Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 18:45:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ti si Emice uvek divna to se ne racuna,ti si pristrasna
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 20:07:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Gde ste mame? Sta se radi?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 20:08:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Svima nam prija ova kisa. Pavle mi danas nije bas sjajno spavao the kratko sve nesto ali je bio dobrica. Svasta smo on i ja danas. I cas I puno ili seku i apoteka i isli u vrtic I prodavnicu I rucak I za D provoking palacinke. Ma odlicni smo (jes da sam ja skoro sve jednom rukom al odlicni smo). E da. Zvao me majstor da pita jel treba i danas da mi pokupi D iz vrtica Inace kod P nista novo Izvinite na greskama na iphone-u sam koji koristim za posao a on radi spellcheck stalno
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 13.6.2018 20:10:39 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 20:30:02
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisa E da. Zvao me majstor da pita jel treba i danas da mi pokupi D iz vrtica ljiso hoces da mi pozajmis tog tvog majstora 3 u 1.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 20:52:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Tacno cu da se upucam.. J mi ima temp..37.8..videla sam po okicama danas..ali kao vrelo je.medjutim... Mm sutra "mora" na posao..opet..iako je na godisnjem..milina
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 21:13:42
|
|
|
|
Duškić
|
Von, bas bezveze. Mozda je pppusti temperatura. Ja moje spremam za spavanje. A tako sam umorna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 21:20:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Kod nas u gradu se zbog nevremena utopio jedan deka Odmah me jeza uhvati kad se set__im mojih roditelja kad im je kuca bila potopljena. Jedva su izvukli zive glave. Ja otisla po T i uhvati me pljusak i brzo u skolu. Pola sata sam bila sa T u skoli. Dosle smo kuci mokre ona i ja, jer je ulica bila puna vode. Odmah smo uskocile u tus kabinu da malo ugrejemo noge, jer su nam bile ledene noge. Koncert nam je otkazan, jer je popljavljen Centar za kulturu. Von, nadam se da je nece drzati dugo.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 13.6.2018 21:21:42 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 21:22:27
|
|
|
|
mama Jo
|
O, Sanjice, zar je takvo nevreme bilo? Ju, stvarno me je jeza prosla.. strasno ☹
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 21:25:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uzasno je bilo. Nas dve smo krenule jer se malko smirilo, ali smo ipak stigle mokre. T mi je sve vreme kukala: "Jao mama, bojim se". Ja kao obrnula na salu. Taman cemo da operemo noge
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 13.6.2018 21:34:02 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 21:30:12
|
|
|
|
Maraj
|
Von bas bezveze. Mozda je prodje brzo. Mom L je krenulo od grla. Al evo danas prvi dan da je malo zivnuo Sanjice..bas je strasno nevreme bilo. Kod mene jedva palo par kaipi kise. Sedim pod klimom Napolju je dosta svezije , a u stanu je sigjrno 10 stepeni toplije. L se kupa. Napunila sam mu kadu. Sipala kupku. Eno ga igra se u peni. Nije skoro. Mm sa njim . Ja ne mogu u kupatilo. Smeta mi vrucina i vlaga koja se stvori. Jao ja poslednja 2 meseca kao baba neka. Sve mi smeta...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 21:31:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Ju, haos.. Da i kod nas je grmelo bas, isto se J poplasila, i isto moram da okrenem.na salu - kazem joj da je to neki vatromet tamo daleko, neka seka slavi rodjendan
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 21:34:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bas strasno Sanjice. Ja bas danas spominjala poplavu 2014. Pitala me komsinica gde su mi stvari od D a mi sve dali tad kad su bile poplave i odecu i flasice ma sve sve. Rekla sam kako smo D kupili sve tako cemo i P. Moji su naravno u carstvu. Ja sam opet dobila. Ne verujem ladno mislim da nije proslo 3 nedelje. Ne znam sad cu pogledati. Siznula sam. Bas mi nije trebalo. I moram pogledati koliko spavaju bebe od dva meseca moj je najednom puno budan Majstora ne dam heheh... Salim se. Divan je covek. Imaju dvoje dece i usvojili su jos jedno. Tako da imaju troje. Moja D obozava tog usvojenog decaka. Odoh da sklanjam i popalim masine. Kaze mi komsinica danas da mi je kuca cistija od njene a ona ima cerke od 12 i 14. Rekoh dacu ti bebu pa ce ti biti cistija kuca hahha... I tako svasta danaske. U svakom slucaju dobar dan. P inace nije nista obavio
