Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 9:45:21
|
|
|
|
pari
|
Von,mozda kolima...brze je... Tebi bas veselo... I ja od sledece nedelje zajedno sa bebom po M...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 9:46:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
von ja tempiram po P sve. Znaci ako mi je slucajno zaspao u kolicima kad treba da idemo po seku onda idemo peske tj kolicima a ako ne spava a znam da ce praviti frku idemo kolima da budem sto brzi i sve brzo obavimo. Kola ako mozes otvoris prvo i upalis ih i upalis klimu i sacekas koji min i onda ga tek stavis u auto ali ne ostavljaj bas klimu da jako hladi. Ja pootvaram prozore. Ja volEm promaju vise od klime. I onda picimo do vrtica. Vadim ga sa sve sedistem kad ulazim u vrtic jer ako ga uzmem iz sedista Bog ga nece vratiti. Znaci tako sa sve jajetom udjemo u vrtic po D i onda nazad. Ma haos ali snacices se. Ja usisavala jutros parcice stakla a D je zabavljala batketa i kaze mi D kad sam zavrsila: mama znas kolko je plakao? NULA, NULA je plakao P i ja odveli seku u vrtic u kolicima jer je zaspao u njima jutros. Svratih i do zdrave hrane i do prodavnice. I hop probudio se i krenuo da pravi frku, brze bolje tutnem dudu i bio je ok do pred kucu. A htedoh jos kod kineza po zavesu. Nema veze drugi put ocito. Maraj sad ce lekic poceti da deluje. Nekako mi najgore temp u leto. Strasno. Sta je sa decom i nespavanjem?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 10:01:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehe, nula je plakao, bravo Ne znam sta je sa nespavanjem, ali morali bi pod hitnonda krenubda spavaju 😁
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 10:02:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Onda cu kolima..naravno mm mi nije ugasio air bag da ga vozim napred..a nazad sa njihova 2 sedista ga jedva vezem..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 10:15:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
von ni moj nije ugasio airbag. Kolko vam je udaljen vrtic?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 10:16:16
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ja moram u pola 1 po decu u vrtic, sa M.. ne znam da li je pametnije kolima, gdr je pakao ili peske..a isto pakao Mm radi,naravno..moj tata ih jutros odveo..koji me pakao od septrmbra ceka..jedna u vrtic, jedna u skolu..sve sa M...vozi/dovozi.. Nije isto, naravno, ali ovako sam ja u Kalgariju, sa njih četvoro.. bebac 4 meseca, srednja devojčica 5 godina, starija 8 godina i moj Marko 3 godine. Kao cigančići... starija ide u školu od pola 9 do pola 4, srednja u predškolsko od pola 1 do pola 4... pa onda prvo ujutru svi vozimo stariju u školu pa se vratimo kući... pa ona oko pola 1 vozimo srednju u predškolsko, pa se nas troje vratimo... pa onda opet u pola 4 (a tada mi uvek bebac spava) treba da idemo po njih dve... ludilo... najgore mi je bilo kad je zima pa kad treba sve da ih obučem. Bože, kad se setim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 10:17:47
|
|
|
|
pari
|
Napolju je pakao...ja bila da se isfeniram jer mi je to najbrze...neko mi opere kosu i isfenira za manje od pola sata i mirna sam dve nedelje...uzasno mi je suva kosa,ne masti se uopste Ana,svaka ti cas_t!
