za lepse
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 7.6.2018 13:05:40
|
|
|
|
Rosita
|
Volim sp u fudbalu, gledaću
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?