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 21:38:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, opet nista? Ja sam se bas rastuzila malo pre napolju.. Komsinica mi prica kako se cula sa tatom a on place kao malo dete, grad im unistio sve, maline, jabuke, tresnje, povrce... Pokazivala mi slike
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 21:46:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Posle kupwnja joj izmerim 38.6..dala joj brufen..kaze nista je ne boli.. valjda nece krenuti redom,ako je virus.. Ovaj mali celo vece ne moze da se umiri..muci ga stomak.. o mm ne smem nista da kazem,sama sebi se gadim,besan sto M place,nervozan..kao da ce mi pomoci..a ja sam smirena, moram...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 21:56:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ivana verujem ljudima je strasno. KAzu na radiju da su se ulice belele u roku od 10 minuta. Von daj bebu cerki . Mi tako jednu noc place place place svi se probudili mm i ja nervozni i moja D kaze mama daj ga meni i dete zacutalo Ona je bila smirena i smirio se kod nje u sekundi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 21:59:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste, Ljiso, bas je strasno... Vonavoj, drzi se!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 22:19:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Umirio se kod mene..ja obilazim J..i dalje ima temp..sporo spada. Sad cu i ja u krevet..ko zna kakva me noc ceka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 22:27:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao von bas vam sad nije trebalo. Evo moja D se probudila i nesto kenjka. Mazila sam je po glavici i pricala joj i zaspala je nazad. Nema temp. Pomislih da nije i nju uhvatilo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 23:26:33
|
|
|
|
pari
|
Ja jos ne spavam...beba nikako da se uspava a i sa M je bas bilo cupavo...kenjkav...place...grlo ga jako boli,malaksao... Bas tezak dan i vece...ja mrtva
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 13.6.2018 23:36:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso ja se iskreno nadam da ce te sutra obradovati jednom prepunom pelenom Von drzi se,mozda ce samo neki viruscic protrcati kroz nju. Odo i ja na spavanje,pokajacu se so sam do sad budna
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 6:41:51
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Budne smo od 6h, ne znam da li ce vise spavati ili da budim L jos malo. Danas opet kisa, bas bzvz. Jest da je hladnije ali kad smo ceo dan u stanu, bas se smorimo. Nadam se da danas niko nece imati temp.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 6:42:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro..ne znam gde sam.. ni koliko je sati bilo kad se budio i koliko puta..pa proveravala J..nije bila vruca..sinoc u pola 11 je popila brufen.. Mm ga nunao u kuhinji..prdi li prdi.. Boze, koliko mi tesko pada ovo nespavanje i budjenje..taman sam navikla da spavam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 6:50:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Mene je smlatila menstruacija. Srecom ovaj moj se probudio tek u 4, realno mogla sam tad ustati ali ne imadoh snage. Von bas mi zao. Ti njihovi gasovi su haos. Secam se i D je tako slicno samo za nijansu je manje plakala i kad sam dr pitala sta da radim kaze nista ona ocito tako vari hranu. A i ja se vrlo lako nadimam, svasta mi stvara meteorizam u stomaku. Mm otisao na posao ja decu ne diram bar jos 20 min, ma icicemo kolima do vrtica (koji je 10 minuta hoda udaljen ahahah..) nemam snage ni ni...Uf nadam se da ce P danas biti ok jer stvarno ovaj moj organizam menstruaciju jako lose podnosi. KAzem ja sinoc mm, jeste nemas menstruaciju 9 meseci i onda od kad sam se porodila nema ni dva meseca a mesec i po nosim uloske non stop inace proslo je 23 dana od prosle menstruacije. Meni je to nesto jako kratak ciklus. Ne znam da li da se brinem
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 14.6.2018 6:55:02 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 8:17:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ljiso, ne verujem da imas razlog za brigu. Jos se organizam oporavlja od trudnoće i porođaja. Nije 23 dana period za brigu. I mene je ova mens smlatila, bas mi je lose ovih dana.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 14.6.2018 8:19:30
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Jesu li dečica ozdravila? Sanjice, kako ti je muž? Ljišo, mislim da nemaš razloga za brigu. Verovatno su ti ciklusi ranije duže trajali, ali treba vremena da se sve vrati u normalnu, a mislim da i dojenje utiče na dužinu. I kod nas je juče padala kiša, a M je sve vreme tražila da ide napolje, pa se i unervozila. Navikla je da svakog dana luta negde, skuplja kamenje i grančice po dvorištu i parku, nikako je u kući ne možemo zabaviti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?