< Poruku je uredio pari -- 12.6.2018 10:22:07 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 10:29:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
MAdre
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 10:44:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nula plakao Pari, blago tebi, ja vec drugi dan od pranja krenem da se cesem kao luda.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 10:48:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Napolju je vec pakao. Izasla sam da kupim kartu za Teodorin koncert. Mm lezi. Ima bolove. Devojcic su izuzetno dobre. T cita Sofi knjigu koju zeli. Posle cu T u skolu. I ja cu kasnije u skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 10:58:27
|
|
|
|
emicaa
|
moju djecu jutros zaova cuvala,kaze da su odlicni bili. Ovde se smjenjuju kisa i sunce,kad pada onda a ako grije onda przi.Vjerovatno necemo u setnju ni danas,ne bih da nas pljusak uhvati na sred puta.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 11:09:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj to je bas haos, Ana stvarno svaka cast to je bila jedna avantura prava!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 11:44:54
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha von ni moj nije ugasio airbag. Kolko vam je udaljen vrtic? Vrtic je nekih 10min..ali przi sunce..idemo kolima..pa kako nam bude. U bre Ana..cetvoro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 11:45:58
|
|
|
|
emicaa
|
Anci zamisli da ti je svaki dan tako
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 11:47:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma ajde, četvoro dece je nista
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 11:59:33
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anci zamisli da ti je svaki dan tako Verovatno bih već počela da zanosim u desno i trepćem na jedno oko
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 12:26:02
|
|
|
|
Rosita
|
Dan mame. Stariji na ekskurziji, uziva, bebac i ja sami, topimo se . Jos nisam ukljucivala klimu, ne znam je l treba da se cisti, nije puno ni ukljucivana.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 12:29:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pari Napolju je pakao...ja bila da se isfeniram jer mi je to najbrze...neko mi opere kosu i isfenira za manje od pola sata i mirna sam dve nedelje...uzasno mi je suva kosa,ne masti se uopste Ana,svaka ti cas_t! Dve nedelje ne peres kosu???? Pa tebi treba dati orden
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 12:33:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Evo i mi dobili temperaturu... pisah u temi bas...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 12:37:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi, ni mi je nismo ocistili a trebalo bi. Mada, proslog leta nismo mnogo palili. Uskoro cu T da odvedem u skolu. Pre toga cu da ukljucim klimu. Bas je toplo. Cekam 13 sati, pa da i mm dam lekove. Nije ustao uopste od bolova.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 12:39:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Dan mame. Stariji na ekskurziji, uziva, bebac i ja sami, topimo se . Jos nisam ukljucivala klimu, ne znam je l treba da se cisti, nije puno ni ukljucivana. Pa nema veze pred svaku sezonu je treba oprati bar one mrezice, a kad imas vremena i ono sace iznutra naprskati asepsolom i isprati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 12:46:08
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Rosita Dan mame. Stariji na ekskurziji, uziva, bebac i ja sami, topimo se . Jos nisam ukljucivala klimu, ne znam je l treba da se cisti, nije puno ni ukljucivana. Pa nema veze pred svaku sezonu je treba oprati bar one mrezice, a kad imas vremena i ono sace iznutra naprskati asepsolom i isprati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 12:47:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja samo i ovde da kazem da P nije obavio NISTA! Drao se sat vremena, a napravio je pauzu dok sam ga brckala u kadici, ali ni u vodi nije nista uradio, posle sisao i vristao na sisi i zaspao za sekundu od dranja. Jeste klimu smo vec cistili ali cista je i bila, no osvezili smo je ja mrzim kad krene da davi prasina. Mm redovno cisti i u kolima, tj odveze auto da se ocisti. Mene sve to gusi. Ja isto ne izdrzim 3 dana kosu da ne perm a obaska sto mi se i glava jako znoi sva se cesem kao da imam vaske. Strasno. Od silnog dranja nisam znala da li cu moci da idem po D u vrtic pa sam zamolila jednog tatu da ode i po moju D. Mm prijatelj. Ionako me svi zezaju za njega da mi je svaler, a sad ce jos i da mi ide po dete. Moram se upristojiti u sorcu i brushalteru sam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 12:49:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, ti si skroz blesava
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 12:50:17
|
|
|
|
mama Jo
|
jaoj Ljisho hahahahahaha, svaler Jaoj P hajde kakaj evo svi cekamo, pa sta je to bre...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?